2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim kan sulandirici mi buna neden oluyormuş? Tam anlayamadim.
Bende kullaniyorum. Dogum sekli henüz belli degil. 38 de doktor muayene edip karar verecegim dedi.
Evet canım benim doktorum TRT 1de ki doktor Halit yerebakan ile instagramda canlı yayın yapmıştı orada tartışılmıştı bu konu prospektüstede yazıyor

Benim ilk doğumum ve çok korkuyorum o yüzden tecrübeli annelere soruyorum
Bende normalden değilde sezeryenden korkuyodum zangır zangır titreye titreye girdim ameliyathaneye ama hiçte korktuğum gibi olmadı hiç sıkıntı çekmedim hamileliğinde kolay geçti içini ferah tut insallah benim bu doğumunda ilki gibi gecer

Ben hastanede yatarken odaya doğum için bir bayan geldi açılma çok az ama sancı sifirmis.Hatta ebe nst ye bagladiginda belki doktor seni taburcu eder dedi yani o derece sancı falan çıkmadı fakat yarım saat anca geçti bayan suyum geldi dedi hemen muayeneye aldılar ve 8 cm açılma olmuş acil aşağıya doğumhane ye götürdüler bebek geliyor dediler.Bayan giderken benim hiç sancim yok diyordu ben çok şaşırdım.sancisiz doğum yaptı neredeyse.Bilginiz olsun bayan beklerken Meryem suresi ve başka sürelerde okudu.sonrasinda suyu geldi.İnsallah herkesin doğumu böyle kolay olur

Başıma gelen olayı anlatayım. Ben de aliexpressten bir sürü ıvır zıvır almıştım. Senin gibi bi iki ay bekledim kargo takip de güncellenmedi. En son ptt ye gidip sordum adıma kargo var mı diye yok dediler. Sonra aliexpressteki sipariş takip numarasını verince çıktı ortaya.
İsimden değil de adresimden aratarak buldu ordaki kız diğer kargolarımı da. Bir sor istersen yakınındaki ptt şubesine. Adresinle girip baksınlar büyük ihtimalle gelmiştir şubededir

Bankayla konuş durumu anlat yardım ediyorlar ama gindeum süresi 15 günü geçmemesi lazım satıcıya mesaj at yardım eder mutlaka genelde hemen cevaplıyorlar

gizli spina bifida var canım maalesef belden iğne vurulamıyor felç kalma riski varmış hatta risk değil felç kalırmışım
Allah korusun canım bende epidural istiyordum nasip artık napalım genelde güzel uyuyup uyanıyorsun oh bitmiş herşey yeter ki sağlıklı doğsun kuzularımız bizde sağlıkla çıkalım inşAllah

canım o takip numarasına bende bakıyorum ptt nin sitesinden ama bir şey çıkmıyor malesef olmadı gene de bi gider sorarım

Bence malesef denmesini gerektirecek bir durum değil bebek ve anne hangisinde sağlıklı olacaksa doktor onu tercih eder bana gire doktorun vereceği bir karar birinin öncesi birinin sonrası kötü ınsallah hepimiz sağlıklı doğum yaparız yöntemi benim için hiç farketmiyor

Benim de birşey yoktu ortada erken doğum riskim olunca tutuştuk biraz haftasonu annemi çağırdık hallettik cok şükür ben de o yüzden yıkamıyordum bebek kıyafetlerini yine tozlanır diye yalnız baya vakit alıyor yardım edecek biri varsa onunla yap tek başına zorlanırsın kimse yoksa da parça parça yap bir anda herşeyi yapmaya çalışma. Benim kız sağolsun bana hiç iş yaptırmıyor hemen ağrılar başlıyor bu arada geçen yıl ben de miyom ameliyatı oldum baştan sezeryan demisti doktorum ama bu defa normal de olabilir diye konuştu kesin karar vermedi yani

Hele yeni sezon ayağına fiyatlara giydirmeseler olmaz zaten . Güle güle kulllansın bebişin inşallah.

Çalıştığım okul da böyle orman tarafına bakıyor,bahçede büyük salıncaklardan var, teneffüs bile guzel, yarın da senin için kahvemi alıp içicem.

Bel ve sırt ağrısı çekenler keşke doğumda sancıyı az çekse ölüyorum parol içmemek için direniyorum ama doğuma kadar her gün her gün çekicekmiyim ben bu ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…