2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Uykusuz hamisler burda mi geceden beri gozume uyku girmedi kasilmadan dolayı Allahım resmen sancı gözledim var mi yok mu diye çok değişik şekilde ne uyuyabildim ne kasilmam kesildi su an birşey yok ama inşallah devam etmez

Kizlar bugun sabahtan beri karnim cok sert yuruyemiyorum sanki. Alt tarafa baski yapiyor. Bebekte cok hareketli normalde sakindi. Sizde de oluyor mu boyle seyler??
Canım bende bi süredir o sertleşmeler oluyor 3-4 haftadır fln. Hatta doktora anlattığmda nst ye aldı. Eğer 5 dk da bir olursa hemen gel dedi ama düzenli olmuyor günde 5-6 kez oluyor. Bebek sanırım döndüğü içinde 1 haftadır alt tarafa baskı yapıyor seninki gibi. Muhtemelen seninde yalancı kasılmaların başlamış
Ben gece 4-5 kez uyanıyorum artk o kasılmalardan tuvalete gidiyorum rahatlatıyor mesanem doluyken baya acıyor ama seninde öyle miydi ?

Canım göğüs Kalkan’ı hangi markanın hangi modelini aldın aventin iki modeli arasında kaldım fiyat olarak ikisinin arasında iki katı fark var ikisi içinde çok iyi şeyler söylenmiş kararsız kaldım

Allah güç kuvvet versin hemencik bitsin işleriniz inşallah kasıktaki ağrı normal diyorlar bu haftalarda kaslar kendini doğuma hazırlıyormuş ama kendini çok yorma yine de dikkat et sancın olduğunda dinlendir kendini

sizin miniğe de yarasın inşallah <3 ben ilk üç buçuk ayki ağır bulantıdan sonra rahat bir hamilelik geçirdim. ilginçtir ki sütten hiç iğrenmedim hemen hergün içtim. rahat geçirmemde etkisi vardır o zaman mutlaka.

Artık geceleri kasılmalar uyandırıyor karnım taş gibi oluyor bu normal mi sizde ne sıklıkla oluyo?

Bugun ilk kez oyle hissettim. Nst ye de hic girmedim aslinda doktorum erken dedi. Ama benim bebis normal dogum pozisyonunda ve ben sezeryan olcam. Iki haftadir kafa asagida hic donmedi. Birde iyice guclendi hareket ettikce agrilarimda oluyor. Insallah normaldir tum bunlar..

Cok yorulduğum gün icinde dinlenmedigimsurekli eğilip kalktigim günlerde benim de birebir aynisi oluyor kuzum çokmu yordun kendini acaba ?
Hic yormadim canim ya. Ankaraya geldim artik annemin yanindayim hic is yapmiyorum ye ic yat modundayim sanirim artik vucut kendini doguma hazirliyor. Bir haftada bile belirtiler hemen degisiyor. 40 haftaya kalmadan dogurmamiz gerek

Bence normal canım hepimiz yavaş yavaş yaşıyoruz aynı şeyleri. 32 den sonra her muayenede artk nst yapıyolar genelde sonraki gittiğinde muhtemelen girersin artk ben 31 de kasılmalarımı söyleyince doktor nst istedi

Kızlar hiç aliexpresten anlaşmazlık açan var mı nasıl oluyor benim iki tane ürünün gelmedi kargo güncellemesi falan yok en son bir ay önce görünüyor bende anlaşmazlık açtım süre doldu para iadesi yapmamışlar aliexpres yapıcakmış iadeyi falan ama sonradan ürün gelirse falan ne olacak

O arada oluyo canım bugünkü çok çok başkaydı ya ilk defa böyle bişey yaşadım

Artık geceleri kasılmalar uyandırıyor karnım taş gibi oluyor bu normal mi sizde ne sıklıkla oluyo?
Ben geceleri çok hissetmiyorum ama gündüz çok sık oluyor sertleşme olduğu an kasiklara ve arkaya baskı hissi oluyor.Eminolun yorulmak ayakta fazla kalmakta tetikliyor bu sancilari

t
Tabi insan gezdikçe biliyor. Normal fiyatlı olanları alacaksın girince. Bana da kız elbiseleri dun çok pahalı geldi, bolca bdz aldım. Ama mesela dun alttakinin fiyatı uygun geldi, 22 tl, aldım . Eminönü'nde daha uygun fiyata elbise buluyor. Annem sosyete pazarından pamuklu kıyafetler aldı, 5,10 tlye. Gezdikçe buluyor insan.
Lohusa sepetinde bir gecelik beğenmiştim, Eminönü'nde 20 tl daha uyguna aldım.

Eklentiler

• IMG-20190413-WA0002.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…