2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen canım normal mağazalarda bir de toplu alışveriş yaptığın zaman pazarlık yapma şansın da oluyor.Biz dün Bebek için alışveriş yapmaya çıktık,tulum alacaktık.Lcw yeni sezona girmiş ,hep kısa kollu tulumlar vardı,normal bir mağazaya girdik,2 tane tulum,1 tane yelekli alt üst takıma 95 lira para verdim

Evet canım sezeryan olacak.. spinal sezeryan olursa uyanık olmak korkutuyo.. genel anestezi isticem sanırım..
Benim ilki sezeryandı ve geneldi canım. Ama çoğu doktor geneli önermiyor,iyice araştır derim. Belirli bi süre içinde bebekler çıkmazsa içerden narkozun onlara geçme ihtimali var. Ayrıca ayılmaktata çok güçlük çektim bir türlü kendime gelemedim.

Genel sezeryan yapmış birine soruyum ben de sorularımı ;toplam olarak ameliyat ne kadar sürdü canım,bebeğinin yanına ne kadar süre sonra gelebildin ?
Genel anestezide de 4-5 saat yatıp,sonra mı ayağa kalkıyorsun ?
Ne kadar süre sonra bebeğini emzirdin ?
Ne zaman yemek yedin ?

Ya özür dilerim ama olumsuz şeyler yazmayın ya benim çok rahat geçti 25 dakkada çıktım ve kendimdeydim sadece narkoz boğazımı yakiyodu 7.dakkada da oğlumu vermişler odaya geldim yarim saat içinde emzirme oldu bende çok korkuyodum ama Allah a şükür sıkıntı yaşamadım guzel düşünelim guzel olsun ama böyle okuyunca beni bile tedirgin ediyolar yani bende spinal icin iyi şeyler duymadım kişiden kişiye degisiyo bence

Bende kan sulandirici kullaniyorum canim epidural sezeryan olcam. Sadece miyomdan dolayi genel anestezi olabilir..
Omirilikte kalıcı hasar yapabilirmiş Allah korusun benim doktorum önermesi. Bende de yine miyom oluşmuş alabilirsem alırım dedi doktor. İNŞAALLAH sıkıntısız alırız yavrularımızı kucağımıza

Şimdi sen o ameliyatı olduğun için Sezeryan mı olacaksın?Yaa bilmiyorum ki ,ben de çok korkuyorum ,gün yaklaştıkça daha da çok korku sarmaya başladı
Evet canım maalesef napalım hayırlısı olsun hiç korkma ben ameliyata kardeşimin sezaryeninde yanında kaldığımda karar vermiştim. Kalkıp yürüdüğünü gördüm cesaret almıştım korkulacak bişey yokmuş. Sadece sezaryen ağrısı daha azmış ikinci sezaryen de kardeşimden miyom alınmış o biraz daha ağrılı oldu diyor. Sağ salim doğuralım da farketmez normal sezaryen hepsi bi günde bitiyor

Benim ilk doğumum ve çok korkuyorum o yüzden tecrübeli annelere soruyorum

izin vermiyor cadı. Sağa yattığımın en fazla 10.saniyedi itibariyle tekme atıyor, eğer bir 10 saniye daha durursam oyle çift el ya da çift ayak hangisiyse artık, sert vuruyor, sıkışıyor sanırım. Sağolsun kendi hakkını da koruyor.
hadi ya . Boşver hamileliğe sığın.

Hic yormadim canim ya. Ankaraya geldim artik annemin yanindayim hic is yapmiyorum ye ic yat modundayim sanirim artik vucut kendini doguma hazirliyor. Bir haftada bile belirtiler hemen degisiyor. 40 haftaya kalmadan dogurmamiz gerek
Umarim 38. Haftada gelir aslan parçam 40 cok uzun ya

Ev bu haldeyken dinlenemiyorsunki mecbur birşeylerin ucundan tutuyorsun iste hepimizin işleri hemencik bitişinde bebisleri bekleyelim artik sadece

https://www.hepsiburada.com/philips...kani-2li-p-AILEAVNT9430141?magaza=Hepsiburada ben bunu aldim yakin cevremde de kullananlar vardi insallah işime yarar hatta elime ulaştı kullanisli birseye benziyor 6 parca hem delikli hem deliksiz kapağı var kıyafetin altından belli oluyor diyorlar ama henüz denemedim bilemiyorum o sebepten

Canim kan sulandirici mi buna neden oluyormuş? Tam anlayamadim.
Bende kullaniyorum. Dogum sekli henüz belli degil. 38 de doktor muayene edip karar verecegim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…