2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben yenı basladım :) kızımda da oyle olmuştu :))
Evet yaa bıde az su ıcıyorm demekkı hıc alakası yok coook asırı degıl bırazcık fazlaymış
Suyum fazla karnıma az kucuk dedı suyum az olsa nolcak acaba valla canım yeme ıcmem ınankı dıkkat etmem lazm doktor hatta karbonhıdrat uzak duralım faln dedı guldum bıraz fazla kaçıyor dıye yemeklerın yanında mutlaka yapıyoruö borek vs de yapıyorum sımıt beyaz ekmekler bu ara ucusuyor Bunlara dıkkat etmem gerekıyormus nasıl olcak hıc bılmıyorum dondurmasız gunum yok yemezsem bıyerım eksılır

Sanırım bundan sonraki randevumda 2 kiloyu bulur diye dusunuyorum bakalim iki haftada bir mi gidiyorsunuz artik doktora ?
Bulur bence de benim tam 32 de 2 kiloyu buldu. şimdilik yine 3 hafta sonrasına çağırdı tam 35 olucam yani gittiğimde ondan sonrası iki haftada olur heralde daha başlamadık yani biz sık gitmeye

Biz evi yiktik doktuk canim badana var tadilat var yatak odamız değişiyor baya indir kaldır yaptim ona yormuştum acikcasi
Sen Kaynanamın yanından ayrılırım,Doğumdan sonra diyordun tatlım neden o kadar çok masrafa girdin ki ,Doğum öncesinde

aynı ben gecen kızın kıyafetlerini döktümm ki öncesinde bi kaç takım sipariş bile vermiştim iptal ettim bi hastane çıkışı aldım sadece. o kadar cok kıyafet varmıs ki yepyeni tertemşz cıvıl cıvıl sanki yeni almışım gibii :)) kızlar o yüzden korkmayın ikinci bebeklerde masraf gercekten azalıyor..çünkü ilk diye hepsini özene bezene alıyoruzz

Dondurmayı ben de çok abartıyorum, 6 lı magnum miniyi alıp 3ünü bir gün 3ünü bir gün yiyorum

Evet 2. Her açıdan masrafsız. Bebek arabası bastonu beşiği her şeyi var

Kızlar daha öncede sorulmstur kesin de çalışabilir raporunu 32+0 olunca mı alıyorduk bitince mii

Kızlar e bebekte indirim vs,. Çarkı oluyordu bi kere denk geldim daha da göremedim ne zamanlar oluyor bilginiz var mı?

Kızlar daha öncede sorulmstur kesin de çalışabilir raporunu 32+0 olunca mı alıyorduk bitince mii

En son gittigimde sormustum 32+ oldugunda gel dedi ay sonu gelsem sorun olurmu dedim 32+4 oluyorum cunku, 33e girmedikce problem deil istedigin gun gelebilirsin dedi.

ben mide bulantılarımı kessin diye hiç sevmediğim sade sodaya başladım ilk aylarda, sonra bağımlı oldum. hergün bir tane bazen iki tane içtim. hala da devam ediyorum. etkisi var mıdır bilemem ama bebeğimin kilosu boyu iki hafta önde gidiyor. doğum tarihi 31 mayıs çıkıyor ultrasonda

E bebekte direk gördüm modeli, benim hoşuma gitti. Bu korse için beden tablosunu sana atayim, sipariş ettim ben ama e bebekte xl var hep, başka yerden ettim. Fiyatlar da en ucuz 119.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…