Sonunda birkaç parça bişi aldım canım 5 tane çıtçıtlı badi aldım 5 al 4 öde vardı hastane çıkışı 2 müslin bez öncede almıştım 3 müslin bez oldu 14 liraya ayaklı donlar vardı 2 li onlardan aldım ağız bezi aldım yarında bir tane daha hastane çıkışı alıcam yanına bişiler bakarım en azından 1 makina yıkayacak bişiler olsun ayrıca battaniye almıyorum oğlumdan 3 tane kaldı hiç kullanmadım yaz bebekleri kullanamıyor pek
Bugün tahlil verdim idrarda bakteri ve lökosit çıktı doktorum tek kullanımlık olan antibiyotik kullan dedi ayrıca kültürde bakıldı ama sonucu çıkmamış daha
Haftada 200 gram normalmiş canım seninki bence gayet normal ayrıca kızla erkek bebeklerin arasında muhakkak fark oluyor erkeklerin boyu daha uzun olduğu için kiloda fazla oluyor bide genetik faktörler çok ağır basıyor. Mesela ben 4 kilo eşim 4100 doğmuş bizimki ondan önde gidiyor sanırım yoksa öyle ahım şahım dikkat etmiyorum yememe içmeme
İnşallah iyi çıkar canım ben dekavit kullanıyorum ama yetersiz geliyor cuma doktora gitçem belki etkili bişi yazar sen ne kullanıyordun benim evim acayip güneş alıyor birden geçen doktor bana d vitamini ampul vermişti ekmeğe döküp ye demişti onuda aldım ama kullanmayı unutmuşum
Evde yata yata tembelleştim sanıyordum halsizliğimin sebebini meğer bütün değerler düşükmüş gebelikte saç dökülmez derler saçlarımda dökülüyor ve çok sinirlilik hali vardı bugün sağlık ocağındaki doktor saydıkça şaşırdım
O yorgunluğun sebebi d vitamini eksikliği can8m sanki hasta gibi oluyor insan birde aşırı düşikse kemik ağr8s8 bile yapar gsnelde belden aşağısı popo da dahil okadar şiddetli olur ki anlatamam dikkat et doktorun ne derse yap ertelersen unutursun
İnşallah iyi çıkar canım ben dekavit kullanıyorum ama yetersiz geliyor cuma doktora gitçem belki etkili bişi yazar sen ne kullanıyordun benim evim acayip güneş alıyor birden geçen doktor bana d vitamini ampul vermişti ekmeğe döküp ye demişti onuda aldım ama kullanmayı unutmuşum
Evde yata yata tembelleştim sanıyordum halsizliğimin sebebini meğer bütün değerler düşükmüş gebelikte saç dökülmez derler saçlarımda dökülüyor ve çok sinirlilik hali vardı bugün sağlık ocağındaki doktor saydıkça şaşırdım
Vinhalac iciyorum ben içinde bütün vitaminler var belki decavit az geliyordur sana yada icinde d vitamini yoktur ayriyeten verdiğine gore benim vitamini ssk karşılamıyor her ay 60 tl veriyorum ama cok iyi geliyor degerlerim de iyi yalan yok aman dikkat et kendine biliyorsun bebislerin iyi olması icin once biz iyi olmalıyız
Haftada 200 gram normalmiş canım seninki bence gayet normal ayrıca kızla erkek bebeklerin arasında muhakkak fark oluyor erkeklerin boyu daha uzun olduğu için kiloda fazla oluyor bide genetik faktörler çok ağır basıyor. Mesela ben 4 kilo eşim 4100 doğmuş bizimki ondan önde gidiyor sanırım yoksa öyle ahım şahım dikkat etmiyorum yememe içmeme
aynen öyle canım bizde 3 kilo anca doğmuşuz o yüzden pek bir şey beklemiyorum gene iyi bile bide ben başından beri hiç vitamin kullanmadım ne doktor söyledi ne sağlık ocağı onun da etkisi olurdu kullansam belki herkes kullanıyo bakıyorum
Canım iki yerde gördüm biri 300 diğeri 230 diyordu ikiside aynı modeldi ama karar veremedim acaba aralaronda fark varmı bilmem tüm kılıfları fermuarlı yıkanabiliyormuş ikide yastığı var biri süs biri normal yastık nasıl güzelmi bana uygun geldi sanki istedigin boyutta sipariş edebiliyormuşsun iki yan ikide baş koruması var
Linki atar8m isterseniz incelersinir iki siteyide ben 230 tl olanı daha çok beğendim ürunlerde değişijlikte yapılıyor mesela beyaz cibinlik nevresimi farklı pudrabyada kahve tonu yada krem :) mobilyası gelince ölçü vericem ben
O ben olabilirim en son gittiğimde 8 günde 430 gram almış ama öyle önden gitme durumu fln yok hatta benm bebiş hep geriden geliyor 30+6 da 1500 dü 32+0 da 1933 gram olmuş , 32+0 da arkadaşmnki 2500 dü mesela bebiş 4 kg doğdu , ama pek karşılaştırma yapmamk lazım gerçekten yapı meselesi sanırım zaten her hafta böyle 400 gram alsa 4.5 kg fln doğar
Mide koruyucu içen var mı? Benim midem inanılmaz kötü asit gaz ejderha gibi geziyorum adeta. Bugün doktor lansorun çocuk için olanından verdi onu başlıcam yarın. 5 ilaç oldu günde 2 vitamin 1 magnezyum 1 kan ilacı 1de mide koruyucu
Öğlen 3 te iki tabak kısır yemiştim hala çekiyorum acısını sakız soda hiç bişey fayda etmedi gaviscon şurup veya rennie içicem öyle uyuyabilirim anca yoksa sabaha kadar çekerim
Kullananların yorumları çok güzel korumaloklayı iyiymiş kumaşlarıda cibinliği normal olarak baitım sadece cibinliği 100 tl iki yerde aynı ürinleri gördum dedigim gibi biri 230 biro 300 ama görselde aynı ürinler isyersen n11 de bak orda gördüm bunları