Allah korusun canım bende epidural istiyordum nasip artık napalım genelde güzel uyuyup uyanıyorsun oh bitmiş herşey yeter ki sağlıklı doğsun kuzularımız bizde sağlıkla çıkalım inşAllah
bekarken çok bel ağrısı oluyordu özellikle yerde yatamıyodum yer sofrasında yemek yiyemiyodum röntgen çekildi açıklık olduğu anlaşıldı iyiki gitmişm spinal iğne vurulduğunu düşünemiyorum allah korumus resmen.
bekarken çok bel ağrısı oluyordu özellikle yerde yatamıyodum yer sofrasında yemek yiyemiyodum röntgen çekildi açıklık olduğu anlaşıldı iyiki gitmişm spinal iğne vurulduğunu düşünemiyorum allah korumus resmen.
ha birde açıklık olan yerimde değişik bi ağrı vardı belirgin şekilde iki tane gamze birde tüylenme oluyomus bende de hafiften vardı anlayacağın dikkat gerektiren birşey bazen kiminde şans eseri ortaya çıkıyomus rabbim beterinden korusun bi tık ilerisi felç zaten. folik asitin önemi işte
inşallah hepimizinki su gibi geçer
Bende yapmıyorlar diye biliyordum cok sasirdim o sebepten arkadasim cok istemişti doktoru kabul etmedi dogum şekli cok mühim değil benim gozumde anne ve bebek iyi ise sikinti yok demektir
Evet canım bende normal istiyorum ama evet son anda bile değişebiliyor. Benim sıpanın sırtı normal doğuma pek uygun durmuyomuş doktor döner inşallah yoksa bizi biraz uğraştırır dedi inşallah döner. 38. Haftada çatıma bakıcak eğer uygunsa bebeğinde kilosu uygunsa normali çok istiyorum ama aksi bişey olursada ısrar etmem hiç sezaryen olurum katı değilim sezaryenede.
Ay tek değilim ama bunun için sevinmiyorum asla çünkü allah düşmanımın başına vermesin ağlamakta haklısın ben avmde bi kötü oldum bazen öyle bir giriyoki ağrı bıçak gibi saplanıyo. Kotondaydık kotonun kasasına gittim eğildim öne doğru kasiyer çocuğa diyorum ben hamileyimde biraz böyle dursam sorun olmaz demi diyorum anca öyle rahatladım valla normalde dik durun diyolar ama ben bişeye yaslanıp öne doğru eğilince daha rahat oluyorum
Ahh kıyamam ya zor oluyor o anlar evet :/ ben de sevinmiyorum tabi ama başkasında olması normal olduğu gösteriyor en azından Allah hepimize şifa versin inşallah ben de eğik durmayı deneyim bakim o anda nasıl etki edecek
Evet canım bende normal istiyorum ama evet son anda bile değişebiliyor. Benim sıpanın sırtı normal doğuma pek uygun durmuyomuş doktor döner inşallah yoksa bizi biraz uğraştırır dedi inşallah döner. 38. Haftada çatıma bakıcak eğer uygunsa bebeğinde kilosu uygunsa normali çok istiyorum ama aksi bişey olursada ısrar etmem hiç sezaryen olurum katı değilim sezaryenede.
Aaa benim arkadasim yapamadı hatta kazara oldu onun ilaci birakirkende cok zorlandı belki aşamaları vardir kuzum bu arada ben biberon ve emzik temizleyici aldim ona rağmen yine de kaynatmak gerekiyormu ki
Ahh kıyamam ya zor oluyor o anlar evet :/ ben de sevinmiyorum tabi ama başkasında olması normal olduğu gösteriyor en azından Allah hepimize şifa versin inşallah ben de eğik durmayı deneyim bakim o anda nasıl etki edecek
Ama şöyle tezgah gibi bişeye dayanarak eğil anlatabildim mi? Öyle bişeye eğildiğim zaman gerçekten iyi geliyo bana bide masaj tabi eşim artık bıktı sırtımdaki etleri sık ve çek diyorum öyle rahatlıyorum ki o zaman