2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar yedek bebek yorgani aldiniz mi? Annem yedek al bitane diyor ama cok mu olur bilemedim. Zaten battaniyelerede doyamadik bir turlu herseyimiz yedekli..
Ne gerek var canımya boşuna yer kaplayacak ilk bebeklerde herşeye hevesli oluyor insanda sonra okadar hiç kullanılmadan kenara ayrılıyor ki bu seferde evde yer kaplıyor diye sinir oluyor insan

Aynen 2 kalın battaniye üst üste 3 kışı geçirdik, park beşiğe büyük geliyor yorgan ondan kullanamadık
Bende park yatak aldim uyku seti almadim kenarliklari falan fazla olcak diye. Bir yorgan 10 battaniye yeter galiba bu hafta yikama utuleme isleri var sadece. Bir oglusum eksik❤

Ne gerek var canımya boşuna yer kaplayacak ilk bebeklerde herşeye hevesli oluyor insanda sonra okadar hiç kullanılmadan kenara ayrılıyor ki bu seferde evde yer kaplıyor diye sinir oluyor insan
Bende oyle dusunuyorum canim. Iki yilda bir tayin goruyoruz zaten fazla esya istemiyorum artik. Annem herseyin yedegi olsun modunda genelde gerekli seyleri almaya calisti bakalim neler kullanilcak neler kullanilmicak..

Arkadaşlar merhaba, benim gibi hala halsizlik vs yaşayan var mı acaba sormak istedim. Normalde midemde genel bir ağrı olurdu ama 4-5 gündür sanki bebek aşağı indi gibi biraz midemdeko ağrı azaldı. Onun dışında kan değerim düşüktü (9du) ve ferritin değerim de 3 e kadar düşmüştü. Doktor iğne yazdı ferrum hausman fort verdi. Bir de devit d vitamini verdi. Aynı zamanda B12 de düşüktü. Onun için de iğne yazıldı. Kan İğnesi normalde haftada 1 vurulması gerekiyormuş ama bana hergun vurmami söyledi doktor. İğneyi vurmaya başlayınca ve ilaçları da içince en ağır yan etkisi olan nefes darlığı meydana getirdi. Doktorum hemen bırakmamı söyledi. Bırakmazsam bebeğime zarar geleceğini söyledi. Neyse bebeğin de durumu gayet iyi. Suyu iyi, kilosu iyi ama ben çok yorgunum. Hiçbir şey yapacak dermanim kalmıyor. Ev işi yapmıyorum hiç bir şey yapmıyorum ama oturduğum yerden yoruluyorum. Herkes ilaç ilaç diyordu ilaç da kullanamıyorum yan etki yaptığı için. En son çare serum ile kan verilecek. Var mı benim durumumda olan. Bir seyler tavsiye edebilecek olan. Halsizlik yaşayan varsa ve yazabilirse çok memnun olurum. İyi akşamlar.

Bende english homedan aldim alezi. Sanirim eksik bisey kalmadi. Yikayip utulemek kaldi geriye

Hayırlı olsun. Bi çıt çıtlı badimiz eksik patikli alt tulum vs almamda lazım ay bi sürü şey eksikmiş ya hepsini birden yıkarım eşimde ütüler inş hiç gücüm yok

valla benim değerlerim çok düşük değil ama bende bir o kadar halsizim bana da bu zamana kadar hiç vitamin falan verilmedi şimdi alıcam bakalım iğne mi verir ilaç mı verir zor kaldırıyorum kendimi zaten artık bebekte ağrılık yapıyor mecbur sende ilaç alamıyorsan yediklerine çok dikkat et keçiboynuzu pekmezi her gün kuru üzüm falan o tarz kan yapan şeyler kullan

Hayırlı olsun. Bi çıt çıtlı badimiz eksik patikli alt tulum vs almamda lazım ay bi sürü şey eksikmiş ya hepsini birden yıkarım eşimde ütüler inş hiç gücüm yok
Benimde gucum yok. Annem utulicek. Biraz ayakta kalsam yoruluyorum. Yikayip utulemekte baya yorucu is. bu arada cok indirim var eksikleri alma zamani kampanyalari kacirma

doktor izinliymiş işi çıkmış aradılar, eşim de prş öğleden sonra boş o yüzden perşembeye kaldı. kurumuma sordum bi kaç günden bişi olmaz dedi ama bakalım. perşembe 32+3 olucam.
Zaten raporda direkt olarak yazıyor ki 32.haftadadır çalışmasına engel yoktur 8 hafta çalışabilir diyor. Yani 33 olmayana kadar sorun yok bence

Evet bende sabah namazı vakti 1 tatlı kaşığı pekmez yiyorum hergun ilaç niyetine. Bol yeşillik tüketiyorum daha doğrusu vücudum istiyor ama işte aşırı halsizim. Yani bedenimi tasiyamiyor gibi oluyorum. Bayilsam rahatlayacagim sanki diyorum ama işte belki de normaldir diye de abartmak istemiyorum. Çok şükür mide agrilarim geçtiği için mutluyum

Hepimiz aynı durumdayız şu son zamanlar zaten bütün değerlerimiz düşüyor benimde iki merdiven çıksam gözüm kararıyor bi markete gidiyorum gelip yatıyorum kaç saat kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…