Ay bir baskııı... çişim geliyor aniden,üstte biden tak diye sallıyor beni hahah sinirli asabi kızım benimBüyüdükçe hissediyosun demi içerisi bi doluyo sanki ayaklar falan koca koca vurmaya başladıyerim ben onları yaa
Ay bunlari duyunca nasıl mutlu oldum.Hepimiz aynı durumdayız şu son zamanlar zaten bütün değerlerimiz düşüyor benimde iki merdiven çıksam gözüm kararıyor bi markete gidiyorum gelip yatıyorum kaç saat kendime gelemiyorum
Ferritinde demirle alakalı canım önemliymiş oda baya. Bende yeniden yaptırcaktım tahlili sağlık ocağına gittim doktor 1 buçuk ay önce yaptırmışsın bi daha yaptırmana gerek yok dedi yapmadı sinir oldum bizim doktor hep öyle eğer ebem çok iyi olmasaydı şimdiye çoktan değiştirirdim sağlık ocağını annemin evinin ordakine gidiyorum evlendikten sonra aldırmadım kaydımı buraya ama sırf ebe için yoksa doktor tahlil yapıcam diye ödü kopuyo sanki parayla yapıyo.benim ferritin alt sınır 4 buçuk yazıyor ferritin ne oluyormuş ki hamilelikte normal bütün değerlerimiz düşüyor ama bana vitamin vermedikleri için bide bakmadılar hiç ondan sinir oldum
EvetAyy cok guzell annesinin kiyafetlerini mi giyicek prenses
Aa yepyeni duruyo valla ne güzelBakın
Benim bebeklik kıyafetim
İnsallah kızıma da giymek nasip olacak
Benimde 10 6 dan yukari cikmadigi icin tansiyon yukselmesi nedir bilmiyordum ki.esime diyorum sanki kafaminiki yandan bastirip sıkıyor midemde bulaniyor beynim uyusuyor falan esim dedi tansiyonun mu yukseldi onu tarif ediyorsun imkansoz dedim benim tansiyonum yükselmez bir olctuk 13 9.simdide 10 gundur kafam uyustugunda ölçüyorum yuksek allahtan sonra dusuyor.14 15 oldugunda hemen ara yada gel dedi doktorum.Çok tuhaf ama ben bir sabah bildiğin sadece tatlı şeyler tükettim o zaman tansiyonum 14 olmuştu kollar8mdave bacaklarımda kar8ncalanma tarzı birşey oldu benimde tansiyonum hep düşer gittim nst odasına ben iyi değilim tansiyonuma bakın dedim 10 dan yükarı çıkmayan tansiyon nasıl yükselmiş binyede alışik olmayınca aslında çabuk anlaşılıyor bir doğursak sağ salim iyi olacak
Tansiyonun çıkmasında o cok fena birsey.ins onemli birsey yokturYani ne kadar tüketmeliyim bilmiyorum ki 3 gündür böyleyim..
Şimdi cihazıma iğne alıp denedim yükselmiş.. Normalde 90 felan çıkıyor..
Tansiyonuma baktım 11-6 benim için normal olan hep böyle çıkıyor..
Yine gideceğim doktora 1 ayda kaçıncı gidişim
Babasına tepki vermesi çok tatlıPubg deme bana ya cumartesi gecesi 3’e kadar eşim pubg oynadı ,bir de sesli oynuyorlar “bacanak kit aldın mı,bacanak şuraya atlayalım “ev sessiz ,oturma odasında oynasa bile olduğu gibi sesi yatak odasında ,kafayı yedirtti bana ,bir de bizim çocuk ,babasının sesine acayip bir tepki veriyor ,sesini duyduğu zaman ,eve geldiği zaman bile bir hareketleniyorbiz gece yatmadan önce hiç konuşmuyoruz artık,uyanmasın diye
Ya telefondan oynasa yine iyi pc den oynuyor bu seferde tatmin olmuyo sürekli oyun kulaklığı yok oyuncu mouseu bişeyler bakıyoruz aldırmıyorm bebek gelecek masrafımz çok diye ama zor tutuyorumSeninkide mi oynuo o oyunu benimkide oynuo bigün teli atıcam camdan gidip yeni tel alıcak yok yere masraf çıkıcak diye yapamıyorum
Ben tAm 32+0 da aldm canımkızlaaar bugün 32+0'ız doktora gidip çalışabilir raporu alcaktık ama doktor kaynaklı randevumuz iptal oldu. Aranızdan çalışabilir raporu alan var mı? aldıysanız da kaçınca haftada aldınız.
2 kg 43 cmkızlar 32.haftada kilolar boylar nasıldı gidenler söyleyebilir mi
Ben tam 32+0 da aldmKızlar daha öncede sorulmstur kesin de çalışabilir raporunu 32+0 olunca mı alıyorduk bitince mii
Evet annem güzel şaklamış :)Aa yepyeni duruyo valla ne güzel
Ben almistim annemde aldi 2 tane var.yedekli olsun cunku surup kusmuk cis hersey olabiliyor.en kotu ben kizimda birini yere sarip atardim ustune yuvarlanirdi oyun halilarindan daha guzel oluyorKizlar yedek bebek yorgani aldiniz mi? Annem yedek al bitane diyor ama cok mu olur bilemedim. Zaten battaniyelerede doyamadik bir turluherseyimiz yedekli..
Ben sodanın gerçekten bi şifa kaynağı olduğunu düşünüyorum gebeliğimin başından beri muhakkak günde 1 bazen 2 kere içtim bebeğimin kilosuda önde bunun dışında magnezyum kaynağı olduğu için hiç kramp falan olmadı vücudumda. Burda arkadaşlar krampları için ilaç falan aldılar ben kullanmadım hiçben mide bulantılarımı kessin diye hiç sevmediğim sade sodaya başladım ilk aylarda, sonra bağımlı oldum. hergün bir tane bazen iki tane içtim. hala da devam ediyorum. etkisi var mıdır bilemem ama bebeğimin kilosu boyu iki hafta önde gidiyor. doğum tarihi 31 mayıs çıkıyor ultrasonda
Bana tam mayisin ilk haftasi gelecek.20 25 gunde bozulmaz gunes gormeyen bir yere koyarim.Tecrubeli arkadaslar hastanede çikolata dağıtmak için ne zaman siparis verelim benim daha 1.5 ay var şimdi alsam bayatlar dimi ne kadar zaman kala almalıyız bilgisi olan paylaşabilir mi
Ay hadi hayirli olsunSelam kızlar bugun randevum vardı ılk nst me gırdım :) cok hareketlı oldugu ıcın ordada kıpır kıpır cıktı
kızımda okadar cok su ıctıgım halde suyum hep azdı hatta buyuzden 38de anıden sezryan oldum bu sefer de suyum fazlaAnlamıyorum anlamsız
Dogum gunumuz 29mayıs saat 12:00 dıye belırledık 34gıttıgımde netlestırıcez muhtemelen anestezıcıyle ozaman goruscem...
sımdılık boyle suyum fazla oldugu ıcın beslenmeme dıkkat etmemı soyledı bende masallah saglıklı beslenıyorum ama hamur ısı karbonhdratlar cıkılAt dondurmalar havada ucusuyoonlarıda yemezsem doymam sankı yaa
Kılom sımdılık 5,7kg almısım bakalım ne kadr alıcam doguma kadar....
Cok heycanlııııııAy hadi hayirli olsunbenimde 28 29 diye ole bir konuştuk. 34.haftada bi daha ki randevum bakalim ayni kalacak mi tarih.
Ayrica 5 kilo ne ya civciv misin sen kuş musun
normal canım zaten sende extra bi kansızlık b12 eksikliği falan varmış b12 için bir şey dediki doktor peki ne yapman lazommış bide kansızlık doğumda önemli diyorlar nasıl olacak?Ay bunlari duyunca nasıl mutlu oldum.
sorma ya bende çok memnundum ama bu sefer sinir oldum ben demesem yapmayacak çocuk içinde önemli böyle şeyler zaten çekiyor vucuttan herşeyimizi vitamin vermediniz diyorum elimizde yoktur oldumu veriyoruz diyo çocuk doğacak daha ne olsun eczaneden de alırdım ben yoktuysa dedm bende valla sizden duyduktan sonra gittim yoksa gerek görmedi vermedi diye düşünüyodumFerritinde demirle alakalı canım önemliymiş oda baya. Bende yeniden yaptırcaktım tahlili sağlık ocağına gittim doktor 1 buçuk ay önce yaptırmışsın bi daha yaptırmana gerek yok dedi yapmadı sinir oldum bizim doktor hep öyle eğer ebem çok iyi olmasaydı şimdiye çoktan değiştirirdim sağlık ocağını annemin evinin ordakine gidiyorum evlendikten sonra aldırmadım kaydımı buraya ama sırf ebe için yoksa doktor tahlil yapıcam diye ödü kopuyo sanki parayla yapıyo.
Annemde ayni seyleri soylediBen almistim annemde aldi 2 tane var.yedekli olsun cunku surup kusmuk cis hersey olabiliyor.en kotu ben kizimda birini yere sarip atardim ustune yuvarlanirdi oyun halilarindan daha guzel oluyor
Bende 30 mayis bir gunle takipteyimCok heycanlııııııaynı zamanlar dogurucazzzzzzz
Çok tatlılarBakın
Benim bebeklik kıyafetim
İnsallah kızıma da giymek nasip olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?