- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Çok çok haklısın canım benim Ya ,herkesin hamileliği nasıl farklıysa,Doğum şeklide çok farklı oluyor ...Hamilelikte de öyle gözümüzü korkuttular ,yok mide bulantısı çok kötü ,yok başka şeyler çok kötü gibi .Allah herkese sağlıklı ,en hayırlı doğumlar nasip etsinBenim de ilk doğumum canım ama kendimce edindiğim bilgiler şu şekilde vajinal veya sezeryan Doğum her ikisi için de hem acı dolu hem de çok tatlı hatıralara sahip insanlar var . Epidural spinal genel anestezi bunlar zaten keyfi değil doktor ile verilen kararlar . Onun haricinde birebir kendim şahidim sezeryan olup zınk diye ayağa Kalkan da gördüm vajinal doğum yapıp dikişlerinden kalkamayan da . Ya da tam tersi olan da. Senin durumun biraz farklı özellikle eşine çok iş düşüyor bu noktada seni sakinleştirmedeAma genel olarak düşüncem Doğum şekli ne olursa olsun doğurmak Harika bir şey olmalı Ve gerçekten en sevmediğim şey ise insanların Doğum şeklini üstünlük gibi konuşması , kıyaslaması , fikir vermesi ..vs . Kime hangisi sağlıklı ve hayırlı olacaksa varsın öyle kavuşsun bebeğine önemli olan o
Bende igneden korkan biriydim simdi her sabah gobekten igne vuruyorum kendime. Hayat insana korktugu herseyi yasatiyor. Oyle bir durumun varsa tabiki sezeryan iste. Video falan izleyip kendini korkutma. Spinal sezeryan olmustum ben hic bisey hissetmedim. Iki gun serumlar idare ediyor zaten sadece oturup kalkmak zor oluyor. Bebisi kucagimiza alinca onlar aklimiza bile gelmez. Allah hepimize nasip etsin insallah az gunumuz kaldi kafalar karisikBen Ankara’daki bombalı saldırıda eşimle birlikte saldırının ortasında kaldım,ondan beri bende korku oluştu.Kan vermeye bile yeni yeni tek başıma gitmeye başladım,dişimi çektirdim annem elimi tuttu,annem olmadığı zaman eşim elimi tutuyor ,doktor denildiği zaman nefesim tıkanıyor,o yüzden normal Doğumdan çok korkuyorum yoksa ben de bebeğimi normal bir şekilde dünyaya getirmeyi çok isterimBu arada çok üzüldüm Ya Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin
Amin çok amin inşallahÇok çok haklısın canım benim Ya ,herkesin hamileliği nasıl farklıysa,Doğum şeklide çok farklı oluyor ...Hamilelikte de öyle gözümüzü korkuttular ,yok mide bulantısı çok kötü ,yok başka şeyler çok kötü gibi .Allah herkese sağlıklı ,en hayırlı doğumlar nasip etsin ❤❤
dengelerimiz bozuldu valla biz sıcakta hssetsek hava çarpıyo valla aldanmayalımBende ayni durumdayim incecik şeylerle gezip dondurma yiyorum esim diyor hasta olursan evden atacağım seniaman dikkat et kuzum havalara hic güven olmuyor bol bol ıhlamur hasta olmayalım
dengelerimiz bozuldu valla biz sıcakta hssetsek hava çarpıyo valla aldanmayalım
kesinlikle ya allah korusun çok zor olur o kadar tıkanıkki burnum çocuğa oksijen gitmeyecek diyorum bu halde doğum falan olmaz dadogumda cok uzak degıl kendımıze dıkkat etsek ıyı olur ama malesef
yaaa bende haftaya kaldırcam zaten hafta sonu ıkı gun badana var ondan once kızın utulerı falanda yapılcak odası duzenlencek yenıden kıslıklar kaldırcam ev dıp kose temızlencek ayyy bır suru ısım var amaan ıyıce sıcak bastı
Son haftalar beni de korkutuyor daha simdiden boyleysem diyorumBı de benben doğumdan değil de son haftalardan korkuyorum son iki haftadır öyle ağırlaştım ki karnım da çok büyüdü bel sırt kalça ağrıları çok fena az önce ağladım ağrıdan ki ağrı eşiğim yüksektir o yüzden bıkac hafta sonra daha da zor olacak ondan korkuyorum (
Hepimiz öyleyiz ya bir kavuşsak hayirlisiylaSeni yanlış etiketlemişim canım geçmiş olsun hamile olunca elimiz kolumuz bağlanıyo hayatımın en kaygılı ve çaresiz zamanlarını hamilelikte yaşıyorum
Ya süpermiş bende ikinci de boyle mi olurum ki acabaSadece 10lu hastane çıkışı aldık onu da babaannemiz aldı sağolsun
bizimde öyle yan yana ve bir kere çok fena bir doğuma denk geldim anlatmıyayım şimdi bebeği ayrı şehire anneyi ayrı şehire sevk ettiler falan allah korusun normalde etkilenmem ama çok üzülmüştümBide benim hastanede nst doğumhaneyle yan yanaymış korkuyorum sesler falan hep duyuluyomuş inşallah ben varken doğum olmazda etkilenmem.
Numarası var ama bilemedim baglarlarmi denemek lazimBende haftaya gidicem mesaj olarak gönderdim sonuçları eğer numarası varsa doktorunuza sorabilirsiniz
Amin insallahAmin çok amin inşallahBen şubat annesi olacaktım bebeğimi kaybettim ama sayfasını okumayı bırakmadım şuan hepsinin 40ı çıktı telaşları cümleleri o kadar farklı ki Onun için her zaman derim su akar yolunu bulur diye Rabbim bizi büyük imtihanlardan geçirmesin inşallah sağlıkla kavuşalım miniklere
Canım indirimleri falan takip et civilde jokerde falan com rast geldim uygun fiyatlı çantalaraAmin kuzum Amin hepimiz sağlıkla giydirelim inşAllahBanada sağlık ocağındaki hemşire artık alışverişi tamamla yıka ütüle herşeyi dedi bu haftalardan sonra ağırlaşır zorlanırsın dedi. Dolabı bi alabilsem hemen içine yerleştiririm. Yoksa ortalıkta kirlenir. Ya ben daha çanta bile almadım,
Ne sezeryandan ne normal dogumdan korkuyorum hayatimda iki kere ameliyat geçirdim karnimda hala izi durur zor yani benimki ciddi bir ameliyattı ve 1 ay yatmam gerekti sadece buydu sezeryan da boyle bir durum yok en fazla 1 haftada toparlarsin normal doğumun sezeryan gore tek artisi ameliyat izi olmaması ve daha cabuk toparlanmak olabilir insanlarin diğer saydiklarina katılmıyorum sütün gelmez yok bebeğine bakamazsın yok su yok bu diyerekŞimdi sen o ameliyatı olduğun için Sezeryan mı olacaksın?Yaa bilmiyorum ki ,ben de çok korkuyorum ,gün yaklaştıkça daha da çok korku sarmaya başladı
Lcw nevresimleri kaliteliydi ve 40 tl idi mağazasında gormustum com kullanisli idi benim ihtiyacım yoktu almadim amaNetten baktiklarımız daha uygun altı üstü bir nevresim tak8mı 70 tl diyor :) sudocreme baktım cok pahalı nette 250 gr mı 50 tl ye ücretsiz kargo ile buldum onu alıcam göğüs pedi de pahalı netteki bir uer indirim yapmıştı onuda ordan alıcam bez ıslak mendil göğüs pompası göğüs pedi biberon bebek bakım banyo ürinlerinide netten alıcam iyikide gezmişim mağazaları fikrim netleşti en az8ndan
Yok canım benim de normal Doğum için iznim yok,epidural sezeryan olacak büyük ihtimalle ,aynen bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler tek temennimiz o zatenNe sezeryandan ne normal dogumdan korkuyorum hayatimda iki kere ameliyat geçirdim karnimda hala izi durur zor yani benimki ciddi bir ameliyattı ve 1 ay yatmam gerekti sadece buydu sezeryan da boyle bir durum yok en fazla 1 haftada toparlarsin normal doğumun sezeryan gore tek artisi ameliyat izi olmaması ve daha cabuk toparlanmak olabilir insanlarin diğer saydiklarina katılmıyorum sütün gelmez yok bebeğine bakamazsın yok su yok bu diyerekbebekler saglikla gelsin hepimiz icin tek temennim bu nasil hangi yolla geldikleri cok mühim değil birde benim arkadasim panik atak hastasıydı normal dogum yaptirmadilar senin doktorun izin veriyor mu?
Bende yapmıyorlar diye biliyordum cok sasirdim o sebepten arkadasim cok istemişti doktoru kabul etmedi dogum şekli cok mühim değil benim gozumde anne ve bebek iyi iseYok canım benim de normal Doğum için iznim yok,epidural sezeryan olacak büyük ihtimalle ,aynen bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler tek temennimiz o zaten
Cok yorulduğum gün icinde dinlenmedigimsurekli eğilip kalktigim günlerde benim de birebir aynisi oluyor kuzum çokmu yordun kendini acaba ?Kizlar bugun sabahtan beri karnim cok sert yuruyemiyorum sanki. Alt tarafa baski yapiyor. Bebekte cok hareketli normalde sakindi. Sizde de oluyor mu boyle seyler??
Nefes darlığı bende de var heleki bahar alerjim bir coştu bu aralar anlatamamKızlar selam
Ne durumdasınız
İki
Gündür çok ağır grip oldum
Mahvoldum resmen
Grip dışında da iyice ağırlaştım
Çok hantal oldum
İki adım atsam soluk soluyayım
Wc gidip gelmekten başka hiçbirsey yapamıyorum
Çok zorluyor artık beni
Karnım da catlayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?