2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Fiyatlari uygun gercekten. Yatastan ne alsam cok memnun kaldim. Renk olarakta en uygunu yatasta buldum. Diger abartili modeller süs icin yapilmis sanki hic begenmedim. Ozaman indirim bitmeden onu da yakalayim
ben kutusunu da çok beğendim sağlam ve seçtiğin desen var. onu bile oyuncak kutusu falan yaparım dedim.

Geceleri 2 3günde bir sırt üstü uyanıyorum walla kaç saat öyle yattığım belli değil bi sorun olur mu ya nasıl engellicem
bişey olmaz canım ya nolcak. evet doktorlar sağa ya da sola yatmayı tavsiye ediyor ama gece uykuda bilemeyiz hiçbirimiz nasıl yattığımızı. hiç takılma nasıl rahat ediyorsan öyle yat derim

şükürler olsun yaa hele ilk aylarımda düşük riskim olduğundan hep ben de bu günleri hayal etmiştim.
Bende farksız geldim bugünlere rahim ağzı açılması düşük riski rapor telaşı derken hamdolsun hala bi rahatlayamadım ama yinede duaya tevekküle devam
Kucağımıza aldığımız hayallerimizide yaşarız inşallah

Ben aldim doktoruma sormuştum kendi de kullanmış fiyatida uygundu aldim insallah.isime yarar diyim ben ozaman

Kizlar ciddi bir bacak agrisi yasıyorum ozellikle diz kapağı bölgesinde boyle bir durum yaşayan varmi ? Nasıl geçirebilirim cok rahatsiz ediyor dayanamiyorum artik

bişey olmaz canım ya nolcak. evet doktorlar sağa ya da sola yatmayı tavsiye ediyor ama gece uykuda bilemeyiz hiçbirimiz nasıl yattığımızı. hiç takılma nasıl rahat ediyorsan öyle yat derim
Uzun süre sırt üstü yatınca bebeğe giden oksijen azalıo diolar ya ondan endişelendim

Ben de aynı şeyden korkar oldum aynı şekilde uzanıyorum bişey olur mu ki
Birsey olacağını sanmiyorum ama doktorum sola dönük olmak icin gece yatmadan sağ tarafına yastik koy demisti böylece sola eğimli yatarsın demisti ama ne mumkun bazen bakiyorum yastik yerlerde

Iki gündür 7.30da yatiyorum sabah ve sanirim boyle gidecek doguma.kadar eskiden uyuyamiyorum dedigim günlere şükrettim resmen en azindan 3te de olsa yatıp uyuyordum simdi sürekli 2 3saatlik uykuyla dolanıyorum

günaydın herkese aynı uyku sorunları bende de var. yatamıyorum yatsam uyuyamıyorum sağa sola dönmek işkence gece 1000 kez uyanıyorum sancılarda başladı hele dün gece öyle şiddetliydi ki sancım dedim noluyo doğuruyo muyum yoksa kaza bela az bişey uyuduğmda da saçma sapan rüyalar görüyorum. dün gece mesela pubg nin içine girmişim orda bi karakter olmuşm çatılardan atlıyodum eşim yanımda oynaya oynaya , videolarını izleye izleye psikolojimi bozdu

Hep aynı durumdayız sanırım döne döne uyuyorum üstümü örtsem daralıyorum açık uyusam üşüyorum hiç bi şekilde memnun olamıyorum
Saniyorum hepimiz aşağı yukarı aynı seyleri yaşıyoruz demekki olağan birsey ters giden bir durum yok

günaydınnn klasik bacak ağrıları sağa sola dönerken zorlanma durumu bende de var.. sebepsiz şekilde uyanıp tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum. kızçemin özellikle yan taraflarda yaptığı hareketler çok canımı yakıyor.. gün içinde kasılmalarım oluyor artık net şekilde ayırt edilebiliyorum kasılmayı.. bazen hayırlısıyla zamanı gelse de doğsa diyorum bazen de böyle içimdeyken rahatım diyorum

Saniyorum hepimiz aşağı yukarı aynı seyleri yaşıyoruz demekki olağan birsey ters giden bir durum yok
Bu yüzden burası çok güzel canım bebekleri büyütürkende çok güzel oluyor paylaşım seninki emdimi emmediyse çözümler dişi çıktımı yürüdümü ek gıda da ne verelim derken çok yardımcı oluyor birlikte büyütmekte
Bu arada 30 a girdik tatlım

Kızlar dün, doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum(göğüs ucu yarası üzerine)
Bana soğanı ikiye kesip suyunu sürmemi önerdi.
Doğumdan ilk emzirmeden önce sürüp bir süre sonra nemli pamukla silersek yara oluşumunun önüne geçiyormusuz, denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum.
Sizinle de Paylaşmak istedim.

Pubg deme bana ya cumartesi gecesi 3’e kadar eşim pubg oynadı ,bir de sesli oynuyorlar “bacanak kit aldın mı,bacanak şuraya atlayalım “ev sessiz ,oturma odasında oynasa bile olduğu gibi sesi yatak odasında ,kafayı yedirtti bana ,bir de bizim çocuk ,babasının sesine acayip bir tepki veriyor ,sesini duyduğu zaman ,eve geldiği zaman bile bir hareketleniyor biz gece yatmadan önce hiç konuşmuyoruz artık,uyanmasın diye

Seninkide mi oynuo o oyunu benimkide oynuo bigün teli atıcam camdan gidip yeni tel alıcak yok yere masraf çıkıcak diye yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…