3200 lira doğum paketi içinde kapı süsü, lohusa şerbeti ve kurabiye ikramı, doğumda ve ertesi gün odada aile fotoğraf çekimi ( albümlü ) ve bebek için kıyafet hediye paketi varmış bizim . Doktorumdan da inanılmaz memnunum sonuna kadar böyle güzel gider inşallah :)
Canim ben birde riskli gebelik oldugum icin prof da basladim. Ama ankara genelinde ozel hastanelerde 7 bin den basliyor. Bana da cok geldi aslinda mecbur kaldim. Normalde siirtte yasiyorum 700 tl ye sezeryan yapiolar orda normal dogum zaten ucretsiz
Ya sizinkiler iyiymiş 2500 ler felan.. Bu kadar fark hastaneler arasında şaka gibi.. 13 bin tl benim. Çoktan hesabıma aldım sakladım..Bir umut provizyon verirse sigortam 7000 düşer diyorlar ama yine çok..
Doktorumu çok seviyorum hastaneyide öyle..
Başka bir yerde şu saatten sonra Ne gidebilirim ne de güvenebilirim.
Bende oyleyim. Baska birine guvenemem. Her hafta takipteyim cok ilgili bir doktor. Oglumu sag salim kucagima aliimda faturayi ona gostercem buyuyunce odesin bana
ben de test yaptırdım ama doktora daha gösteremedim. bu bahsettiğiniz hangi değer? kısaltması ne yani? bir sürü var. bir de idrar tahlilindeki lökosit 15 kötü mü? biliyor musunuz?
Evet öyleymiş ben de Yen'i öğrendim canım hatta çok şaşırdım fotoğrafçıyla da görüştüm içeriği nasıl olacak diye memnun kaldım görüşmeden baya güzel olacak inşallah :)
Merhaba Haziran annişleri :)
Çok şükür bugün ben de bebişkomun kıyafetlerini yıkadım, yarın ütülerim ya da haftaya bilmiyorum
Sadece hastane çıkışı ve Müslin örtüleri yeni gerisi hep abisinin kıyafetleri. O kadar çok ki bir iki yeni takım zıbın falan alırım diyordum ama vazgeçtim.
Ara ara okuyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Doğum korkusu sardı beni habire rüyalarımda hayırlısı ile atlatalım inşallah
Merhaba Haziran annişleri :)
Çok şükür bugün ben de bebişkomun kıyafetlerini yıkadım, yarın ütülerim ya da haftaya bilmiyorum
Sadece hastane çıkışı ve Müslin örtüleri yeni gerisi hep abisinin kıyafetleri. O kadar çok ki bir iki yeni takım zıbın falan alırım diyordum ama vazgeçtim.
Ara ara okuyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Doğum korkusu sardı beni habire rüyalarımda hayırlısı ile atlatalım inşallah
Ne güzel ya bende böyle telkin edebilsem keşke kendimi aslında düşününce bebeğimize kavuşmak için çektiğimiz acı hiç gelir allah bize bi melek veriyor ve bunun karşılığı muhakkak olmalı bi cana sahip oluyoruz sonuçta
Tabii aynen öyle ve herkes ama herkes bebeği kucağına aldıktan sonra tüm acılarını unuttuğunu söylüyor
İnş bu anlar bu korkular da geçip gidecek ve biz vay be o günler diycez
Benim de 2 haftam var daha ama izne ayrıldığım gün memelekete gideceğim yeğenimin düğünü var gitmişken de 2 hafta kalacağım inşallah, dönüş 35. Haftaya falan denk geldiği için gitmeden halledeyim hazırda dursunlar dedim izni iple çekiyorum ben de
Benim gibi vücut ısısı yüksek olan varmı? Arada bır oluyordu ama uc gundur cok sıcaklıyorum ıstanbul serin yagmur yagdı ben suan ayaklarım kollarım yuzum cok sıcak ben normalde cok üsürüm esım de aksıne butun kış kısa kol kaprı gezer aksam dıyor camı kapatayım serın ben dıyorum sıcaaaak acık alsın serın suya gırsem cossss dıye ne iyi olur
Canim ben birde riskli gebelik oldugum icin prof da basladim. Ama ankara genelinde ozel hastanelerde 7 bin den basliyor. Bana da cok geldi aslinda mecbur kaldim. Normalde siirtte yasiyorum 700 tl ye sezeryan yapiolar orda normal dogum zaten ucretsiz
Benim de 2 haftam var daha ama izne ayrıldığım gün memelekete gideceğim yeğenimin düğünü var gitmişken de 2 hafta kalacağım inşallah, dönüş 35. Haftaya falan denk geldiği için gitmeden halledeyim hazırda dursunlar dedim izni iple çekiyorum ben de
Benim gibi vücut ısısı yüksek olan varmı? Arada bır oluyordu ama uc gundur cok sıcaklıyorum ıstanbul serin yagmur yagdı ben suan ayaklarım kollarım yuzum cok sıcak ben normalde cok üsürüm esım de aksıne butun kış kısa kol kaprı gezer aksam dıyor camı kapatayım serın ben dıyorum sıcaaaak acık alsın serın suya gırsem cossss dıye ne iyi olur