maalesef ki sezeryan hemde zorunlu genel anestezi inanılmaz korku sardı gün geçtikçe korku sarıyorHadi ya senin sezaryen olucaktı demi canım sezayende kan daha önemliymiş sanırım
Ben bir aydır öyleyimKizlar bugun sabahtan beri karnim cok sert yuruyemiyorum sanki. Alt tarafa baski yapiyor. Bebekte cok hareketli normalde sakindi. Sizde de oluyor mu boyle seyler??
Aynen canim bende yag suruyorum ama bebek bir yere toplanip sertlestiriyor sanki. Bugun bir garip hissettim. Allah kolaylik versin sanada evde yatmakta zor oluyor. Kucagimiza sag salim alsaydik bebisleri rahatlicaz valla..Ben bir aydır öyleyim
Birkaç adımı zor atıyorum ama bebek hareketleri normal
Karnıma da yağ sürüyorum
Sağol canım benim haklısın hepsi unutuluyor bebeğimizin yüzünü gördüğümüz zaman ne acı kalıcak ne sızı allahın izniyleevet evet aslında tum yasadıklarım gozumden fılm gıbı gecıyor... ama acısını hıssetmıyorum.....yapacak bısey yok son gun bıraz heycan olur ama sonunda bebegıme kavusmak var aklımda olan tek sey nasıl saglıklımı dogacak ıyı olacakmı bunlar yoksa sonuc aynı olacak bıraz agrı sızı hepsı bıtecek guzel gunlere ınsallah Hıc korkma
Neden genel anestezi canım? Doktorlar çok tavsiye etmiyor genel anesteziyi ama.maalesef ki sezeryan hemde zorunlu genel anestezi inanılmaz korku sardı gün geçtikçe korku sarıyor
Netten baktiklarımız daha uygun altı üstü bir nevresim tak8mı 70 tl diyor :) sudocreme baktım cok pahalı nette 250 gr mı 50 tl ye ücretsiz kargo ile buldum onu alıcam göğüs pedi de pahalı netteki bir uer indirim yapmıştı onuda ordan alıcam bez ıslak mendil göğüs pompası göğüs pedi biberon bebek bakım banyo ürinlerinide netten alıcam iyikide gezmişim mağazaları fikrim netleşti en az8ndanevet, bilerek oyle yapıyorlar zaten, çek gelince normal fiyata iniyor. Aynı şeye geliyor. Adı indiririm sadece.
Bende haftaya gidicem mesaj olarak gönderdim sonuçları eğer numarası varsa doktorunuza sorabilirsinizBenim lökosit 31 epitel 15 çıkmış daha göstermedim doktora haftaya gitmeyi düşünüyodum ama beklemesemmi bilemedim
Bende miyom ameliyatı olduğum için zorunlu sezaryen ayrıca clexane kan sulandırıcı kullandığım içinde genel anestezi olması gerekiyormuşNeden genel anestezi canım? Doktorlar çok tavsiye etmiyor genel anesteziyi ama.
dogumda cok uzak degıl kendımıze dıkkat etsek ıyı olur ama malesef
yaaa bende haftaya kaldırcam zaten hafta sonu ıkı gun badana var ondan once kızın utulerı falanda yapılcak odası duzenlencek yenıden kıslıklar kaldırcam ev dıp kose temızlencek ayyy bır suru ısım var amaan ıyıce sıcak bastı
Amin kuzum Amin hepimiz sağlıkla giydirelim inşAllahÜtü yapmaktan hiç bu kadar keyif almamıştım bütün gün sevdik kıyafetlerini RABBİM isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Hepimize de sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Canım benimde ilk bebeğim ilk doğumum olacak inşAllah öncesinde sezaryen gibi miyom ameliyatı oldum.. Anesteziden uyanınca ilk sözüm bu sezaryen isteyenler deli mi ne demişim o ağrıylaKızlar bişey söylemek istiyorum ;nacizane düşüncem .Sezaryan ile ilgili bir konu olduğunda neden “maelesef sezeryan “diyorsunuz,gerçekten çok mu kötü.Biz ilk doğumumuzu yapacağımız için gerçekten hiç bilmediğimiz bir dünya bizim için ,ve kafamız çok karışık.Keşke herkes normal Doğum yapabilse “çatır çatır doğurdum “diyebilse ama ben mesela ne kadar normal Doğum istesem de yapamayacağım gibi hissediyorum.Acı eşiğim çok düşük,panik atağım var.Herkes ister normal Doğum yapmak ama Sezeryanın ne gibi korkunç etkisi var,sadece bunu öğrenmek istiyorum ?
Bende kan sulandirici kullaniyorum canim epidural sezeryan olcam. Sadece miyomdan dolayi genel anestezi olabilir..Bende miyom ameliyatı olduğum için zorunlu sezaryen ayrıca clexane kan sulandırıcı kullandığım içinde genel anestezi olması gerekiyormuş
Şimdi sen o ameliyatı olduğun için Sezeryan mı olacaksın?Yaa bilmiyorum ki ,ben de çok korkuyorum ,gün yaklaştıkça daha da çok korku sarmaya başladıCanım benimde ilk bebeğim ilk doğumum olacak inşAllah öncesinde sezaryen gibi miyom ameliyatı oldum.. Anesteziden uyanınca ilk sözüm bu sezaryen isteyenler deli mi ne demişim o ağrıylahayatımda öyle acı hissetmedim nefes dahi alamadım morfin yapılana kadar. Ama belkide ameliyat olduğu için öyle oldu. İNŞAALLAH doğumlarımız kolay olur
Malesef sezeryan derken canim bildigin ameliyata giriyorsun. Ben iki kere kayip yasadim biri normal dogumla sonlandi biri sezeryanle. Normal olanda kalktim eve geldim hemen eski halime dondum. Epidural iste hic agri hissetmiosun zaten normal dogum vucut icin en iyisi. Ikincisi sezeryan oldu 15 gun egilip kalkamadim. Ilk gunler agrili oluyor korkunc birsey degil tabiki kendini korkutma hic. Normal yapamasanda senin elinde olmuyor.Kızlar bişey söylemek istiyorum ;nacizane düşüncem .Sezaryan ile ilgili bir konu olduğunda neden “maelesef sezeryan “diyorsunuz,gerçekten çok mu kötü.Biz ilk doğumumuzu yapacağımız için gerçekten hiç bilmediğimiz bir dünya bizim için ,ve kafamız çok karışık.Keşke herkes normal Doğum yapabilse “çatır çatır doğurdum “diyebilse ama ben mesela ne kadar normal Doğum istesem de yapamayacağım gibi hissediyorum.Acı eşiğim çok düşük,panik atağım var.Herkes ister normal Doğum yapmak ama Sezeryanın ne gibi korkunç etkisi var,sadece bunu öğrenmek istiyorum ?
Benim de ilk doğumum canım ama kendimce edindiğim bilgiler şu şekilde vajinal veya sezeryan Doğum her ikisi için de hem acı dolu hem de çok tatlı hatıralara sahip insanlar var . Epidural spinal genel anestezi bunlar zaten keyfi değil doktor ile verilen kararlar . Onun haricinde birebir kendim şahidim sezeryan olup zınk diye ayağa Kalkan da gördüm vajinal doğum yapıp dikişlerinden kalkamayan da . Ya da tam tersi olan da. Senin durumun biraz farklı özellikle eşine çok iş düşüyor bu noktada seni sakinleştirmedeKızlar bişey söylemek istiyorum ;nacizane düşüncem .Sezaryan ile ilgili bir konu olduğunda neden “maelesef sezeryan “diyorsunuz,gerçekten çok mu kötü.Biz ilk doğumumuzu yapacağımız için gerçekten hiç bilmediğimiz bir dünya bizim için ,ve kafamız çok karışık.Keşke herkes normal Doğum yapabilse “çatır çatır doğurdum “diyebilse ama ben mesela ne kadar normal Doğum istesem de yapamayacağım gibi hissediyorum.Acı eşiğim çok düşük,panik atağım var.Herkes ister normal Doğum yapmak ama Sezeryanın ne gibi korkunç etkisi var,sadece bunu öğrenmek istiyorum ?
Ben Ankara’daki bombalı saldırıda eşimle birlikte saldırının ortasında kaldım,ondan beri bende korku oluştu.Kan vermeye bile yeni yeni tek başıma gitmeye başladım,dişimi çektirdim annem elimi tuttu,annem olmadığı zaman eşim elimi tutuyor ,doktor denildiği zaman nefesim tıkanıyor,o yüzden normal Doğumdan çok korkuyorum yoksa ben de bebeğimi normal bir şekilde dünyaya getirmeyi çok isterimMalesef sezeryan derken canim bildigin ameliyata giriyorsun. Ben iki kere kayip yasadim biri normal dogumla sonlandi biri sezeryanle. Normal olanda kalktim eve geldim hemen eski halime dondum. Epidural iste hic agri hissetmiosun zaten normal dogum vucut icin en iyisi. Ikincisi sezeryan oldu 15 gun egilip kalkamadim. Ilk gunler agrili oluyor korkunc birsey degil tabiki kendini korkutma hic. Normal yapamasanda senin elinde olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?