2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam herkes . Bugün fark ettim . Kalçalarımda çatlak başlamış hangi üründen kullanıyorsunuz ? Başka ne yapıyorsun (((

Mide koruyucu içen var mı? Benim midem inanılmaz kötü asit gaz ejderha gibi geziyorum adeta. Bugün doktor lansorun çocuk için olanından verdi onu başlıcam yarın. 5 ilaç oldu günde 2 vitamin 1 magnezyum 1 kan ilacı 1de mide koruyucu

İnsallah yormadan anasını gelir :)
Hata payı mutlaka oluyor canım.Son haftalar atak yapıyorlar bakalım artık.
Yani bebeğine dene sende annem çok zekiymiş biri kendi sütüyle hem yedirmiş hemde bakım yapmış :)
Ay ben yanlış mı anladım :))
Eskilerin bildikleri varmış muhakkak,maşallah annene.anneler bilir ananeler herseyi bilir :))

Dün kan vermiştim sağlık ocağında d vitamini en düşük 15 ken benim 7 çıktı okadar peynir yoğurt yiyorum b12 de en düşük 197 olması gerekirken benim 150 Demir de sınırın altında 10 nasıl beslensem şaşırdım çok moralim bozuldu

Valla ben bunların fiyatlarını çok iyi araştırmadım. Kaynanam alcak ye anlaştık bunu. Ama internette model bakarken 150-300 arası fiyat gördüm sanki
Kullananların yorumları çok güzel korumaloklayı iyiymiş kumaşlarıda cibinliği normal olarak baitım sadece cibinliği 100 tl iki yerde aynı ürinleri gördum dedigim gibi biri 230 biro 300 ama görselde aynı ürinler isyersen n11 de bak orda gördüm bunları

Aynen bilmem ne anladın nirmalde bebeğe yapılıyor biz yeni doğdugumuz gün birde birkaçgün kaşına gözüne favori yerlerine sürilür daha sonrasinda kendiliginden dökülüyor

Doğum fiyatlarınız çok yüksekmiş kızlar ya Bizim buralar yine iyiymiş çok şükür

Kızlar lökosit 31 çıkmış 10 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyodum erkenden gitsemmi yoksa beklememde sakınca varmi

Aynen bilmem ne anladın nirmalde bebeğe yapılıyor biz yeni doğdugumuz gün birde birkaçgün kaşına gözüne favori yerlerine sürilür daha sonrasinda kendiliginden dökülüyor
Ben yanlış anladım canım ya affedersin.şimdi anladım :))bu çoçuk benim aklımı da mı alıyor napıyor :))
Anne sütü gerçekten bir mucize..

Ben yanlış anladım canım ya affedersin.şimdi anladım :))bu çoçuk benim aklımı da mı alıyor napıyor :))

Kızlar lökosit 31 çıkmış 10 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyodum erkenden gitsemmi yoksa beklememde sakınca varmi

Banada verdi bugun rennie artik kesmeyince.pantpas adi.sabah baslayacagim dua ediyorum ise yarasin diye alev puskirtecegim yoksa yakindir

E bebekteki hastane çıkışları bedenleri 05 mi oluyor kızlarya beden olmuyor değil mi aldım ama eve gelince dikkatimi çekti beden YÖK değil mi yarın 50 liralık hediye çekini kullanmak için bidaha gitçem beden varsa değişçektim

Bende saflaştım esim birşey diyor öyle saf saf bakıyorum dedim valla uğraşma anlamıyorum şuan algım durmuş olur öyle :)

Bana artık yüzünü göremezsin çok büyümüşler diyorlardı bak ne güzel gözüküyormuş
Ben de nst çok merak ediyorum bikere bakayıö nasıl bir şey yaa
Bide benim hastanede nst doğumhaneyle yan yanaymış korkuyorum sesler falan hep duyuluyomuş inşallah ben varken doğum olmazda etkilenmem.

Öğlen 3 te iki tabak kısır yemiştim hala çekiyorum acısını sakız soda hiç bişey fayda etmedi gaviscon şurup veya rennie içicem öyle uyuyabilirim anca yoksa sabaha kadar çekerim

D vitamini güneşte var canim en çok peynir yogurt kalsiyum icin doktorun multivitamin vermedi mi benim vitaminimin icinde hepsi d vitamini b12 falan var o yuzden değerlerim iyi çıkıyor genelde çokta saglikli beslendigim söylenemez et cok yiyorum birde brokoli katkısı varmıdır bunların bilmiyorum ama benim de karaciger testlerim hep sinirda cikmis tekrar istedi bakalim

Benimde e bebek cikisim beden olmuyor bunlarda standart oluyor kuzum zaten simdi baktim üzerinde de yazmiyor

İnşallah iyi çıkar canım ben dekavit kullanıyorum ama yetersiz geliyor cuma doktora gitçem belki etkili bişi yazar sen ne kullanıyordun benim evim acayip güneş alıyor birden geçen doktor bana d vitamini ampul vermişti ekmeğe döküp ye demişti onuda aldım ama kullanmayı unutmuşum
Evde yata yata tembelleştim sanıyordum halsizliğimin sebebini meğer bütün değerler düşükmüş gebelikte saç dökülmez derler saçlarımda dökülüyor ve çok sinirlilik hali vardı bugün sağlık ocağındaki doktor saydıkça şaşırdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…