2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde e bebek cikisim beden olmuyor bunlarda standart oluyor kuzum zaten simdi baktim üzerinde de yazmiyor
Sonunda birkaç parça bişi aldım canım 5 tane çıtçıtlı badi aldım 5 al 4 öde vardı hastane çıkışı 2 müslin bez öncede almıştım 3 müslin bez oldu 14 liraya ayaklı donlar vardı 2 li onlardan aldım ağız bezi aldım yarında bir tane daha hastane çıkışı alıcam yanına bişiler bakarım en azından 1 makina yıkayacak bişiler olsun ayrıca battaniye almıyorum oğlumdan 3 tane kaldı hiç kullanmadım yaz bebekleri kullanamıyor pek

İnşallah bakalım belki birden alır şimdilik 3 haftada 500 550 gidiyoruz bazılarının haftada alıyo 500 ü

İnşallah bakalım belki birden alır şimdilik 3 haftada 500 550 gidiyoruz bazılarının haftada alıyo 500 ü
Haftada 200 gram normalmiş canım seninki bence gayet normal ayrıca kızla erkek bebeklerin arasında muhakkak fark oluyor erkeklerin boyu daha uzun olduğu için kiloda fazla oluyor bide genetik faktörler çok ağır basıyor. Mesela ben 4 kilo eşim 4100 doğmuş bizimki ondan önde gidiyor sanırım yoksa öyle ahım şahım dikkat etmiyorum yememe içmeme

O yorgunluğun sebebi d vitamini eksikliği can8m sanki hasta gibi oluyor insan birde aşırı düşikse kemik ağr8s8 bile yapar gsnelde belden aşağısı popo da dahil okadar şiddetli olur ki anlatamam dikkat et doktorun ne derse yap ertelersen unutursun

Vinhalac iciyorum ben içinde bütün vitaminler var belki decavit az geliyordur sana yada icinde d vitamini yoktur ayriyeten verdiğine gore benim vitamini ssk karşılamıyor her ay 60 tl veriyorum ama cok iyi geliyor degerlerim de iyi yalan yok aman dikkat et kendine biliyorsun bebislerin iyi olması icin once biz iyi olmalıyız

aynen öyle canım bizde 3 kilo anca doğmuşuz o yüzden pek bir şey beklemiyorum gene iyi bile bide ben başından beri hiç vitamin kullanmadım ne doktor söyledi ne sağlık ocağı onun da etkisi olurdu kullansam belki herkes kullanıyo bakıyorum

Fiyatı uygun 300 e zaten uyku setini satıyor bazı yerler ama çok guzel

Linki atar8m isterseniz incelersinir iki siteyide ben 230 tl olanı daha çok beğendim ürunlerde değişijlikte yapılıyor mesela beyaz cibinlik nevresimi farklı pudrabyada kahve tonu yada krem :) mobilyası gelince ölçü vericem ben
Fiyatı uygun 300 e zaten uyku setini satıyor bazı yerler ama çok guzel

benimde öyle 2 yi geçemedik bi 3 haftada 550 almış biri burda haftada 400 yazmıştı yanlış görmedimse şaşırmıştım bende
O ben olabilirim en son gittiğimde 8 günde 430 gram almış ama öyle önden gitme durumu fln yok hatta benm bebiş hep geriden geliyor 30+6 da 1500 dü 32+0 da 1933 gram olmuş , 32+0 da arkadaşmnki 2500 dü mesela bebiş 4 kg doğdu , ama pek karşılaştırma yapmamk lazım gerçekten yapı meselesi sanırım zaten her hafta böyle 400 gram alsa 4.5 kg fln doğar

Hamileliğimin başından beri içiyorum..

Cibinliği demirle birlikte 100 se iyi

günaydın kızlar. tansiyon yüksekliği sıkıntısı yaşayan var mı? Benim bir kaç gündür sürekli 14/8 çıkıyor sonucum, moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…