Iki gündür 7.30da yatiyorum sabah ve sanirim boyle gidecek doguma.kadar eskiden uyuyamiyorum dedigim günlere şükrettim resmen en azindan 3te de olsa yatıp uyuyordum simdi sürekli 2 3saatlik uykuyla dolanıyorum
Ben sabah kalkıp işe gidiyorum o saatte akşam onbucukta yatağa giriyorum.
4e kadar öyle böyle uyuyorum
Sonra lavabo için kalkıyorum Allahım ağrılar dönememe uyuyamama başlıyor
Bende farksız geldim bugünlere rahim ağzı açılması düşük riski rapor telaşı derken hamdolsun hala bi rahatlayamadım ama yinede duaya tevekküle devam
Kucağımıza aldığımız hayallerimizide yaşarız inşallah
Amin canım bende çok stresler yaşadım ilk aylarda kanama vs. Halada bulantım var Rabbim sağ salim sağlıklı ve hayırlı bi şekilde hayallerimizi yaşamayı nasip etsin.
Ben sabah kalkıp işe gidiyorum o saatte akşam onbucukta yatağa giriyorum.
4e kadar öyle böyle uyuyorum
Sonra lavabo için kalkıyorum Allahım ağrılar dönememe uyuyamama başlıyor
Birde benim 1 haftadır kostur kostur tuvalete git durumum yok oldu.gayet gece belki 1 defa belki hic yani.
Bebek pozisyonundan galiba sivi alisim azalmadi cunku
kızlaaar bugün 32+0'ız doktora gidip çalışabilir raporu alcaktık ama doktor kaynaklı randevumuz iptal oldu. Aranızdan çalışabilir raporu alan var mı? aldıysanız da kaçınca haftada aldınız.
Ben bugün aldım canım 32+1 im gittim istedm yanındaki sekreter koz hazırladı baş hekime imzalattım. Tabii öncesinde doktor bakmak istedi baktı ama kendi doktorm değildi kısa baktı
Ya bişeyde yapmıyorum inan benim sırtım ağrıyor zaten belim değil sandalyede uzun süre oturayım mesela çok fena ağrıyor süreklide uzanamam ki düğüne gidiyorum mesela bi saat anca durabiliyorum bide sadece sağ tarafım ağrıyo solda hiç bişey yok
Bende aynı senin gibiyim canım oturunca sırt ağrısı oluyor fazla oturamiyorum üstelik daha 32.hafta içindeyim benimde sadece sol tarafı ağrıyo kenarı böyle ortaya bile varmiyo