2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben kalsiyum icin ilac iciyorum canim ayriyeten de yiyorum ondan olduğunu sanmam o bende direk dişlere vuruyor cunku farkediyorum bi haftadir cok yoruldum ondan saniyorum

Ben bugün aldım canım 32+1 im gittim istedm yanındaki sekreter koz hazırladı baş hekime imzalattım. Tabii öncesinde doktor bakmak istedi baktı ama kendi doktorm değildi kısa baktı
doktor izinliymiş işi çıkmış aradılar, eşim de prş öğleden sonra boş o yüzden perşembeye kaldı. kurumuma sordum bi kaç günden bişi olmaz dedi ama bakalım. perşembe 32+3 olucam.

Tecrubeli arkadaslar hastanede çikolata dağıtmak için ne zaman siparis verelim benim daha 1.5 ay var şimdi alsam bayatlar dimi ne kadar zaman kala almalıyız bilgisi olan paylaşabilir mi

Selam kızlar bugun randevum vardı ılk nst me gırdım :) cok hareketlı oldugu ıcın ordada kıpır kıpır cıktı

kızımda okadar cok su ıctıgım halde suyum hep azdı hatta buyuzden 38de anıden sezryan oldum bu sefer de suyum fazla Anlamıyorum anlamsız
Dogum gunumuz 29mayıs saat 12:00 dıye belırledık 34gıttıgımde netlestırıcez muhtemelen anestezıcıyle ozaman goruscem...
sımdılık boyle suyum fazla oldugu ıcın beslenmeme dıkkat etmemı soyledı bende masallah saglıklı beslenıyorum ama hamur ısı karbonhdratlar cıkılAt dondurmalar havada ucusuyo onlarıda yemezsem doymam sankı yaa
Kılom sımdılık 5,7kg almısım bakalım ne kadr alıcam doguma kadar....

Geçmiş olsun canım ihmal etme sakın

Ben nstye 3 defa girdim şimdiye kadar doğum tarihin belli olmus simdiden tebrik ederim hayirlisi olsun bakalim biz ne zaman doğuracağız su fazla olunca diyet veriyorlar evet bizim bir tanidikta ayni durumu yaşamıştı ama üzme kendini sakin stres yapma hic bebis iyi bak masallah son olarak 5.7 kilo nedir Allahim hicmi birsey yemiyorsunuz yarabbim en son 12kilo almistim daha kac alirim meçhul

doktor izinliymiş işi çıkmış aradılar, eşim de prş öğleden sonra boş o yüzden perşembeye kaldı. kurumuma sordum bi kaç günden bişi olmaz dedi ama bakalım. perşembe 32+3 olucam.
Kurumun sorun etmiyorsa sıkıntı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…