2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlaaar bugün 32+0'ız doktora gidip çalışabilir raporu alcaktık ama doktor kaynaklı randevumuz iptal oldu. Aranızdan çalışabilir raporu alan var mı? aldıysanız da kaçınca haftada aldınız.
Ben aldım canım tam gününde aldım ben çalıştığın kurumla bı konuş istersen günü gününe olmadığında bı sıkıntı çıkar mı diye

Annemdeyim hadi carsiya cikalim dedik ipekide okula göndermemistim hastanede hangi ayakkabimi giycem derdindeydi ona ayakkabi aldim sonra minicik ignelerr takili mini mini nazar boncuklar alayim keselerime kagitlari ilistiririm dedim.kadin diyor ki ne kadar var doğuma 1 bucuk ay dedim yoktur diyor mayis sonu diyorum yok yok diyor israrla bazen hatali hesaplaniyor senin en fazla 3 hafta durur durmaz bu bebek tamam abla elf gözlerinle bakip konusutun sen haklisin dedim.
Bugun epilasyonumuda halledecegim.
Kil tuyden basim belada zaten o dertte bitsin

Kizlar ciddi bir bacak agrisi yasıyorum ozellikle diz kapağı bölgesinde boyle bir durum yaşayan varmi ? Nasıl geçirebilirim cok rahatsiz ediyor dayanamiyorum artik
Kalsiyum eksikliği olabilir canım benimde geçen hafta birde dirşeyim aç8maya başladı namaz kılarken kolumu yere koyamadm evi bile süpiremedim düşun biraz yoğurta yüklen kefirde olabilir ama demir ilacı kullan8yorsan en az bir saat arası olmalı dikkat et süt ürinlerini artır bir hafta inşaAllah şifa olur

Kızlar inanılmaz başım dönüyor..
Tokluk Şekerimi ölçtüm 165 çıktı normal mi ?
Normal değil sanki ya fazlamı şeker tüketiyirsun acaba ondanmı ben kahvalt8a herşeyi tatlı yesem okadar tükselmiyor aksine hem şeker düşüyor hemde tansiyon oynuyor baya bir zaman sürüyor ben o nedenle sekeri klanmamaya çalışıyorum

Yani ne kadar tüketmeliyim bilmiyorum ki 3 gündür böyleyim..
Şimdi cihazıma iğne alıp denedim yükselmiş.. Normalde 90 felan çıkıyor..

Tansiyonunu ölc midende bulaniyormus.ben tansiyonumun yukseldigini anlamamistim niye basim donuyor midem bulaniyor bu aylarda diyordum

Tansiyonuma baktım 11-6 benim için normal olan hep böyle çıkıyor..
Yine gideceğim doktora 1 ayda kaçıncı gidişim

Tansiyonunu ölc midende bulaniyormus.ben tansiyonumun yukseldigini anlamamistim niye basim donuyor midem bulaniyor bu aylarda diyordum
Çok tuhaf ama ben bir sabah bildiğin sadece tatlı şeyler tükettim o zaman tansiyonum 14 olmuştu kollar8mdave bacaklarımda kar8ncalanma tarzı birşey oldu benimde tansiyonum hep düşer gittim nst odasına ben iyi değilim tansiyonuma bakın dedim 10 dan yükarı çıkmayan tansiyon nasıl yükselmiş binyede alışik olmayınca aslında çabuk anlaşılıyor bir doğursak sağ salim iyi olacak

Kahvaltına dikkat et şskerden uzak dur ciddi anlamda bünyeyi bozuyor ben hamilelikten öncede şeker tüketemezdim hemen tansiyon düşer kalkamaz hale gelirdim baş dönmesi falan dahiliyeye gittim nadirde olsa bazı insanlarda olur ama cok nadir olur dedim tatlı tüketme dedi ben kendi kendime çözdüm bu olayı yoksa benim kanda bile şekerim y7kselmez düşün ama nedense hep tatlı yedigimde en fazla yar8m saat sonra pert geçen kahvalt8ya oturrken turp gibiydim sonra kahvaltıdan kalkamadm dedim esime valla birsey oldu bana kalkamıyorum sanki biri üzerime baskı yapıyor ellerim ayaklarom tüm v7cudumda bir anormallik hissettim sonra tatlıya son dahiliye uzmanına görin istersen dahada kötuleşmeden kendi doktoruna de zaten seni yönlendirir şekei düşürecek şeyler ye araştırda ben normalde dengelesin diye hamilelikten önce hel tarç8nlı yoğurtlu meyve yapard8m kendime çok iyi gelirdi cihaz olmadığından ölçemezdimde dengelesin diye ara öğün yap kendine belki ac8kmakta etkilidir oynamasında

Normalde aile geçmişimde hiç şeker yok.. Ama benim nasıl yükseliyor anlamadım bundan 3 hafta kadar öncede bir ara ölçtüm yine yüksekti ama tek gün olunca önemsemedim.

Şimdi 3 gündür başım dönüyor tansiyonum hep normal..Ama kaç sabah uyandığımda ağzımda hep bir şekerli tat var oysa çok tüketmiyorum yani abartacak kadar..

Bakalım eşim gelsin gideceğim hemen hastaneye..

Maşalllah kuzuyaa benimki de şimdi büyümüştür o zaman 2 kilolara geldik mi yahu vayy riskli kilo 1600 ü gecsin diye dua ediyordum hep
Geldik geldik artık 2 kilo üstü bebişler maşallah ben de korkuyordum hala da korkuyorum gerçi şimdi de hedefim 2 bucugu geçsin sonra da 3 u geçsin isterim kesin

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey yoktur bizi de bilgilendir muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…