2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çarşıda pazarda brokoli kalmamış. mevsimi mi geçiyor? hamileliğim boyunca en sevdiğim sebzeydi :/

kızlar ben de buzlu dondurma aşığıyım. gökkuşağı adında bi dondurma var ya onu ısıra ısıra yiyorum. kocamı da alıştırdım her zaman buzlukta on tane oluyor :)

Beden için urun açıklamasında ayrıntı var fıstık. Ben buna bakarak aldım. F Foxi

Ben onu da çok severim ama boğazım ağıracak korkusu ile yemiyorum. Brokolinin de mevsimi geçiyor evet malesef

Maşallah bende instagramda duydum merak ettim bende hergün içmeye başladım bakalım cuma günü randevum var fark olacakmı

Bugün sağlık odağına gittim dedim vitaminlerime fln baktırmak istiyorum hiç vitamin vermedniz doktorum sağlık ocağından verildiğni söyledi diyorum kan ilacı vermedk mi diyo sadece onu verdiniz vitamin vermediniz dedm elimizde yoktur olsa veriyoruz dedi ee ben nerden bilicem sadece kan değerime bakıp durdular kaç aydır vitaminlere de bakın dedim demirim düşmüş b12 düşmüş kanım zaten tam 11de git gide düşüyo sinir oldum

Demirin kaç olmuş canım?

Kizlar yedek bebek yorgani aldiniz mi? Annem yedek al bitane diyor ama cok mu olur bilemedim. Zaten battaniyelerede doyamadik bir turlu herseyimiz yedekli..

Kizlar yedek bebek yorgani aldiniz mi? Annem yedek al bitane diyor ama cok mu olur bilemedim. Zaten battaniyelerede doyamadik bir turlu herseyimiz yedekli..
Bir tane uyku setinin yorganı var 3 yıldır daha kullanamadım oğluma ki klima ile ısınıyoruz. Çok soğuk bi yerde yaşamıyorsanız ve kaloriferle ısınıyorsanız hiç gerek yok yedeğe bence

Bir tane uyku setinin yorganı var 3 yıldır daha kullanamadım oğluma ki klima ile ısınıyoruz. Çok soğuk bi yerde yaşamıyorsanız ve kaloriferle ısınıyorsanız hiç gerek yok yedeğe bence
Bebek kusar altina kacirir yikaninca ne kullancaksin dedi annem. Iki gun battaniye orterim. Sicak yerde yasiyorum bencede gerek yok

Bebek kusar altina kacirir yikaninca ne kullancaksin dedi annem. Iki gun battaniye orterim. Sicak yerde yasiyorum bencede gerek yok
Aynen 2 kalın battaniye üst üste 3 kışı geçirdik, park beşiğe büyük geliyor yorgan ondan kullanamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…