- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Aynı benBenim gibi vücut ısısı yüksek olan varmı? Arada bır oluyordu ama uc gundur cok sıcaklıyorum ıstanbul serin yagmur yagdı ben suan ayaklarım kollarım yuzum cok sıcakben normalde cok üsürüm esım de aksıne butun kış kısa kol kaprı gezer aksam dıyor camı kapatayım serın ben dıyorum sıcaaaak acık alsın serın suya gırsem cossss dıye ne iyi olur
bende öyle oldum gecen kısa kolla yatmaya basladım zaten yakmıyoruz bu seferde kolum buz gıbı kalkıyorumGündüz değil de gece fena oluyorum ben ter içinde kalkıyorum sabahları:/
bende kapattım bızım merkezı ama kapatınca yanmıyor sadece banyo yanıyor :) cam suan acıkAynı benhamile kaldığım ilk günden itibaren hemde çok üşürüm normalde kombiyi minimumda açıyordum yine ateş basıyordu en sonunda kapatıyorum eşim üşüyor bu seferde masrafsız kadınlarız
1 defa bile pijama yada uzun kollu giyinmedim koca kış boyunca sort atlet yattim.kombiyi kapatamam merkezi sistem yatak odasinin peteklerini kapattim banyonin kapattim.Benim gibi vücut ısısı yüksek olan varmı? Arada bır oluyordu ama uc gundur cok sıcaklıyorum ıstanbul serin yagmur yagdı ben suan ayaklarım kollarım yuzum cok sıcakben normalde cok üsürüm esım de aksıne butun kış kısa kol kaprı gezer aksam dıyor camı kapatayım serın ben dıyorum sıcaaaak acık alsın serın suya gırsem cossss dıye ne iyi olur
benimde 11di bakalım sınırda tam ama bir kaç kez içmemiştim kan hapını belki son ay artırır benimde :/Bende kan değerlerime baktırcam tekrar en son 11buçuktu doktor düşük demişti eğer arttıysa hapı bırakıcam ama aynıysa içicem çünkü kan değerimiz çok önemliymiş doğumda kan kaybediceğimiz için
zayıf bebekler çok çabuk toparlanıyormuş zaten bol bol sütümüz olur inşallah en önemlisi o :) bende hiç kola içmiyorum ayda bir belki çok canım isterseAynen canım insanlarda bi kg takıntısı var cidden. Benim kuzenim doğum yaptı bebeğe aldığı kıyafetler olmadı prematüre kıyafetleri fln aldı baya zayf doğdu ama şuan 6 aylık tam bir tosuncuk oldu sütü çok yarıyor bebeğe. Ele avuca gelsinde kg hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeterki ❤☺ Bi de kola flnda bebeğe çok kilo yapıyor ama hiç sağlıklı değil mesela
Canım bana doktorum 16. Haftadan itibaren doğuma kdr demir kullanacaksn demişti hatta kan değerimden sonra miktarını da arttırdı doğumda ciddi kan kaybı olduğu için demir çok önemliymiş gebe okulunda böyle söylediler
Ortamdaki herkes üşürken benden şıpır şıpır terler akıyor o kadar diyim sanaBenim gibi vücut ısısı yüksek olan varmı? Arada bır oluyordu ama uc gundur cok sıcaklıyorum ıstanbul serin yagmur yagdı ben suan ayaklarım kollarım yuzum cok sıcakben normalde cok üsürüm esım de aksıne butun kış kısa kol kaprı gezer aksam dıyor camı kapatayım serın ben dıyorum sıcaaaak acık alsın serın suya gırsem cossss dıye ne iyi olur
bende öyle herkes hava serin üstünü giyin derken sıcakladım soyundum dökündüm şimdide grip oldum ağzım burnum kaydı yatıyorumBenim gibi vücut ısısı yüksek olan varmı? Arada bır oluyordu ama uc gundur cok sıcaklıyorum ıstanbul serin yagmur yagdı ben suan ayaklarım kollarım yuzum cok sıcakben normalde cok üsürüm esım de aksıne butun kış kısa kol kaprı gezer aksam dıyor camı kapatayım serın ben dıyorum sıcaaaak acık alsın serın suya gırsem cossss dıye ne iyi olur
al benden de o kadar. Aynı senin gibiyim, çok üşürüm, ben de istanbuldayım, hem de serin tarafında, Belgrad ormanı tarafında, ama bana mısın, demiyor. Bebişler içerde 37 derecede, biz de sanki burda o derecedeyizBenim gibi vücut ısısı yüksek olan varmı? Arada bır oluyordu ama uc gundur cok sıcaklıyorum ıstanbul serin yagmur yagdı ben suan ayaklarım kollarım yuzum cok sıcakben normalde cok üsürüm esım de aksıne butun kış kısa kol kaprı gezer aksam dıyor camı kapatayım serın ben dıyorum sıcaaaak acık alsın serın suya gırsem cossss dıye ne iyi olur
sen baştan ateşlisin1 defa bile pijama yada uzun kollu giyinmedim koca kış boyunca sort atlet yattim.kombiyi kapatamam merkezi sistem yatak odasinin peteklerini kapattim banyonin kapattim.
oooo cok fena allah yardım etsın az kaldı ınsallahOrtamdaki herkes üşürken benden şıpır şıpır terler akıyor o kadar diyim sanaki normalde çok üşüyen biriydim.
ıste bende ondan korkuyorum hasta olursam tamda doguma yakn hepten fena aman dıkkat etbende öyle herkes hava serin üstünü giyin derken sıcakladım soyundum dökündüm şimdide grip oldum ağzım burnum kaydı yatıyorum
Ayyy belgrad da sımdı serındır heee bır kılım atıp yatsakmıal benden de o kadar. Aynı senin gibiyim, çok üşürüm, ben de istanbuldayım, hem de serin tarafında, Belgrad ormanı tarafında, ama bana mısın, demiyor. Bebişler içerde 37 derecede, biz de sanki burda o derecedeyiz
Saol canım ıhlamur içiyorum neyse ki çok ağır bi grip değilmiş normalde çok ağır geçiriyordum şükür çok kötü olmadım aman sizde dikkat edin biz sıcaklıyoruz ama güven olmuyor havalar fenasen baştan ateşlisinılk hamılelıkte ben hep oyleydım bunda arada oluyordu sımdı fenalardayım kaç gundur serınlık gelınce rahatlıyorum
Senın burnun ne alemde? Devam edıyormu ? Benım burnum cok fena yaaa sabah bıde aksam ellıyorum yoksa nefes alamıyorm oyle bır kan akıyor kı sanıyede kan ceneme ulasıyorNolucak boyle bılmıyorum doktora pzartesı sorucam ona gore kbb gıdıyım dıyorum.
oooo cok fena allah yardım etsın az kaldı ınsallah
ıste bende ondan korkuyorum hasta olursam tamda doguma yakn hepten fena aman dıkkat etballı lımonlu ıhlamur ıc bıe fıncan meyve ye bol bol gecmıs olsunnn
Haklısın güneşle alınır algısı olduğundan öyle demiştim ama öyle olmuyormuş dekavit kullanıyorum aylardır yetersiz sanırımEvin Gunes almasi d vitninizi etkilemez
Bu mevsimde takviye almak gerekir
İhmal etmeyin doktorunuzun verdigini
Hahaaa valla aynı durumdayız kışlıklarımı çoktan kaldırdımbende öyle oldum gecen kısa kolla yatmaya basladım zaten yakmıyoruz bu seferde kolum buz gıbı kalkıyorumnapayım sasırdım suan ayaklarım alev alev corabı cıkardım korkudan gerı gıydım kum dokuyorm cunku az usutunce
bende kapattım bızım merkezı ama kapatınca yanmıyor sadece banyo yanıyor :) cam suan acıkhayır esım zaten sevmez sıcagı ama o bıle camı kapatalım dedıgıne gore ben bayaa yanıyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin senin bide ikinci doğumun ama ikincilerde daha çok korkuluyomuş sanırım bilindiği içinMerak etme korkmazsak tuhaf olurdu zaten.bende korkuyorum : ) olumsuz hic 1 sey okuma ve dinleme korkuyu katlama yeter
Hadi ya senin sezaryen olucaktı demi canım sezayende kan daha önemliymiş sanırımben kan içeyim o zaman
bana 2 kan serumu takıldı sabah aksam ic dedi ama mide hastası olduğum için oral solüsyon aldım kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum 11bucuktan 10a düsmüs 11bucukken idare eder demisti
Sezaryen olucak senin demi canım ikizlerde normal doğumda oluyor ama zor tabi cesaret isterBen de çok korkuyorum
Ben kandan bahsediyorum lökositin 15 olması evet yüksekben de test yaptırdım ama doktora daha gösteremedim. bu bahsettiğiniz hangi değer? kısaltması ne yani? bir sürü var. bir de idrar tahlilindeki lökosit 15 kötü mü? biliyor musunuz?
Bende ayni durumdayim incecik şeylerle gezip dondurma yiyorum esim diyor hasta olursan evden atacağım seniSaol canım ıhlamur içiyorum neyse ki çok ağır bi grip değilmiş normalde çok ağır geçiriyordum şükür çok kötü olmadım aman sizde dikkat edin biz sıcaklıyoruz ama güven olmuyor havalar fena ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?