2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar selam
Ne durumdasınız
İki
Gündür çok ağır grip oldum
Mahvoldum resmen

Grip dışında da iyice ağırlaştım
Çok hantal oldum
İki adım atsam soluk soluyayım
Wc gidip gelmekten başka hiçbirsey yapamıyorum

Çok zorluyor artık beni
Karnım da catlayacak gibi

Allah yardımcımız olsun hepimizin senin bide ikinci doğumun ama ikincilerde daha çok korkuluyomuş sanırım bilindiği için
bende suan hıc korku yok tekrar gozumde canlanma yok.... bence son gunler olur dıye dusunuyorm ne yapalım bır an once hepsı bıtsın ıstıyorum
şimdi çok guzel yağmur yağıyor, yeni serinledi. Bebişle de gel, muslin örtüyü serip temmuzda bebişi pikniğe götürmeyiduşunuyorum.
ohhhh bızım burda da yesıllık cok serın serın ohhh
Yazın bebekle gelırım tabııııı ama bılıyorsun yazın cok kalabalık oluyor havası da bozuluyor ama gelırım yıne de ucra koselerıne kaçarım serın serınnnn ohhhh ahhhh bır dogsaaaa

Yeni güncel bilgi mi bunlar canım

geçmiş olsun fıstık. Al benden de o kadar, eğilip kalkamamak da işi zorlaştırıyor, ben de senin gibi yoruluyorum. Bir de cuma son çalışma günüm ama hadi çocuklar 1.sınıf hevesleri kaçmasın diye 23 Nisan çalıştırıyorum, ona da çıkartıcam, sanırım tukeniyorum. Nefes daralması bende de oluyor.

zaten azcık Guneş çıkınca trafik kilitleniyor burda haftasonu piknikçilerden.İstanbullular da haklı, nefes almak istiyorlar. BekleriZ fıstık

Allah kolaylık versin
Bu halde çalışmak ne zordur
Benim kendi işimdi allahtan evde yattığım yerden çalışabiliyorum bilgisayarı yanıma aldım
İşe giden insanlar için çok zordur
Evet evde hep soluma yatıyorum artık yattığım yerden kalkmak bile işkence oldu

13 mü o ne ya
Hangi hastane

beni 4 aydır sağa yatırmayan bir kızçem var, sol artık uyuşuk. Senin de oyle mi? Evet, sen bir de gitsen bir suru yol çekecektin işe.

beni 4 aydır sağa yatırmayan bir kızçem var, sol artık uyuşuk. Senin de oyle mi? Evet, sen bir de gitsen bir suru yol çekecektin işe.
Neden sağa yatamıyorsun
Ben yatabiliyorum her ikisine de yattığım halde sağ sol yanlar çok ağrıyor
Ağrıdan da uykuya dalmam sabah 4-5 i buluyor
Hayatımda hiç horlamam geçen eşim korkmuş sırt üzeri yatmışım uyumuşum ama tüm ev inlemiş horlamamdan

zaten azcık Guneş çıkınca trafik kilitleniyor burda haftasonu piknikçilerden.İstanbullular da haklı, nefes almak istiyorlar. BekleriZ fıstık
evet ya yoksa yazın 3 4 sefer gelıyorum :)
Sana cok yakınmıs dogurmadan gıdersın yıne ben nısan sonu hava guzel olursa ben bır kere hamıleyken gıderım alırım sandlyemı ohh keyfıme bakarım bana calıssınlar
Ben gıdemezsem benım yerıme otur kahve yudumlaa guzel kokuya karsı
Ben de öyleyim ama benimki bel kalça ağrısından hep bı sihirli değnek olsa da hepsi hallolsa diye hayal kuruyorum ama olmuyor
Ya bırgun cok enerjıgım bır gun boyle ama sebebı tansıyonmus basım agrıyor hemen bakıyorum tansıyon kaç gundur rahattım gececek ınsalllaaahh

Senin sezaryendi demi canım? Bende öyle düşünüyorum ya yaşanıcak ve biticek inşallah bebeklerimize kavuşmanın mutluluğu acıyı unutturur inşallah

Bir bende korku yok saniyorum insan bilm3digi şeyden korkmazmisya o hikaye birde olumsuz beni strese sokacak herşeyden kaçıyorum okumuyorum sende okuma yada izleme
Bı de ben ben doğumdan değil de son haftalardan korkuyorum son iki haftadır öyle ağırlaştım ki karnım da çok büyüdü bel sırt kalça ağrıları çok fena az önce ağladım ağrıdan ki ağrı eşiğim yüksektir o yüzden bıkac hafta sonra daha da zor olacak ondan korkuyorum (

Senin sezaryendi demi canım? Bende öyle düşünüyorum ya yaşanıcak ve biticek inşallah bebeklerimize kavuşmanın mutluluğu acıyı unutturur inşallah☺
evet evet aslında tum yasadıklarım gozumden fılm gıbı gecıyor... ama acısını hıssetmıyorum..... yapacak bısey yok son gun bıraz heycan olur ama sonunda bebegıme kavusmak var aklımda olan tek sey nasıl saglıklımı dogacak ıyı olacakmı bunlar yoksa sonuc aynı olacak bıraz agrı sızı hepsı bıtecek guzel gunlere ınsallah Hıc korkma

İnşallah canım inşallah sağlıkla gelsinler yeter

Ne zaman instagrmda doguma gıden bırını görsem aglıyorum... bırıncı dogumda gıderken duygusallastım zor tutmustum kendımı ama sımdı arkamda bır kızım var bence benı sadece bu uzecek Onu bırakıp ıcerı gırıyor olmak uzecek... Annelıgı yasamış olmak ıkıncı bu yuzden hep daha zor kaybetmekten korkmak hep daha beter...
ınsallah hepımız dogum sonunda sevınc goz yaslarına boğulalım benımmmıı buuuu dıye hungur hungur aglayalımm yıne gozlerım doldu dogum denılınce aklıma saglıgı ve sonra bu sarı pıtırcıgım gelıyor Allahım evlatlarımızı korusun

Ben de
Hatta Doğuma tekerlekli sandalye ile götürürsünüz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…