2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Buradaki doğum fiyatlarını görünce çok şaşırdım ama neyse ki ben şanslıyım çünkü burada büyük şehir hastanesi var ve gerçekten otel gibi odaları ve doktorum ilgili ultrasonlar yeni görüntüsü çok güzel.hic kalabalık degil.sanci çekilen kat ayrı doğum yapılan kat ayrı gerçekten çok beğendim ben.Doktor ve hastane konusunda bende titizim ama şuan icim çok rahat

Bende saflaştım esim birşey diyor öyle saf saf bakıyorum dedim valla uğraşma anlamıyorum şuan algım durmuş olur öyle :)
Sorma eskiden zehir gibiydim şimdi çok iyi bildiğim şeyleri bile numaraları isimleri falan unutuyor
aynen sağlıklı olsunda ne kadar desekte bilinç altımıza işlemiş herhalde kiloyu sağlık sanıyoruz ister istemez insan düşünüyor
Siz de soruyorlar mı bilmiyor bizde doğum olunca hayırlı olsun dedikten sonra kaç kilo doğdu diye soranlar var bide.biraz biraz bu toplum baskısı yıkılıyor.insanlar bilinçlendikçe.

evet canım sendinn öyle tabi ya ama ister istemez insan merak ediyor nasıl olacak ne kadar doğacak kazımışlar kafamıza kilo kilo diye belki bir hafa birden alacak belki bir hafta az alacak bakalım

oo kesin sorarlar bizde soruyoruz hep işte meraktan kaçsa kaç aslında yani sağlıklı olsunda ama yok işlenmiş beynimize diyorum ya hele bende bir görümce var bütün söylenmicek şeyleri söyler herhalde kendi çocuğu zaten dev olarak doğduğu için abartır durur onu över geçen küvet aldım diyorum benimki küvete sığmıyodu leğende yıkıyodum diyo ahaha

Benim bu ara bebiş hareket ederken karnımdan çıt pıt diye sesler geliyor nedir bu ya kemiklerimi çıtlıyo bebişimin ahah çok garip zaten dışardan falan da baya belli oluyor geçen gebe okulunda otururken diğer kızların haftası da hep benden küçük hareket ediyodu bizimki aa nasıl güzel falan dediler kalın kazağın üstünden fırt fırt belli oluyo

Ahaha cok komikler kac kilo doğdu nedir ya kizim cok kilolu dogdu soyledigimde vahh obez olmaz ins ilerde dediler.bu defa zayif dogar muhtemelen ciliz dogdu ben kendimi besledim diyecegim

Günaydın şade sodanın bebeğe kilo aldırdığını duydum (halk arasında)böyle bişi duydunuz mu
günaydın kızlar. tansiyon yüksekliği sıkıntısı yaşayan var mı? Benim bir kaç gündür sürekli 14/8 çıkıyor sonucum, moralim bozuldu
Portakal suyu iç canım gerçekten iyi geliyor günde 1 bardak taze sık iç oğluma hamileyken bişeye bir hafta kadar yükselmişti sadece portakal suyu iyi geldi

Cibinliği demirle birlikte 100 se iyi

Merhaba, kidboo marka cibinliği demiriyle beraber havuzlu handan 70tl ye aldım. Aslında 2 hafta önce ebebek internet sitesinde 50tl ye gördüm cibinliği ama almaya karar verene kadar bitti gitti

Evet canım sen neden almadın hiç sağlık ocağı decavit dağıtıyo peynir ekmek gibi ama anneyede kilo aldırıyor bence bu içtiğimiz vitaminler bende çok içmemeye çalışıcam magnezyum içiyorum düzenli olarak bide bi gün demir ilacı bi gün kan ilacı içiyorum

Kulaklık takıp müzik dinlesen etki eder mi nst sonucuna duyma bence de ama cesaret alırsın belki de
Valla hiç bilmiyorum dün hastanenin odalarını gezdim içim bi tuhaf oldu korkuyorum sanırım doğumdan normal sezaryen farketmez ikisinden de

bana vermedi hiç bende gerek görmüyo herhalde dedim baştan alsaydım keşke bebek gelişirken vitaminlerime de bakılmadı hiç illaki düşmüştür benim için kilo da problem olmayınca sıkıntı değil şimdi alayım bari son ay yarasın bende ilk başta bi folik asit içtim sonra kan ilacı magnezyum başka bir şey yok

Ben daha beşik falan alamadım cnm insallah kısmet olursa isterim adresini teşekkür ederim

Bende kan değerlerime baktırcam tekrar en son 11buçuktu doktor düşük demişti eğer arttıysa hapı bırakıcam ama aynıysa içicem çünkü kan değerimiz çok önemliymiş doğumda kan kaybediceğimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…