2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tamamen değil ama bitirdim sayılır küçük keseler aldım her şeyi ayrı ayrı keseledim üzerlerine etiket yapıcam sadece bir de bi tane daha hastane çıkışı alıcaz onu koyup kapatıcam
Oooo masaAlalh ben daha alışverişin yarisini yaptim daha yapacam cok geç kaldim sanirim

Benim eksik birkaç parçam kaldı onlar da kendi kullanacağım eşyalardan çantayı hazırladık kapattım ufak eksikleri de tamamlayınca koyarım içine bu arada valiz organizeri çok işe yaradı
Organizerleri cok seviyorum ya gercekten her yerde sahane ise yariyor

Bel ve sırt ağrısı çekenler keşke doğumda sancıyı az çekse ölüyorum parol içmemek için direniyorum ama doğuma kadar her gün her gün çekicekmiyim ben bu ağrıyı
Benim uzun süre sabit oturunca ya da ayakta kalinca oluyo bel ve sırt ağrısı bence fırsat bulduğun her an uzan farkı göreceksin

Bel ve sırt ağrısı çekenler keşke doğumda sancıyı az çekse ölüyorum parol içmemek için direniyorum ama doğuma kadar her gün her gün çekicekmiyim ben bu ağrıyı
Arkadaşım doktora da sorsan kesin bol bol dinlen der sana.ben sürekli yattigim için şükür bel sırt ağrısı olmuyor.Ayakta fazla gezince tabiki tüm ağırlığı belin taşıyor ve ağrıyor.Bence bırak işi gücü bol bol dinlen

ney süresi canım anlamadım satıcıya da mesaj attım ama biraz daha bekleyin falan demiş
Ürünün üzerine tıkla satıconın söz verdiği zaman var o zaman dolunca 15 gün icinde anlaşmazlık açmalısın anlaşmazlığı acacağını bildir kargo bilgilerini hemen isyediği söyle hemen yardım eder mecbur korkutmalısın biraz kargon gelmediğinden eminsen tabi

ha anladım canım süre dolmadan açtım zaten kargo bilgisi yok türkiyeye de girse ptt nin takibinde mutlaka yazardı diye düşünüyorum orda da yok

Beeen ben tanesini 3 tlye aldım belki seninki daha kalitelidir. Fotosu var mı canım benimki bundan

Eklentiler

• B11D3B05-76A5-405E-B7DF-06C9B14995C8.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar hastane çantamı hazırlıycam da biberonu yıkıyım dedim. Ama biberon ve emziği nasıl yıkamam lazım acaba ??

Geçmiş olsun feelingcigim inşallah bir an önce geçer
Selam kızlar herkese

Geçmişi ancak okuyorum. Çalıştığım için yazmaya vakit kalmıyor.
Herkes ve bebisler iyidir umarım
Ben ve kızım iyiyiz şükür
Dün eksikleri aldım bi lohusa pijamam tacım terligim bir de tırnak makası bez Şampuan Vs gibi bebek ihtiyaçları kaldı.
Diyeceksiniz bunlar kaldı ise ne aldın
İkinci bebek olunca daha az telaşlı oluyor insan
Bu arada müslin örtü satın aldım çok beğenerek ama sonra kumasciya uğradım nevresim için. Ne göreyim metre ile müslin satılıyor çeşit çeşit kumascida üstelik metresi 18 e.
Oradan da aldım tabi Size de tavsiye ederim almadiysaniz
Herkese iyi pazarlar kolaylıklar

Ya bişeyde yapmıyorum inan benim sırtım ağrıyor zaten belim değil sandalyede uzun süre oturayım mesela çok fena ağrıyor süreklide uzanamam ki düğüne gidiyorum mesela bi saat anca durabiliyorum bide sadece sağ tarafım ağrıyo solda hiç bişey yok

Allah korusun canım inş vaktinde gelirler çok korkuyorum bende erkenden gelmesinler
Valla bende hiç bişey yapamıyorum beşik korumalığı diktim sadece son bi kaç işi kaldı. Yıkama ütüleme işlerini eşimle beraber yaparız inş çok zevkli çünkü
Miyom ameliyatı olduğumu söylediğim bütün doktorlar bana sezaryen dedi

Kızlar hastane çantamı hazırlıycam da biberonu yıkıyım dedim. Ama biberon ve emziği nasıl yıkamam lazım acaba ??
Canım üzerinde yazıyordur cam değilse kaynatılır emzik özellikle kaynatılıyor 5dk markaya göre farkeder mi bilmiyorum. Biberonun cam kısmını makinede yıkayıp sonra sirkeli suyla durulayabilirsin sonra yine bi kaynar suda beklet ilkine ben öyle yapcam inş. Ne marka aldın? Emziği wee aldım sonrasında çok kayboluyor alırız bol bol

Kuzum yat uzan bol bol bende aynıyım ayakta durdukça belim sırtım kaburgalarım mahvoluyor

iyi aksamlar kızlar. 31 haftanın içindeyim sürekli ağlama isteği geliyor. doğum korkusu vs. eşimden 1 ay ayrı kalacam sürekli ağlamak istiyorum. böyle ağlama isteği yaşayan oldu mu ne yaptınız

iyi aksamlar kızlar. 31 haftanın içindeyim sürekli ağlama isteği geliyor. doğum korkusu vs. eşimden 1 ay ayrı kalacam sürekli ağlamak istiyorum. böyle ağlama isteği yaşayan oldu mu ne yaptınız
Oldu bende de bikaç hafta zır zır ağladım herşeye çok şükür geçti ayyy içim darlanmıştı o ruh halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…