2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım bende gebelik şekeri çıktı. Ve şekerim yukseldıgınde bas donmesi, halsizlik, mide bulantısı yaşayabiliyorum. Şeker ölçümünde 140 ve yukarısı yuksek(tokluk). Şekerli şeylerden kaçınmalısın. Bu arada seker yüklemesi yaptırmış mıydın?

Sen Kaynanamın yanından ayrılırım,Doğumdan sonra diyordun tatlım neden o kadar çok masrafa girdin ki ,Doğum öncesinde
Mecbur yapmak.zorunda kaldik canim dogumdan en erken 5 6 ay sonra gidebileceğiz eşyalar falan.idare edilecek.gibi değildi bebiste geleceği icin elden geçirdik mecbur hic sorma cok.masrafli oldu ama.evimize geçerken götüreceğiz nasil olsa ondan dolayi en azindan boşa olmayacak

yaa ben iki sene önce falan izlemiştim bütün sezonu yabancı diziler daha güzel valla oturup bir kaç sezon birden bitirirdim şimdi mümkün olmuyor tabi
Ben normalde bittikten sonra izlerim.hepsini genelde ayni senin gibi ama.game of thrones ilk çıktığından beri takip ediyorum

Bulur bence de benim tam 32 de 2 kiloyu buldu. şimdilik yine 3 hafta sonrasına çağırdı tam 35 olucam yani gittiğimde ondan sonrası iki haftada olur heralde daha başlamadık yani biz sık gitmeye
Benim doktor hep bir ayda bir çağıracak heralde oyle bir izlenim.veriyor şimdilik genelde 32. Haftadan sonra 2 hafta bir oluyormus saniyorum bakalim oteli randevuda ne diyecek

Acaba genetik olarakmi almıyorsun sen kilo aynı beslemişiz hemen hemen aman dikkat etmek gercekten zor ya cok ciddi birsey degil şükür artik ana kiz tatlilara boreklere birazcik ara karnina kücük mu dedi doktorun benimkide nerdeyse semirmissin diyecekti

merhaba. bende aranıza yeni katıldım. eski günlerime nazaran daha iyiyim tabi sıkıntılar olmuyor değil :) bu süreçte , seninle aynı süreçlerden geçen kişilerle fikir alışverişinde bulunmak, sıkıntılarını anlatmak ve başkalarının hamilelik serüvenini dinlemek iyi olsa gerek. umarım sitede aktif rol alabilirim

Allah kolaylık versin şifa versin canım limon tüket bol bol birde tansiyonun yüksekligini hossedersen sakın yatma dahada yükselir oturur vaziyette kal düşiksede uzan ayaklaronın altına yikselti koy bazen birşey tüketmedende dengelenebiliyor birde yürüyüş iyi gelebilir sıvı bol tuket

hemencik son durumumu dile getirmek istedim. salı gününe girdiğimiz için 33+1 günlük hamileyim.32. haftama kadar hiç geçmek bilmeyen mide ağrılarım vardı. gün içinde hiç geçtiğini hatırlamıyorum.kıvrım kıvrım kıvranırdım. fakat son 4 gündür midem çok rahatladı ve mide ağrılarım geçti. ve hafif hafif rahmime doğru bir baskı hissediyorum. kesinlikle bir ağrı değil. bu zorlu süreç bitiyor diye sevinmeye başladım. dün gittiğimiz doltor kontrolünde bebeğimiz 2200 grdı ve doktor durumunun baya iyi olduğunu söyledi. suyunun vs. son derece de hareketli içimde bir ahtapot varmış gibi hissediyorum göbeğim resmen şekil değiştiriyor. sağa doğru büyük bir yığılma oluyor, ayakları o tarafta olduğu için sanırım.benim durumum ise bu süreçte şuana kadar 7 kg aldım. sanki vücutsal olarak zayıfladım ama göbekten gidiyoruz sanki

Allah kolaylık versin şifa versin canım limon tüket bol bol birde tansiyonun yüksekligini hossedersen sakın yatma dahada yükselir oturur vaziyette kal düşiksede uzan ayaklaronın altına yikselti koy bazen birşey tüketmedende dengelenebiliyor birde yürüyüş iyi gelebilir sıvı bol tuketb

Hoşgeldiniz

öfff o ara benı bayar suan hıc sanmıyorummmm aman bosver verırsın ben normalde hızlı alan hızlı veren bır ınsanım...
ama sen yıne de 30kg almasan iyi olur
Sen bence 16 kg ıle falan bıtıreceksın

Benimde gucum yok. Annem utulicek. Biraz ayakta kalsam yoruluyorum. Yikayip utulemekte baya yorucu is. bu arada cok indirim var eksikleri alma zamani kampanyalari kacirma
Ah kuzum çıkamıyorum hiç arabamızda yok kayınpeder sağolsun onun arabayla idare ediyorduk aksi gibi arabanın camını patlatmışlar serviste araç şuanda bu haftaki planlar iptal. Benimde annem şehir dışında bu hafta buradaydı ama kıyamadım onada döndü zaten daha eksik çok o yüzden hepsi birden yıkansın istedim daha dolabımızda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…