2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün oğluşun kıyafetlerini ütüledim. Çok geçe bırakmayın derim gerçekten keyifli ama yorucu bir iş. Ütü ile uğraşırken çok derin güzel duygular yaşıyor insan terapi gibi, bi de sağlıkla ı ilk kucaklama yok mu ben böyle bir mutluluk yaşamamışım hiç dedirtiyor, tüm mutlulukların üstünde :) oğlumu kucağıma aldığım o ilk an bu mutluluk hayatta birden çok kez yaşanmalı demiştim. Doğum korkusu saranlar sonrasına odaklanın diye yazdım, ben de öyle yapmaya çalışıyorum :)

ha anladım canım süre dolmadan açtım zaten kargo bilgisi yok türkiyeye de girse ptt nin takibinde mutlaka yazardı diye düşünüyorum orda da yok
Yok canım be de sipariş verdim ülkeyi terkettiden baska birşey yok :) sen git ptt ye bak bend eöyle yapıcam benimkinin siresi daha 14 gün var normaldw mağazanın verdiği teslimak zamanı geçti bende bakmaya gidicem

1 hafta sonra kontrolum var. Doktorumla goruseyim bende bu konuyu. Hic bilgim yoktu arastirayim canim.
Yinede anestezi doktorunun tecrübesiyle de alakalıymış. Yanlış anlamayın korkutmak gibi bi amacım yok geri dönüşü olmayan hayati bişey Allah korusun. Sor bakalım bende detaylı hiç konuşmadım bende haftaya gidicem nasipse sorayım inş

Yazmayi unutmusum. Kiz kardesimde kan sulandirici kullandi hamileligi boyunca. Epidural sezeryan oldu. Bir sorun olmadi cok sukur.
Tecrubesiz bir anestezi uzmani olursa kullanmasakta her durumda risk altinda oluruz. Allah korusun. Saglikla atlatalim bu süreci.
Yeni bilgi edinirsek paylasalim tekrar.

iyi aksamlar kızlar. 31 haftanın içindeyim sürekli ağlama isteği geliyor. doğum korkusu vs. eşimden 1 ay ayrı kalacam sürekli ağlamak istiyorum. böyle ağlama isteği yaşayan oldu mu ne yaptınız
Bende ayni durumdayim. Bugun esimi gonderdim bir ay yok doguma gelcek insallah aglamak gozlerim sisti.. hormonlardan oluyor sanirim

Bel ve sırt ağrısı çekenler keşke doğumda sancıyı az çekse ölüyorum parol içmemek için direniyorum ama doğuma kadar her gün her gün çekicekmiyim ben bu ağrıyı
Benimde öyle canım hele sağ tarafım sürekli ağrıyor doktor banada parol iç ,yürüyüş yap dedi ama yürüdükçe daha ağrıyor sanki

Teşekkürler canım e bebekte fiyatı 120 falandı burda çok uygunmuş almak için erken mi bilmiyorum ekledim sepete bakalım

Aynen öyle herkesin farklı oluyor. Benim de 3-4 arkadaşım hep genel anestezi oldu, gayette sorunsuz gitti herbişileri.

iyi aksamlar kızlar. 31 haftanın içindeyim sürekli ağlama isteği geliyor. doğum korkusu vs. eşimden 1 ay ayrı kalacam sürekli ağlamak istiyorum. böyle ağlama isteği yaşayan oldu mu ne yaptınız
Bana da bi dönem oldu böyle, ağladım ben geldiği zaman. Çok rahatlatıyo, hele geceyse rahatça uykuya dalıyosun yorulduğun için..

Clexane mı kullandı? Acaba farkediyor mu ilaç içeriği?

Bence ben bunları kaynat suda yıkıyım da emzik ve biberon deterjanı nasıl kullanılıyor

Ben de cok uykusuz kaliyorum. Uyuyamiyorum geceleri hem agridan hem bebek hareketlerinden.
Gozlerimin alti kırıştı resmen.
Geceler olmasin istiyorum
Nefesim daralıyor. Aşırı siskinlik hissediyorum. Sebepsiz ruhum geriliyor... poffs

Benimde öyle canım hele sağ tarafım sürekli ağrıyor doktor banada parol iç ,yürüyüş yap dedi ama yürüdükçe daha ağrıyor sanki
Doğumdan sonra hemen geçicekmi acaba Ben daha parol içmedim hiç ama bazen öyle bi ağrıyoki ağlıcak gibi oluyorum özellikle yere 5 dakikadan fazla oturamıyorum çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…