Fiyatlari uygun gercekten. Yatastan ne alsam cok memnun kaldim. Renk olarakta en uygunu yatasta buldum. Diger abartili modeller süs icin yapilmis sanki hic begenmedim. Ozaman indirim bitmeden onu da yakalayim
bişey olmaz canım ya nolcak. evet doktorlar sağa ya da sola yatmayı tavsiye ediyor ama gece uykuda bilemeyiz hiçbirimiz nasıl yattığımızı. hiç takılma nasıl rahat ediyorsan öyle yat derim
Bende farksız geldim bugünlere rahim ağzı açılması düşük riski rapor telaşı derken hamdolsun hala bi rahatlayamadım ama yinede duaya tevekküle devam
Kucağımıza aldığımız hayallerimizide yaşarız inşallah
Olabılır cok asırı ılerı boyuttaysa almamıstır doktor bızımkı araba falan kullanamıyor....
O temızleyıcıyu kullanmıyorum canım ben hep normal temızleyıp kaynar sırkelı suda kaynatıp bekletıyordum
Kizlar ciddi bir bacak agrisi yasıyorum ozellikle diz kapağı bölgesinde boyle bir durum yaşayan varmi ? Nasıl geçirebilirim cok rahatsiz ediyor dayanamiyorum artik
bişey olmaz canım ya nolcak. evet doktorlar sağa ya da sola yatmayı tavsiye ediyor ama gece uykuda bilemeyiz hiçbirimiz nasıl yattığımızı. hiç takılma nasıl rahat ediyorsan öyle yat derim
Birsey olacağını sanmiyorum ama doktorum sola dönük olmak icin gece yatmadan sağ tarafına yastik koy demisti böylece sola eğimli yatarsın demisti ama ne mumkun bazen bakiyorum yastik yerlerde
Malesef artık geceleri ben de yatamıyorum Acaba erken mi başladı bende bunlar bilemiyorum.
Şu ay şeklinde olan emzirme yastığını bacak arama koyuyorum,biraz rahat ediyorum sonra o da beni rahatsız ediyor.
Sola yatmak için direniyorum,gece bi kalkıyorum sırt üstü ya da sağdayım.
Tuvalete kalkıyorum,bida zor uyuyorum.
Allahımmm ne zaman gececek bunlar
Iki gündür 7.30da yatiyorum sabah ve sanirim boyle gidecek doguma.kadar eskiden uyuyamiyorum dedigim günlere şükrettim resmen en azindan 3te de olsa yatıp uyuyordum simdi sürekli 2 3saatlik uykuyla dolanıyorum
günaydın herkese aynı uyku sorunları bende de var. yatamıyorum yatsam uyuyamıyorum sağa sola dönmek işkence gece 1000 kez uyanıyorum sancılarda başladı hele dün gece öyle şiddetliydi ki sancım dedim noluyo doğuruyo muyum yoksa kaza bela az bişey uyuduğmda da saçma sapan rüyalar görüyorum. dün gece mesela pubg nin içine girmişim orda bi karakter olmuşm çatılardan atlıyodum eşim yanımda oynaya oynaya , videolarını izleye izleye psikolojimi bozdu
günaydınnn klasik bacak ağrıları sağa sola dönerken zorlanma durumu bende de var.. sebepsiz şekilde uyanıp tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum. kızçemin özellikle yan taraflarda yaptığı hareketler çok canımı yakıyor.. gün içinde kasılmalarım oluyor artık net şekilde ayırt edilebiliyorum kasılmayı.. bazen hayırlısıyla zamanı gelse de doğsa diyorum bazen de böyle içimdeyken rahatım diyorum
Bu yüzden burası çok güzel canım bebekleri büyütürkende çok güzel oluyor paylaşım seninki emdimi emmediyse çözümler dişi çıktımı yürüdümü ek gıda da ne verelim derken çok yardımcı oluyor birlikte büyütmekte
Bu arada 30 a girdik tatlım
Kızlar dün, doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum(göğüs ucu yarası üzerine)
Bana soğanı ikiye kesip suyunu sürmemi önerdi.
Doğumdan ilk emzirmeden önce sürüp bir süre sonra nemli pamukla silersek yara oluşumunun önüne geçiyormusuz, denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum.
Sizinle de Paylaşmak istedim.
günaydın herkese aynı uyku sorunları bende de var. yatamıyorum yatsam uyuyamıyorum sağa sola dönmek işkence gece 1000 kez uyanıyorum sancılarda başladı hele dün gece öyle şiddetliydi ki sancım dedim noluyo doğuruyo muyum yoksa kaza bela az bişey uyuduğmda da saçma sapan rüyalar görüyorum. dün gece mesela pubg nin içine girmişim orda bi karakter olmuşm çatılardan atlıyodum eşim yanımda oynaya oynaya , videolarını izleye izleye psikolojimi bozdu
Pubg deme bana ya cumartesi gecesi 3’e kadar eşim pubg oynadı ,bir de sesli oynuyorlar “bacanak kit aldın mı,bacanak şuraya atlayalım “ev sessiz ,oturma odasında oynasa bile olduğu gibi sesi yatak odasında ,kafayı yedirtti bana ,bir de bizim çocuk ,babasının sesine acayip bir tepki veriyor ,sesini duyduğu zaman ,eve geldiği zaman bile bir hareketleniyor biz gece yatmadan önce hiç konuşmuyoruz artık,uyanmasın diye