Pubg deme bana ya cumartesi gecesi 3’e kadar eşim pubg oynadı ,bir de sesli oynuyorlar “bacanak kit aldın mı,bacanak şuraya atlayalım “ev sessiz ,oturma odasında oynasa bile olduğu gibi sesi yatak odasında ,kafayı yedirtti bana ,bir de bizim çocuk ,babasının sesine acayip bir tepki veriyor ,sesini duyduğu zaman ,eve geldiği zaman bile bir hareketleniyor biz gece yatmadan önce hiç konuşmuyoruz artık,uyanmasın diye
Al bitane daha takıo kulaklıo arkamda orda burda şunu al bilmem ne deli gibiler doğumdan sonra al gazını çıkar al altını değiştir dicem vericem kucana gitçem uyucam bakalım oynayabilcek mi
Birde benim 1 haftadır kostur kostur tuvalete git durumum yok oldu.gayet gece belki 1 defa belki hic yani.
Bebek pozisyonundan galiba sivi alisim azalmadi cunku
Al bitane daha takıo kulaklıo arkamda orda burda şunu al bilmem ne deli gibiler doğumdan sonra al gazını çıkar al altını değiştir dicem vericem kucana gitçem uyucam bakalım oynayabilcek mi
Kuzu bakmıyorlar ,benim arkadaşımın eşiyle oynuyorlar ,onların da 5 aylık bebeği var ,bebekle ilgilen ,çorba yapıcam demiş,”oyunun en heyecanlı yerindeyim,çıkamam “diyip bebeği oyun halısına yatırmış.Bizim bir şekilde unutturmamız lazım,yoksa işimiz çok zor
Demir ilacı değilmi decavit? Sen demir ilacı olarak ne içiyosun peki? Bende tekrar tahlil vereyimde sonra doktorla görüşeyim demekki benim sabun yeme isteğim demirimin bu kadar düşük olmasından kaynaklı
Decavit demir iceren bir mutivitamin ama demekki bize yetmiyor. Ben maltofer kullanmaya basladim
Evet sabunun sana lezzetli gelmesi bundan olabilir. Bi an once gorus drla depolarini doldurmaya basla canim
Ben bedenini henüz bulamadım ama onu alicam. Bugün de baktım hep xl vardı. Netten bulabilirsek alicam beden. Benim en çok o yattı aklıma çünkü, cırtlı. İlk zamanlar biraz daha gevşek kullanabiliriz, dedim. Digrler korseler sımsıkı, ilk zamanlar kullanmak zor olur gibi geldi bana, dikişlerin yapışır falan.
Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Yamuna bana cok rahatsiz gorundu. O sicakta hayatta giremem icine. Dedigin gibi sikmak gevsetmek mumkun. Kendimiz ayarlayabiliriz.
Alınca bana da haber verir misin.
Keske deneyerek alma imkanimiz olsa. Beden karmasasi yasiyorum
evet onun için yan yatın diyorlar ama uyku hali bu bilemeyiz ki.. youtube da bir doktor var kağan kocatepe.. kendinize zarar vermeden bebeğe zarar veremezsiniz korkmayın diyordu.
Bende farksız geldim bugünlere rahim ağzı açılması düşük riski rapor telaşı derken hamdolsun hala bi rahatlayamadım ama yinede duaya tevekküle devam
Kucağımıza aldığımız hayallerimizide yaşarız inşallah
Kuzu bakmıyorlar ,benim arkadaşımın eşiyle oynuyorlar ,onların da 5 aylık bebeği var ,bebekle ilgilen ,çorba yapıcam demiş,”oyunun en heyecanlı yerindeyim,çıkamam “diyip bebeği oyun halısına yatırmış.Bizim bir şekilde unutturmamız lazım,yoksa işimiz çok zor
Bağımlılar unutmazlar ki ama mecbur bakıcak valla en başından konuştum ben oğlumda war 2 çocukla aynı anda ilgilenemem en azından akşamları bana yardımcı olman lazım oyununu daha az oynıcaksın çocuklara zaman ayırıcaksın dedim şimdilik tamam dedi o an gelince nolur bilemiyorum tabi ama oğlumla ilgilidir baya yemekten sonra yarım saat sigara içerken oynuo sonra oğlum uyuyana kadar oyun oynuyorlar uyuduktan sonra da yatana kadar kendi oyunu başlar
kızlaaar bugün 32+0'ız doktora gidip çalışabilir raporu alcaktık ama doktor kaynaklı randevumuz iptal oldu. Aranızdan çalışabilir raporu alan var mı? aldıysanız da kaçınca haftada aldınız.
Baş dönmesi değilde mide bulantısı ve yanması bende de war mide buşantıso çok zorluo ara ara oluo ama baya kötü oluyorum her yediğim dokunu sanki mideme
evet onun için yan yatın diyorlar ama uyku hali bu bilemeyiz ki.. youtube da bir doktor var kağan kocatepe.. kendinize zarar vermeden bebeğe zarar veremezsiniz korkmayın diyordu.
Bu yüzden burası çok güzel canım bebekleri büyütürkende çok güzel oluyor paylaşım seninki emdimi emmediyse çözümler dişi çıktımı yürüdümü ek gıda da ne verelim derken çok yardımcı oluyor birlikte büyütmekte
Bu arada 30 a girdik tatlım
Birsey olacağını sanmiyorum ama doktorum sola dönük olmak icin gece yatmadan sağ tarafına yastik koy demisti böylece sola eğimli yatarsın demisti ama ne mumkun bazen bakiyorum yastik yerlerde