- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
evet, bilerek oyle yapıyorlar zaten, çek gelince normal fiyata iniyor. Aynı şeye geliyorEbebekte herseyin fiyatı artmış malesef
bende suan hıc korku yok tekrar gozumde canlanma yok.... bence son gunler olur dıye dusunuyormAllah yardımcımız olsun hepimizin senin bide ikinci doğumun ama ikincilerde daha çok korkuluyomuş sanırım bilindiği için
ohhhh bızım burda da yesıllık cok serın serın ohhhşimdi çok guzel yağmur yağıyor, yeni serinledi. Bebişle de gel, muslin örtüyü serip temmuzda bebişi pikniğe götürmeyiduşunuyorum.
Yeni güncel bilgi mi bunlar canım3200 lira doğum paketi içinde kapı süsü, lohusa şerbeti ve kurabiye ikramı, doğumda ve ertesi gün odada aile fotoğraf çekimi ( albümlü ) ve bebek için kıyafet hediye paketi varmış bizim . Doktorumdan da inanılmaz memnunum sonuna kadar böyle güzel gider inşallah :)
geçmiş olsun fıstık. Al benden de o kadar, eğilip kalkamamak da işi zorlaştırıyor, ben de senin gibi yoruluyorum. Bir de cuma son çalışma günüm ama hadi çocuklar 1.sınıf hevesleri kaçmasın diye 23 Nisan çalıştırıyorum, ona da çıkartıcam, sanırım tukeniyorumKızlar selam
Ne durumdasınız
İki
Gündür çok ağır grip oldum
Mahvoldum resmen
Grip dışında da iyice ağırlaştım
Çok hantal oldum
İki adım atsam soluk soluyayım
Wc gidip gelmekten başka hiçbirsey yapamıyorum
Çok zorluyor artık beni
Karnım da catlayacak gibi
zaten azcık Guneş çıkınca trafik kilitleniyor burda haftasonu piknikçilerdenbende suan hıc korku yok tekrar gozumde canlanma yok.... bence son gunler olur dıye dusunuyormne yapalım bır an once hepsı bıtsın ıstıyorum
ohhhh bızım burda da yesıllık cok serın serın ohhh
Yazın bebekle gelırım tabııııı ama bılıyorsun yazın cok kalabalık oluyor havası da bozuluyorama gelırım yıne de ucra koselerıne kaçarım serın serınnnn ohhhh ahhhh bır dogsaaaa
Allah kolaylık versingeçmiş olsun fıstık. Al benden de o kadar, eğilip kalkamamak da işi zorlaştırıyor, ben de senin gibi yoruluyorum. Bir de cuma son çalışma günüm ama hadi çocuklar 1.sınıf hevesleri kaçmasın diye 23 Nisan çalıştırıyorum, ona da çıkartıcam, sanırım tukeniyorum. Nefes daralması bende de oluyor.
Ben de öyleyim ama benimki bel kalça ağrısındanEki Görüntüle 2258155 Tansiyon düşüklüğüyle baş agrısıyla modum
13 mü o ne yaYa sizinkiler iyiymiş 2500 ler felan.. Bu kadar fark hastaneler arasında şaka gibi.. 13 bin tl benim. Çoktan hesabıma aldım sakladım..Bir umut provizyon verirse sigortam 7000 düşer diyorlar ama yine çok..
Doktorumu çok seviyorum hastaneyide öyle..
Başka bir yerde şu saatten sonra Ne gidebilirim ne de güvenebilirim.
beni 4 aydır sağa yatırmayan bir kızçem var, sol artık uyuşuk. Senin de oyle mi? Evet, sen bir de gitsen bir suru yol çekecektin işe.Allah kolaylık versin
Bu halde çalışmak ne zordur
Benim kendi işimdi allahtan evde yattığım yerden çalışabiliyorum bilgisayarı yanıma aldım
İşe giden insanlar için çok zordur
Evet evde hep soluma yatıyorum artık yattığım yerden kalkmak bile işkence oldu
Neden sağa yatamıyorsunbeni 4 aydır sağa yatırmayan bir kızçem var, sol artık uyuşuk. Senin de oyle mi? Evet, sen bir de gitsen bir suru yol çekecektin işe.
evet ya yoksa yazın 3 4 sefer gelıyorum :)zaten azcık Guneş çıkınca trafik kilitleniyor burda haftasonu piknikçilerden.İstanbullular da haklı, nefes almak istiyorlar. BekleriZ fıstık
Ya bırgun cok enerjıgım bır gun boyle ama sebebı tansıyonmus basım agrıyor hemen bakıyorum tansıyon kaç gundur rahattımBen de öyleyim ama benimki bel kalça ağrısındanhep bı sihirli değnek olsa da hepsi hallolsa diye hayal kuruyorum ama olmuyor
Senin sezaryendi demi canım? Bende öyle düşünüyorum ya yaşanıcak ve biticek inşallah bebeklerimize kavuşmanın mutluluğu acıyı unutturur inşallahbende suan hıc korku yok tekrar gozumde canlanma yok.... bence son gunler olur dıye dusunuyormne yapalım bır an once hepsı bıtsın ıstıyorum
ohhhh bızım burda da yesıllık cok serın serın ohhh
Yazın bebekle gelırım tabııııı ama bılıyorsun yazın cok kalabalık oluyor havası da bozuluyorama gelırım yıne de ucra koselerıne kaçarım serın serınnnn ohhhh ahhhh bır dogsaaaa
Bı de benBir bende korku yok saniyorum insan bilm3digi şeyden korkmazmisya o hikayebirde olumsuz beni strese sokacak herşeyden kaçıyorum okumuyorum sende okuma yada izleme
evet evet aslında tum yasadıklarım gozumden fılm gıbı gecıyor... ama acısını hıssetmıyorum.....Senin sezaryendi demi canım? Bende öyle düşünüyorum ya yaşanıcak ve biticek inşallah bebeklerimize kavuşmanın mutluluğu acıyı unutturur inşallah☺
İnşallah canım inşallah sağlıkla gelsinler yeterevet ya yoksa yazın 3 4 sefer gelıyorum :)
Sana cok yakınmıs dogurmadan gıdersın yıne ben nısan sonu hava guzel olursa ben bır kere hamıleyken gıderımalırım sandlyemı ohh keyfıme bakarım bana calıssınlar
Ben gıdemezsem benım yerıme otur kahve yudumlaa guzel kokuya karsı
Ya bırgun cok enerjıgım bır gun boyle ama sebebı tansıyonmus basım agrıyor hemen bakıyorum tansıyon kaç gundur rahattımgececek ınsalllaaahh
Ben deBı de benben doğumdan değil de son haftalardan korkuyorum son iki haftadır öyle ağırlaştım ki karnım da çok büyüdü bel sırt kalça ağrıları çok fena az önce ağladım ağrıdan ki ağrı eşiğim yüksektir o yüzden bıkac hafta sonra daha da zor olacak ondan korkuyorum (
2 hafta önce hastanenin ilgili birimiyle görüşerek aldım bilgileri canımYeni güncel bilgi mi bunlar canım
Anladım canim saolasin gidicem galibaBenimde lökosit 23 kum bide bakteri cıktı doktor toz ve fitil verdi aynı zamanda ısrar kültürü istedi bende ağrı da yapiyo sizde isterseniz bi doktora görünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?