Ben bedenini henüz bulamadım ama onu alicam. Bugün de baktım hep xl vardı. Netten bulabilirsek alicam beden. Benim en çok o yattı aklıma çünkü, cırtlı. İlk zamanlar biraz daha gevşek kullanabiliriz, dedim. Digrler korseler sımsıkı, ilk zamanlar kullanmak zor olur gibi geldi bana, dikişlerin yapışır falan.
Hangi siteden aldın canım oldukça uyguna almışsın manuel daha mı iyi çekiyor birde ben çok acil arıyorken araştırmadan bebedor elektrikli almıştım ilk Doğumda hiç memnun kalmamıştım hala çalışıyor ama güvenmiyorum ona bi tane edinmek istiyorum elektrikli mi alsam manuel mi kararsızım
yatakta sağından soluna milim milim kıvrana kıvrana dönerek uyumaya çalışanlar kulübüne bu gece de hoşgeldiniz arkadaşlar. kanalımıza abone olmayı unutmayın.
Genel sezeryan yapmış birine soruyum ben de sorularımı ;toplam olarak ameliyat ne kadar sürdü canım,bebeğinin yanına ne kadar süre sonra gelebildin ?
Genel anestezide de 4-5 saat yatıp,sonra mı ayağa kalkıyorsun ?
Ne kadar süre sonra bebeğini emzirdin ?
Ne zaman yemek yedin ?
Canım genel olduğum için ameliyat nekadar sürdü bilmiyorum,ama annem ve eşim ben girdikten 15 dakka sonra bebeğimi ameliyathaneden çıkardıklarını söylüyorlar. Dikiş ayılma süresi derken ben bebekten yarım saat-40 dakka sonra çıkmışım. Genel anestezinin etkisi geçmeye başladıktan sonra uyandığımda ameliyathanenin ayılma odasındaydım. Sadece çok üşüdüğümü hatırlıyorum hatta başımda ayılmamı bekleyen hemşireye’de söylemişim üşüyorum diye,uyanır uyanmaz hemşireye ilk sorduğum şey “bebeğim nerede ?sağlıklımı ?kaç kilo ?” ilk bunları sormuşum hemşire öyle söyledi daha sonra. Oksijen verdiklerini hatırlıyorum. Ben çok zor ayıldım odama çıktığımda bebeğim beni bekliyodu,çok acıkmış çok ağlamış beni beklerken. Hemen emzirdim ben çok şükür sütümde hemen geldi ve bebeğim hemen tuttu.( Yani öyle sezeryanda süt hemen gelmiyor filan diyenlere aldırma sen.)Hatta annemler bebek çok ağlayınca emzik filan vermişler kabul etmemiş bizimki . İyikide etmemiş yoksa beni tutmazdı. Hemen 1 saat sonra çorba içtim. 3-4 saat sonrada hemşireler yürüttü beni,hatta ben hemen merdiven bile çıktım gaz çıkartmam için . Yürürken yere bakmamamı söyledi hemşireler ama ben baktım ve bayılacak gibi oldum sen sakın bakma .Dikiş yerime masaj yaptı hemşireler 2 sefer,birde kum torbası vardı ameliyattan çıktığımda karnımda,onuda 2 saat sonra filan aldılar karnımdan. Sorsalar bidaha genel olmak istemem tek olumsuz yönü benim için geç ayılmamdı ilk buluşmayı görüşmeyi yarım yamalak hatırlıyorum sersem gibiydim tüm gün. Ama epiduraldende korkuyorum biraz bakalım nasıl olacak :)
Hangi siteden aldın canım oldukça uyguna almışsın manuel daha mı iyi çekiyor birde ben çok acil arıyorken araştırmadan bebedor elektrikli almıştım ilk Doğumda hiç memnun kalmamıştım hala çalışıyor ama güvenmiyorum ona bi tane edinmek istiyorum elektrikli mi alsam manuel mi kararsızım
Manuel almak daha iyi herkes öyle diyor birde en cok beğenilen çhicco ben aslında lansinoh alacaktım nerdeyse fiyatları aynı ama başka sitede çabuk deforme olduğu kullanılamadığı yazıyordu amazon türkiyeden silaris verdim riske atıp gelince resim at8cam buraya bende baya uygun buldum hesabımda k8sitlı para vardı o nedenle öyle borşey yaptim
yatakta sağından soluna milim milim kıvrana kıvrana dönerek uyumaya çalışanlar kulübüne bu gece de hoşgeldiniz arkadaşlar. kanalımıza abone olmayı unutmayın.
Ama şöyle tezgah gibi bişeye dayanarak eğil anlatabildim mi? Öyle bişeye eğildiğim zaman gerçekten iyi geliyo bana bide masaj tabi eşim artık bıktı sırtımdaki etleri sık ve çek diyorum öyle rahatlıyorum ki o zaman
Ama şöyle tezgah gibi bişeye dayanarak eğil anlatabildim mi? Öyle bişeye eğildiğim zaman gerçekten iyi geliyo bana bide masaj tabi eşim artık bıktı sırtımdaki etleri sık ve çek diyorum öyle rahatlıyorum ki o zaman
Aaa benim arkadasim yapamadı hatta kazara oldu onun ilaci birakirkende cok zorlandı belki aşamaları vardir kuzum bu arada ben biberon ve emzik temizleyici aldim ona rağmen yine de kaynatmak gerekiyormu ki
Olabılır cok asırı ılerı boyuttaysa almamıstır doktor bızımkı araba falan kullanamıyor....
O temızleyıcıyu kullanmıyorum canım ben hep normal temızleyıp kaynar sırkelı suda kaynatıp bekletıyordum
Malesef artık geceleri ben de yatamıyorum Acaba erken mi başladı bende bunlar bilemiyorum.
Şu ay şeklinde olan emzirme yastığını bacak arama koyuyorum,biraz rahat ediyorum sonra o da beni rahatsız ediyor.
Sola yatmak için direniyorum,gece bi kalkıyorum sırt üstü ya da sağdayım.
Tuvalete kalkıyorum,bida zor uyuyorum.
Allahımmm ne zaman gececek bunlar