2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynı ben hamile kaldığım ilk günden itibaren hemde çok üşürüm normalde kombiyi minimumda açıyordum yine ateş basıyordu en sonunda kapatıyorum eşim üşüyor bu seferde masrafsız kadınlarız

Gündüz değil de gece fena oluyorum ben ter içinde kalkıyorum sabahları:/
bende öyle oldum gecen kısa kolla yatmaya basladım zaten yakmıyoruz bu seferde kolum buz gıbı kalkıyorum napayım sasırdım suan ayaklarım alev alev corabı cıkardım korkudan gerı gıydım kum dokuyorm cunku az usutunce
bende kapattım bızım merkezı ama kapatınca yanmıyor sadece banyo yanıyor :) cam suan acık hayır esım zaten sevmez sıcagı ama o bıle camı kapatalım dedıgıne gore ben bayaa yanıyorum

O yanma bende de oluyor,regli olmadığımız için bence ateş basması yaşıyoruz.Annelerimiz de menapoza girerken ne kadar zorlanmışlardı değil mi ,bizde şu anda aynısını yaşıyoruz.Özellikle geceleri çok zor oluyor ,ben yanıyorum ,eşim üşüyor,gece nefes alamıyorum hamilelikte uyuyan varmı acaba ,ben hiç uyuyamıyorum

1 defa bile pijama yada uzun kollu giyinmedim koca kış boyunca sort atlet yattim.kombiyi kapatamam merkezi sistem yatak odasinin peteklerini kapattim banyonin kapattim.

benimde 11di bakalım sınırda tam ama bir kaç kez içmemiştim kan hapını belki son ay artırır benimde :/

zayıf bebekler çok çabuk toparlanıyormuş zaten bol bol sütümüz olur inşallah en önemlisi o :) bende hiç kola içmiyorum ayda bir belki çok canım isterse

Ortamdaki herkes üşürken benden şıpır şıpır terler akıyor o kadar diyim sana ki normalde çok üşüyen biriydim.

bende öyle herkes hava serin üstünü giyin derken sıcakladım soyundum dökündüm şimdide grip oldum ağzım burnum kaydı yatıyorum

al benden de o kadar. Aynı senin gibiyim, çok üşürüm, ben de istanbuldayım, hem de serin tarafında, Belgrad ormanı tarafında, ama bana mısın, demiyor. Bebişler içerde 37 derecede, biz de sanki burda o derecedeyiz

1 defa bile pijama yada uzun kollu giyinmedim koca kış boyunca sort atlet yattim.kombiyi kapatamam merkezi sistem yatak odasinin peteklerini kapattim banyonin kapattim.
sen baştan ateşlisin ılk hamılelıkte ben hep oyleydım bunda arada oluyordu sımdı fenalardayım kaç gundur serınlık gelınce rahatlıyorum

Senın burnun ne alemde? Devam edıyormu ? Benım burnum cok fena yaaa sabah bıde aksam ellıyorum yoksa nefes alamıyorm oyle bır kan akıyor kı sanıyede kan ceneme ulasıyor Nolucak boyle bılmıyorum doktora pzartesı sorucam ona gore kbb gıdıyım dıyorum.
Ortamdaki herkes üşürken benden şıpır şıpır terler akıyor o kadar diyim sana ki normalde çok üşüyen biriydim.
oooo cok fena allah yardım etsın az kaldı ınsallah
bende öyle herkes hava serin üstünü giyin derken sıcakladım soyundum dökündüm şimdide grip oldum ağzım burnum kaydı yatıyorum
ıste bende ondan korkuyorum hasta olursam tamda doguma yakn hepten fena aman dıkkat et ballı lımonlu ıhlamur ıc bıe fıncan meyve ye bol bol gecmıs olsunnn

Ayyy belgrad da sımdı serındır heee bır kılım atıp yatsakmı
Dogurmadan gıdeyım bırgun mıs kımseler gıtmeden sakın sakın havasını ıcıme cekeyım

Saol canım ıhlamur içiyorum neyse ki çok ağır bi grip değilmiş normalde çok ağır geçiriyordum şükür çok kötü olmadım aman sizde dikkat edin biz sıcaklıyoruz ama güven olmuyor havalar fena

Hahaaa valla aynı durumdayız kışlıklarımı çoktan kaldırdım

ben kan içeyim o zaman
bana 2 kan serumu takıldı sabah aksam ic dedi ama mide hastası olduğum için oral solüsyon aldım kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum 11bucuktan 10a düsmüs 11bucukken idare eder demisti
Hadi ya senin sezaryen olucaktı demi canım sezayende kan daha önemliymiş sanırım

Bende ayni durumdayim incecik şeylerle gezip dondurma yiyorum esim diyor hasta olursan evden atacağım seni aman dikkat et kuzum havalara hic güven olmuyor bol bol ıhlamur hasta olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…