Bugün oğluşun kıyafetlerini ütüledim. Çok geçe bırakmayın derim gerçekten keyifli ama yorucu bir iş. Ütü ile uğraşırken çok derin güzel duygular yaşıyor insan terapi gibi, bi de sağlıkla ı ilk kucaklama yok mu ben böyle bir mutluluk yaşamamışım hiç dedirtiyor, tüm mutlulukların üstünde :) oğlumu kucağıma aldığım o ilk an bu mutluluk hayatta birden çok kez yaşanmalı demiştim. Doğum korkusu saranlar sonrasına odaklanın diye yazdım, ben de öyle yapmaya çalışıyorum :)
Yok canım be de sipariş verdim ülkeyi terkettiden baska birşey yok :) sen git ptt ye bak bend eöyle yapıcam benimkinin siresi daha 14 gün var normaldw mağazanın verdiği teslimak zamanı geçti bende bakmaya gidicem
Yinede anestezi doktorunun tecrübesiyle de alakalıymış. Yanlış anlamayın korkutmak gibi bi amacım yok geri dönüşü olmayan hayati bişey Allah korusun. Sor bakalım bende detaylı hiç konuşmadım bende haftaya gidicem nasipse sorayım inş
Yinede anestezi doktorunun tecrübesiyle de alakalıymış. Yanlış anlamayın korkutmak gibi bi amacım yok geri dönüşü olmayan hayati bişey Allah korusun. Sor bakalım bende detaylı hiç konuşmadım bende haftaya gidicem nasipse sorayım inş
Yazmayi unutmusum. Kiz kardesimde kan sulandirici kullandi hamileligi boyunca. Epidural sezeryan oldu. Bir sorun olmadi cok sukur.
Tecrubesiz bir anestezi uzmani olursa kullanmasakta her durumda risk altinda oluruz. Allah korusun. Saglikla atlatalim bu süreci.
Yeni bilgi edinirsek paylasalim tekrar.
iyi aksamlar kızlar. 31 haftanın içindeyim sürekli ağlama isteği geliyor. doğum korkusu vs. eşimden 1 ay ayrı kalacam sürekli ağlamak istiyorum. böyle ağlama isteği yaşayan oldu mu ne yaptınız
Bel ve sırt ağrısı çekenler keşke doğumda sancıyı az çekse ölüyorum parol içmemek için direniyorum ama doğuma kadar her gün her gün çekicekmiyim ben bu ağrıyı
Ya özür dilerim ama olumsuz şeyler yazmayın ya benim çok rahat geçti 25 dakkada çıktım ve kendimdeydim sadece narkoz boğazımı yakiyodu 7.dakkada da oğlumu vermişler odaya geldim yarim saat içinde emzirme oldu bende çok korkuyodum ama Allah a şükür sıkıntı yaşamadım guzel düşünelim guzel olsun ama böyle okuyunca beni bile tedirgin ediyolar yani bende spinal icin iyi şeyler duymadım kişiden kişiye degisiyo bence
Bel ve sırt ağrısı çekenler keşke doğumda sancıyı az çekse ölüyorum parol içmemek için direniyorum ama doğuma kadar her gün her gün çekicekmiyim ben bu ağrıyı
iyi aksamlar kızlar. 31 haftanın içindeyim sürekli ağlama isteği geliyor. doğum korkusu vs. eşimden 1 ay ayrı kalacam sürekli ağlamak istiyorum. böyle ağlama isteği yaşayan oldu mu ne yaptınız
Yazmayi unutmusum. Kiz kardesimde kan sulandirici kullandi hamileligi boyunca. Epidural sezeryan oldu. Bir sorun olmadi cok sukur.
Tecrubesiz bir anestezi uzmani olursa kullanmasakta her durumda risk altinda oluruz. Allah korusun. Saglikla atlatalim bu süreci.
Yeni bilgi edinirsek paylasalim tekrar.
Canım üzerinde yazıyordur cam değilse kaynatılır emzik özellikle kaynatılıyor 5dk markaya göre farkeder mi bilmiyorum. Biberonun cam kısmını makinede yıkayıp sonra sirkeli suyla durulayabilirsin sonra yine bi kaynar suda beklet ilkine ben öyle yapcam inş. Ne marka aldın? Emziği wee aldım sonrasında çok kayboluyor alırız bol bol ☺
Uykusuz hamisler burda mi geceden beri gozume uyku girmedi kasilmadan dolayı Allahım resmen sancı gözledim var mi yok mu diye çok değişik şekilde ne uyuyabildim ne kasilmam kesildi su an birşey yok ama inşallah devam etmez
Ben de cok uykusuz kaliyorum. Uyuyamiyorum geceleri hem agridan hem bebek hareketlerinden.
Gozlerimin alti kırıştı resmen.
Geceler olmasin istiyorum
Nefesim daralıyor. Aşırı siskinlik hissediyorum. Sebepsiz ruhum geriliyor... poffs
Doğumdan sonra hemen geçicekmi acaba Ben daha parol içmedim hiç ama bazen öyle bi ağrıyoki ağlıcak gibi oluyorum özellikle yere 5 dakikadan fazla oturamıyorum çok rahatsız ediyor
Biliyorumda her gün ağrıyo her gün içmem lazım onada içim el vermiyo daha hiç içmedimya hiç başlamıyım diyorum beni en rahatan şey masaj eşim artık bıktı masaj yapmaktan