2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah yardımcımız olsun hepimizin senin bide ikinci doğumun ama ikincilerde daha çok korkuluyomuş sanırım bilindiği için
Bir bende korku yok saniyorum insan bilm3digi şeyden korkmazmisya o hikaye birde olumsuz beni strese sokacak herşeyden kaçıyorum okumuyorum sende okuma yada izleme

1 defa bile pijama yada uzun kollu giyinmedim koca kış boyunca sort atlet yattim.kombiyi kapatamam merkezi sistem yatak odasinin peteklerini kapattim banyonin kapattim.
Odanın petekleri kapalı evdekiler üşüyor diye komple evi kapatamadım karda bile üstümde askılı altında şortla yattim bazen yangın var diye bagirssim geliyor her gece yatmadan soğuk suyla kendimi islatiyorum birde yaza gelseydi küvette yatacaktım saniyorum

Bir kaç tane degisik alsaydın canim cocuga ikinci çocuklarda hep böyle oluyormus ama alınmıyormuş birsey bende mi oyle yapacagim acaba

Ilk aklima gelen pişik kremi sürmek aslinda ama hem acıyı alır hem yumuşatır diye cesaret edemedim bebise aldigimi kullansammi acaba ?
Benim lökosit 31 epitel 15 çıkmış daha göstermedim doktora haftaya gitmeyi düşünüyodum ama beklemesemmi bilemedim
Benimde lökosit 23 kum bide bakteri cıktı doktor toz ve fitil verdi aynı zamanda ısrar kültürü istedi bende ağrı da yapiyo sizde isterseniz bi doktora görünün

Bir kaç tane degisik alsaydın canim cocuga ikinci çocuklarda hep böyle oluyormus ama alınmıyormuş birsey bende mi oyle yapacagim acaba
Hepsi yepyeni sadece yazın giyebilecekleri bile hem çamaşır ipini hem seleyi doldurdu. Ki anneanne babaanne de alacak illaki hediye de gelecek yok yok hiç almıyım en iyisi yazık 2. Çocuk hep ikinci elle büyüyecek gibi

Ikinci çocuklar hep oyle oluyor nedense ilkinde özene bezene dolu dolu alıyorsun sonra kalıyor ikincide ayni hataya düşmüyordu. Sanırım ama alma bence de belki bir takım çıkış okadar

Ikinci çocuklar hep oyle oluyor nedense ilkinde özene bezene dolu dolu alıyorsun sonra kalıyor ikincide ayni hataya düşmüyordu. Sanırım ama alma bence de belki bir takım çıkış okadar
Sadece 10lu hastane çıkışı aldık onu da babaannemiz aldı sağolsun

dogumda cok uzak degıl kendımıze dıkkat etsek ıyı olur ama malesef
Hahaaa valla aynı durumdayız kışlıklarımı çoktan kaldırdım
yaaa bende haftaya kaldırcam zaten hafta sonu ıkı gun badana var ondan once kızın utulerı falanda yapılcak odası duzenlencek yenıden kıslıklar kaldırcam ev dıp kose temızlencek ayyy bır suru ısım var amaan ıyıce sıcak bastı

Ayyy belgrad da sımdı serındır heee bır kılım atıp yatsakmı
Dogurmadan gıdeyım bırgun mıs kımseler gıtmeden sakın sakın havasını ıcıme cekeyım
şimdi çok guzel yağmur yağıyor, yeni serinledi. Bebişle de gel, muslin örtüyü serip temmuzda bebişi pikniğe götürmeyiduşunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…