2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Biliyorumda her gün ağrıyo her gün içmem lazım onada içim el vermiyo daha hiç içmedimya hiç başlamıyım diyorum beni en rahatan şey masaj eşim artık bıktı masaj yapmaktan
Her gün içsen de bişi olmaz, ben bazen her gece içtim, ağrılar 1 hafta falan sürdü. Benim sadece kaburgam ağrıdı genişlediği için, bayağıdır ağrım yok çok şükür. Çok rahatlatıyo parol, acı çekmeye değmez. Tüm doktorlar veriyor parolu.

Benim ferritin çok düşük 4 decavit içiyorum ama düzenli değil :/ başka napmam lazım?
Canim benim ferritin degerim 7 ye düşmüş. Gunde iki tane demir vit. basladim.
O da ishal yapti beni.
Bir kac gun denedim gecmedi. Dr um magnezyumu bıraktirdı. Sodayi 1 litreye kadar ic dedi kramplarin artarsa dedi. Ama demiri asla birakma dedi.
Hala bagirsaklarim duzelmedi. Bi sancıyla kendimi lavaboda buluyorum. Bi de ishali düzenlemesi icin reflor basladik. Etkisini 2-3 gune gosterir dedi. Bakalim...

Hadi ya bende decaviti düzenli kullanayım en iyisi. Aslında günde iki kez nasıl içebilirim bilmiyorum süt ürünleriyle içilmemesi gerekiyomuş sabah peynir kaşar yiyorum öğlen yoğurt yiyorum akşam süt içiyorum ee ben ne zaman içicem bu hapı günde iki kez

Cumartesi kontrolüm vardi. 32+0 da
Kizim 2050gr olmus. Boyu da 44cm
Simdilik hersey yolunda.
Dr erken doğum riskin yok dedi
28mayis-1 haziran arasi bebegi almayi düşünüyorum dedi.
Hayirla saglikla vaktiyle gelsin kizcem insallah
Doğum iznine ayrıldım.
Yarin işe gitmemek çok garip geliyor. Ama artik çok yorulmaya baslamistim...

Canim ben decavit zaten iciyorum. Yine de degerim dusmus.Sen bi an once drunla gorus demire acilen baslaman lazim
Benim de tiroit vs. Ilaclarim var. Dr um demiri ogle yemeginden en gec yarim saat once ac karina ve gece midem bosaldiginda icmemi soyledi.

Demir ilacı değilmi decavit? Sen demir ilacı olarak ne içiyosun peki? Bende tekrar tahlil vereyimde sonra doktorla görüşeyim demekki benim sabun yeme isteğim demirimin bu kadar düşük olmasından kaynaklı

Geç de olsa uyuyabiliyorum canım 2 3 buluyo ama sabah altıya kadar uyuyamadim evin içinde dolaştım dolastikca ağrım oldu çok kotuydum

Benim ferritin çok düşük 4 decavit içiyorum ama düzenli değil :/ başka napmam lazım?
Ispanak ye
Ispanağın yanında yoğurt yeme
Et yendiğin zaman yoğurt yeme ayran içme
Yanında yeşillik ye ya da yarım limon sık iç et üzerine
Yumurta yersen arkasından yarım limon iç
Demir hapını suya limon katarak iç

Doğumdan sonra hemen geçicekmi acaba Ben daha parol içmedim hiç ama bazen öyle bi ağrıyoki ağlıcak gibi oluyorum özellikle yere 5 dakikadan fazla oturamıyorum çok rahatsız ediyor
Aynı canım benimde öyle çok ağrıyor özellikle akşamları ,bende içmedim daha parol hiç sabrediyorum öyle dahada 7 haftamız var allah sabır versin artık, bebeklerimiz için

Aynı canım benimde öyle çok ağrıyor özellikle akşamları ,bende içmedim daha parol hiç sabrediyorum öyle dahada 7 haftamız var allah sabır versin artık, bebeklerimiz için
Biz seninle aynı gidiyoruz Normal doğum mu düşünüyosun?

Bel ve sırt ağrısı çekenler keşke doğumda sancıyı az çekse ölüyorum parol içmemek için direniyorum ama doğuma kadar her gün her gün çekicekmiyim ben bu ağrıyı
Ahh canım keşke ya ben de dün öyleydim ağladım resmen :/ ağrıdan ağladığım hayatımda bı yada iki falandır Allah yardımcımız olsun inşallah

Ahh canım keşke ya ben de dün öyleydim ağladım resmen :/ ağrıdan ağladığım hayatımda bı yada iki falandır Allah yardımcımız olsun inşallah
Benimde sirtim cok agriyor her gece duş alip yatiyorum cok iyi geldi. Sirtima sicak tutuyorum agrisi geciyor. Yoksa dedigin gibi aglayasim geliyor. Cok zor..

Benimde sirtim cok agriyor her gece duş alip yatiyorum cok iyi geldi. Sirtima sicak tutuyorum agrisi geciyor. Yoksa dedigin gibi aglayasim geliyor. Cok zor..
Duştan sonra evet biraz rahatlıyorum canım ama birkaç saat sadece o da tam geçmiyor da rahatlatıyor az da olsa.. benim sırtım belim ama en çok da popomun içindeki kemik ağrıyor oraya da çok sıcak tutamıyorum malum rahme yakın ya riske girmek istemiyorum dün gece her zamankinden daha da fazla olunca çok korkmaya başladım 38 39 haftalarda nasıl olacam diye Allah verir sabrını eminim de insan endişeleniyor işte....

Ay tek değilim ama bunun için sevinmiyorum asla çünkü allah düşmanımın başına vermesin ağlamakta haklısın ben avmde bi kötü oldum bazen öyle bir giriyoki ağrı bıçak gibi saplanıyo. Kotondaydık kotonun kasasına gittim eğildim öne doğru kasiyer çocuğa diyorum ben hamileyimde biraz böyle dursam sorun olmaz demi diyorum anca öyle rahatladım valla normalde dik durun diyolar ama ben bişeye yaslanıp öne doğru eğilince daha rahat oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…