Bir bende korku yok saniyorum insan bilm3digi şeyden korkmazmisya o hikaye birde olumsuz beni strese sokacak herşeyden kaçıyorum okumuyorum sende okuma yada izleme
1 defa bile pijama yada uzun kollu giyinmedim koca kış boyunca sort atlet yattim.kombiyi kapatamam merkezi sistem yatak odasinin peteklerini kapattim banyonin kapattim.
Odanın petekleri kapalı evdekiler üşüyor diye komple evi kapatamadım karda bile üstümde askılı altında şortla yattim bazen yangın var diye bagirssim geliyor her gece yatmadan soğuk suyla kendimi islatiyorum birde yaza gelseydi küvette yatacaktım saniyorum
Merhaba Haziran annişleri :)
Çok şükür bugün ben de bebişkomun kıyafetlerini yıkadım, yarın ütülerim ya da haftaya bilmiyorum
Sadece hastane çıkışı ve Müslin örtüleri yeni gerisi hep abisinin kıyafetleri. O kadar çok ki bir iki yeni takım zıbın falan alırım diyordum ama vazgeçtim.
Ara ara okuyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Doğum korkusu sardı beni habire rüyalarımda hayırlısı ile atlatalım inşallah
Kizlar ben bebek havlularindan birini icini tulbentli aldim bulamasaydim annem dikecekti icine ilk zamanlarda daha yumusak daha emici oldugundan tercih etmenizi tavsiye ederim
Benimde lökosit 23 kum bide bakteri cıktı doktor toz ve fitil verdi aynı zamanda ısrar kültürü istedi bende ağrı da yapiyo sizde isterseniz bi doktora görünün
Hepsi yepyeni sadece yazın giyebilecekleri bile hem çamaşır ipini hem seleyi doldurdu. Ki anneanne babaanne de alacak illaki hediye de gelecek yok yok hiç almıyım en iyisi yazık 2. Çocuk hep ikinci elle büyüyecek gibi
Hepsi yepyeni sadece yazın giyebilecekleri bile hem çamaşır ipini hem seleyi doldurdu. Ki anneanne babaanne de alacak illaki hediye de gelecek yok yok hiç almıyım en iyisi yazık 2. Çocuk hep ikinci elle büyüyecek gibi
Ikinci çocuklar hep oyle oluyor nedense ilkinde özene bezene dolu dolu alıyorsun sonra kalıyor ikincide ayni hataya düşmüyordu. Sanırım ama alma bence de belki bir takım çıkış okadar
Benimde lökosit 23 kum bide bakteri cıktı doktor toz ve fitil verdi aynı zamanda ısrar kültürü istedi bende ağrı da yapiyo sizde isterseniz bi doktora görünün
Ikinci çocuklar hep oyle oluyor nedense ilkinde özene bezene dolu dolu alıyorsun sonra kalıyor ikincide ayni hataya düşmüyordu. Sanırım ama alma bence de belki bir takım çıkış okadar
Saol canım ıhlamur içiyorum neyse ki çok ağır bi grip değilmiş normalde çok ağır geçiriyordum şükür çok kötü olmadım aman sizde dikkat edin biz sıcaklıyoruz ama güven olmuyor havalar fena ☹
yaaa bende haftaya kaldırcam zaten hafta sonu ıkı gun badana var ondan once kızın utulerı falanda yapılcak odası duzenlencek yenıden kıslıklar kaldırcam ev dıp kose temızlencek ayyy bır suru ısım var amaan ıyıce sıcak bastı
2 tane yeni doğum yapmış arkadaşa sordum, 1 paket yetiyor dediler. Ben de bugun aldım ama e bebekten . Neyse e bebek indirim kuponu verince dengeleniyor.
2 tane yeni doğum yapmış arkadaşa sordum, 1 paket yetiyor dediler. Ben de bugun aldım ama e bebekten . Neyse e bebek indirim kuponu verince dengeleniyor.