2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Büyüdükçe hissediyosun demi içerisi bi doluyo sanki ayaklar falan koca koca vurmaya başladı yerim ben onları yaa
Ay bir baskııı... çişim geliyor aniden,üstte biden tak diye sallıyor beni hahah sinirli asabi kızım benim
İşte şimdi bana daha çok evlat gibi geliyor

benim ferritin alt sınır 4 buçuk yazıyor ferritin ne oluyormuş ki hamilelikte normal bütün değerlerimiz düşüyor ama bana vitamin vermedikleri için bide bakmadılar hiç ondan sinir oldum
Ferritinde demirle alakalı canım önemliymiş oda baya. Bende yeniden yaptırcaktım tahlili sağlık ocağına gittim doktor 1 buçuk ay önce yaptırmışsın bi daha yaptırmana gerek yok dedi yapmadı sinir oldum bizim doktor hep öyle eğer ebem çok iyi olmasaydı şimdiye çoktan değiştirirdim sağlık ocağını annemin evinin ordakine gidiyorum evlendikten sonra aldırmadım kaydımı buraya ama sırf ebe için yoksa doktor tahlil yapıcam diye ödü kopuyo sanki parayla yapıyo.

Benimde 10 6 dan yukari cikmadigi icin tansiyon yukselmesi nedir bilmiyordum ki.esime diyorum sanki kafaminiki yandan bastirip sıkıyor midemde bulaniyor beynim uyusuyor falan esim dedi tansiyonun mu yukseldi onu tarif ediyorsun imkansoz dedim benim tansiyonum yükselmez bir olctuk 13 9.simdide 10 gundur kafam uyustugunda ölçüyorum yuksek allahtan sonra dusuyor.14 15 oldugunda hemen ara yada gel dedi doktorum.

Tansiyonun çıkmasında o cok fena birsey.ins onemli birsey yoktur

Babasına tepki vermesi çok tatlı benimkinin nst de baba konuşunca kalp atışı artıyordu şaka gibi Benim eşim bi de pc den oynuyor delirtiyo beni bakalm doğumdan sonra nolacak
Seninkide mi oynuo o oyunu benimkide oynuo bigün teli atıcam camdan gidip yeni tel alıcak yok yere masraf çıkıcak diye yapamıyorum
Ya telefondan oynasa yine iyi pc den oynuyor bu seferde tatmin olmuyo sürekli oyun kulaklığı yok oyuncu mouseu bişeyler bakıyoruz aldırmıyorm bebek gelecek masrafımz çok diye ama zor tutuyorum
kızlaaar bugün 32+0'ız doktora gidip çalışabilir raporu alcaktık ama doktor kaynaklı randevumuz iptal oldu. Aranızdan çalışabilir raporu alan var mı? aldıysanız da kaçınca haftada aldınız.
Ben tAm 32+0 da aldm canım
kızlar 32.haftada kilolar boylar nasıldı gidenler söyleyebilir mi
2 kg 43 cm
Kızlar daha öncede sorulmstur kesin de çalışabilir raporunu 32+0 olunca mı alıyorduk bitince mii
Ben tam 32+0 da aldm

Kizlar yedek bebek yorgani aldiniz mi? Annem yedek al bitane diyor ama cok mu olur bilemedim. Zaten battaniyelerede doyamadik bir turlu herseyimiz yedekli..
Ben almistim annemde aldi 2 tane var.yedekli olsun cunku surup kusmuk cis hersey olabiliyor.en kotu ben kizimda birini yere sarip atardim ustune yuvarlanirdi oyun halilarindan daha guzel oluyor

Ben sodanın gerçekten bi şifa kaynağı olduğunu düşünüyorum gebeliğimin başından beri muhakkak günde 1 bazen 2 kere içtim bebeğimin kilosuda önde bunun dışında magnezyum kaynağı olduğu için hiç kramp falan olmadı vücudumda. Burda arkadaşlar krampları için ilaç falan aldılar ben kullanmadım hiç

Tecrubeli arkadaslar hastanede çikolata dağıtmak için ne zaman siparis verelim benim daha 1.5 ay var şimdi alsam bayatlar dimi ne kadar zaman kala almalıyız bilgisi olan paylaşabilir mi
Bana tam mayisin ilk haftasi gelecek.20 25 gunde bozulmaz gunes gormeyen bir yere koyarim.

Ay hadi hayirli olsunbenimde 28 29 diye ole bir konuştuk. 34.haftada bi daha ki randevum bakalim ayni kalacak mi tarih.
Ayrica 5 kilo ne ya civciv misin sen kuş musun

Şekerim normale düştü gibi..
Ama genel bir baş dönmesi sersemlik hali devam ediyor.. Herhalde bu da son trimesterin cilveleri..
22 Nisanda kontrolüm var hem Onkim ile de görüşme sağlayacağım.. Kordon kanı ile ilgili buluşacağız hastaneye gelecekler..

Bu arada kilo konusuna hiç girmeyelim ben en son dün tartıldım 66,5 olmuşum.Şaka gibi

sorma ya bende çok memnundum ama bu sefer sinir oldum ben demesem yapmayacak çocuk içinde önemli böyle şeyler zaten çekiyor vucuttan herşeyimizi vitamin vermediniz diyorum elimizde yoktur oldumu veriyoruz diyo çocuk doğacak daha ne olsun eczaneden de alırdım ben yoktuysa dedm bende valla sizden duyduktan sonra gittim yoksa gerek görmedi vermedi diye düşünüyodum

Ben almistim annemde aldi 2 tane var.yedekli olsun cunku surup kusmuk cis hersey olabiliyor.en kotu ben kizimda birini yere sarip atardim ustune yuvarlanirdi oyun halilarindan daha guzel oluyor
Annemde ayni seyleri soyledi english home da indirim var bir tane daha alip koysam mi ki simdi bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…