Arkadaşlar merhaba, benim gibi hala halsizlik vs yaşayan var mı acaba sormak istedim. Normalde midemde genel bir ağrı olurdu ama 4-5 gündür sanki bebek aşağı indi gibi biraz midemdeko ağrı azaldı. Onun dışında kan değerim düşüktü (9du) ve ferritin değerim de 3 e kadar düşmüştü. Doktor iğne yazdı ferrum hausman fort verdi. Bir de devit d vitamini verdi. Aynı zamanda B12 de düşüktü. Onun için de iğne yazıldı. Kan İğnesi normalde haftada 1 vurulması gerekiyormuş ama bana hergun vurmami söyledi doktor. İğneyi vurmaya başlayınca ve ilaçları da içince en ağır yan etkisi olan nefes darlığı meydana getirdi. Doktorum hemen bırakmamı söyledi. Bırakmazsam bebeğime zarar geleceğini söyledi. Neyse bebeğin de durumu gayet iyi. Suyu iyi, kilosu iyi ama ben çok yorgunum. Hiçbir şey yapacak dermanim kalmıyor. Ev işi yapmıyorum hiç bir şey yapmıyorum ama oturduğum yerden yoruluyorum. Herkes ilaç ilaç diyordu ilaç da kullanamıyorum yan etki yaptığı için. En son çare serum ile kan verilecek. Var mı benim durumumda olan. Bir seyler tavsiye edebilecek olan. Halsizlik yaşayan varsa ve yazabilirse çok memnun olurum. İyi akşamlar.