2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bugun sabahtan beri karnim cok sert yuruyemiyorum sanki. Alt tarafa baski yapiyor. Bebekte cok hareketli normalde sakindi. Sizde de oluyor mu boyle seyler??

Ben bir aydır öyleyim
Birkaç adımı zor atıyorum ama bebek hareketleri normal
Karnıma da yağ sürüyorum
Aynen canim bende yag suruyorum ama bebek bir yere toplanip sertlestiriyor sanki. Bugun bir garip hissettim. Allah kolaylik versin sanada evde yatmakta zor oluyor. Kucagimiza sag salim alsaydik bebisleri rahatlicaz valla..

Sağol canım benim haklısın hepsi unutuluyor bebeğimizin yüzünü gördüğümüz zaman ne acı kalıcak ne sızı allahın izniyle

evet, bilerek oyle yapıyorlar zaten, çek gelince normal fiyata iniyor. Aynı şeye geliyor. Adı indiririm sadece.
Netten baktiklarımız daha uygun altı üstü bir nevresim tak8mı 70 tl diyor :) sudocreme baktım cok pahalı nette 250 gr mı 50 tl ye ücretsiz kargo ile buldum onu alıcam göğüs pedi de pahalı netteki bir uer indirim yapmıştı onuda ordan alıcam bez ıslak mendil göğüs pompası göğüs pedi biberon bebek bakım banyo ürinlerinide netten alıcam iyikide gezmişim mağazaları fikrim netleşti en az8ndan

Sorma ya iş çok Allah yardımcımız olsun. Ben bebek odası yapamicam şimdi sadece bi beşik aldık odama sığdırmaya çalışıyorum yanına birde dolap istiyorum ev küçük odalar küçük şifonyerden feragat edip çekmeceli bi dolap almak istiyorum

Kızlar bişey söylemek istiyorum ;nacizane düşüncem .Sezaryan ile ilgili bir konu olduğunda neden “maelesef sezeryan “diyorsunuz,gerçekten çok mu kötü.Biz ilk doğumumuzu yapacağımız için gerçekten hiç bilmediğimiz bir dünya bizim için ,ve kafamız çok karışık.Keşke herkes normal Doğum yapabilse “çatır çatır doğurdum “diyebilse ama ben mesela ne kadar normal Doğum istesem de yapamayacağım gibi hissediyorum.Acı eşiğim çok düşük,panik atağım var.Herkes ister normal Doğum yapmak ama Sezeryanın ne gibi korkunç etkisi var,sadece bunu öğrenmek istiyorum ?

Amin kuzum Amin hepimiz sağlıkla giydirelim inşAllah Banada sağlık ocağındaki hemşire artık alışverişi tamamla yıka ütüle herşeyi dedi bu haftalardan sonra ağırlaşır zorlanırsın dedi. Dolabı bi alabilsem hemen içine yerleştiririm. Yoksa ortalıkta kirlenir. Ya ben daha çanta bile almadım,

Canım benimde ilk bebeğim ilk doğumum olacak inşAllah öncesinde sezaryen gibi miyom ameliyatı oldum.. Anesteziden uyanınca ilk sözüm bu sezaryen isteyenler deli mi ne demişim o ağrıylahayatımda öyle acı hissetmedim nefes dahi alamadım morfin yapılana kadar. Ama belkide ameliyat olduğu için öyle oldu. İNŞAALLAH doğumlarımız kolay olur

Şimdi sen o ameliyatı olduğun için Sezeryan mı olacaksın?Yaa bilmiyorum ki ,ben de çok korkuyorum ,gün yaklaştıkça daha da çok korku sarmaya başladı

Malesef sezeryan derken canim bildigin ameliyata giriyorsun. Ben iki kere kayip yasadim biri normal dogumla sonlandi biri sezeryanle. Normal olanda kalktim eve geldim hemen eski halime dondum. Epidural iste hic agri hissetmiosun zaten normal dogum vucut icin en iyisi. Ikincisi sezeryan oldu 15 gun egilip kalkamadim. Ilk gunler agrili oluyor korkunc birsey degil tabiki kendini korkutma hic. Normal yapamasanda senin elinde olmuyor.

Benim de ilk doğumum canım ama kendimce edindiğim bilgiler şu şekilde vajinal veya sezeryan Doğum her ikisi için de hem acı dolu hem de çok tatlı hatıralara sahip insanlar var . Epidural spinal genel anestezi bunlar zaten keyfi değil doktor ile verilen kararlar . Onun haricinde birebir kendim şahidim sezeryan olup zınk diye ayağa Kalkan da gördüm vajinal doğum yapıp dikişlerinden kalkamayan da . Ya da tam tersi olan da. Senin durumun biraz farklı özellikle eşine çok iş düşüyor bu noktada seni sakinleştirmede Ama genel olarak düşüncem Doğum şekli ne olursa olsun doğurmak Harika bir şey olmalı Ve gerçekten en sevmediğim şey ise insanların Doğum şeklini üstünlük gibi konuşması , kıyaslaması , fikir vermesi ..vs . Kime hangisi sağlıklı ve hayırlı olacaksa varsın öyle kavuşsun bebeğine önemli olan o

Ben Ankara’daki bombalı saldırıda eşimle birlikte saldırının ortasında kaldım,ondan beri bende korku oluştu.Kan vermeye bile yeni yeni tek başıma gitmeye başladım,dişimi çektirdim annem elimi tuttu,annem olmadığı zaman eşim elimi tutuyor ,doktor denildiği zaman nefesim tıkanıyor,o yüzden normal Doğumdan çok korkuyorum yoksa ben de bebeğimi normal bir şekilde dünyaya getirmeyi çok isterim Bu arada çok üzüldüm Ya Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…