evet canım sendinn öyle tabi ya ama ister istemez insan merak ediyor nasıl olacak ne kadar doğacak kazımışlar kafamıza kilo kilo diye belki bir hafa birden alacak belki bir hafta az alacak bakalım
Aynen canım insanlarda bi kg takıntısı var cidden. Benim kuzenim doğum yaptı bebeğe aldığı kıyafetler olmadı prematüre kıyafetleri fln aldı baya zayf doğdu ama şuan 6 aylık tam bir tosuncuk oldu sütü çok yarıyor bebeğe. Ele avuca gelsinde kg hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeterki Bi de kola flnda bebeğe çok kilo yapıyor ama hiç sağlıklı değil mesela
Bende kan değerlerime baktırcam tekrar en son 11buçuktu doktor düşük demişti eğer arttıysa hapı bırakıcam ama aynıysa içicem çünkü kan değerimiz çok önemliymiş doğumda kan kaybediceğimiz için
Canım bana doktorum 16. Haftadan itibaren doğuma kdr demir kullanacaksn demişti hatta kan değerimden sonra miktarını da arttırdı doğumda ciddi kan kaybı olduğu için demir çok önemliymiş gebe okulunda böyle söylediler
Merhaba, kidboo marka cibinliği demiriyle beraber havuzlu handan 70tl ye aldım. Aslında 2 hafta önce ebebek internet sitesinde 50tl ye gördüm cibinliği ama almaya karar verene kadar bitti gitti
Bence o cesaret o an gelecek Hem zaman yaklaştıkça böyle korkular da normal ama bebeğime kavuşma sabırsızlığım önüne geçiyor sadece hastane çantamı hazırlasam tamam diycem
Bende kan değerlerime baktırcam tekrar en son 11buçuktu doktor düşük demişti eğer arttıysa hapı bırakıcam ama aynıysa içicem çünkü kan değerimiz çok önemliymiş doğumda kan kaybediceğimiz için
Bence o cesaret o an gelecek Hem zaman yaklaştıkça böyle korkular da normal ama bebeğime kavuşma sabırsızlığım önüne geçiyor sadece hastane çantamı hazırlasam tamam diycem
Ne güzel ya bende böyle telkin edebilsem keşke kendimi aslında düşününce bebeğimize kavuşmak için çektiğimiz acı hiç gelir allah bize bi melek veriyor ve bunun karşılığı muhakkak olmalı bi cana sahip oluyoruz sonuçta
ben kan içeyim o zaman
bana 2 kan serumu takıldı sabah aksam ic dedi ama mide hastası olduğum için oral solüsyon aldım kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum 11bucuktan 10a düsmüs 11bucukken idare eder demisti
Kizlar biraz once doktordan geldim dogumu konustuk moralim bozuldu. Sadece dogum icin 8 bin tl istedi. Ankarada fiyatlar ucmus. 32 haftalik oldum bu saatten sonra doktor degistirmekte istemiyorum.. ankaradadogum yapanlar ne kadar odeme yapicak??
Ya sizinkiler iyiymiş 2500 ler felan.. Bu kadar fark hastaneler arasında şaka gibi.. 13 bin tl benim. Çoktan hesabıma aldım sakladım..Bir umut provizyon verirse sigortam 7000 düşer diyorlar ama yine çok..
Doktorumu çok seviyorum hastaneyide öyle..
Başka bir yerde şu saatten sonra Ne gidebilirim ne de güvenebilirim.
İnşallah iyi çıkar canım ben dekavit kullanıyorum ama yetersiz geliyor cuma doktora gitçem belki etkili bişi yazar sen ne kullanıyordun benim evim acayip güneş alıyor birden geçen doktor bana d vitamini ampul vermişti ekmeğe döküp ye demişti onuda aldım ama kullanmayı unutmuşum
Evde yata yata tembelleştim sanıyordum halsizliğimin sebebini meğer bütün değerler düşükmüş gebelikte saç dökülmez derler saçlarımda dökülüyor ve çok sinirlilik hali vardı bugün sağlık ocağındaki doktor saydıkça şaşırdım
3200 lira doğum paketi içinde kapı süsü, lohusa şerbeti ve kurabiye ikramı, doğumda ve ertesi gün odada aile fotoğraf çekimi ( albümlü ) ve bebek için kıyafet hediye paketi varmış bizim . Doktorumdan da inanılmaz memnunum sonuna kadar böyle güzel gider inşallah :)