Benim doktor da 32 den sonra yine 3 haftada çağırdı bilmiyorum ki bu işin standardı da her doktorun stili farklı ama sık gitmek güzel olur ama ya ayyy çok heyecanlıBenim doktor hep bir ayda bir çağıracak heralde oyle bir izlenim.veriyor şimdilik genelde 32. Haftadan sonra 2 hafta bir oluyormus saniyorum bakalim oteli randevuda ne diyecek
Ya bu gözün doymamasına nasıl çözüm bulacağız hamilelikten sonra geçer inşallah asla 1 tabak yemekle gözüm doymuyor az da olsa mutlaka ikinci tabağı yemem lazım yoksa gözüm kalıyorDimi ama bilmiyorum o zaman 3 tane büyük yemem gerekebilir gözümün doyması için
Hoş geldin diyelim öyleyse :)merhaba. bende aranıza yeni katıldım. eski günlerime nazaran daha iyiyim tabi sıkıntılar olmuyor değil :) bu süreçte , seninle aynı süreçlerden geçen kişilerle fikir alışverişinde bulunmak, sıkıntılarını anlatmak ve başkalarının hamilelik serüvenini dinlemek iyi olsa gerek. umarım sitede aktif rol alabilirim
Geçer umarım ya geçmezse durum fenaYa bu gözün doymamasına nasıl çözüm bulacağız hamilelikten sonra geçer inşallah asla 1 tabak yemekle gözüm doymuyor az da olsa mutlaka ikinci tabağı yemem lazım yoksa gözüm kalıyor
Benimde tam tersi iştahim kesildi son iki üç haftadır.Ya bu gözün doymamasına nasıl çözüm bulacağız hamilelikten sonra geçer inşallah asla 1 tabak yemekle gözüm doymuyor az da olsa mutlaka ikinci tabağı yemem lazım yoksa gözüm kalıyor
Benim doktor hep uzun arapliklarla çağırıyor 5 haftada 7 haftada bir falan bebisi cok özlüyorum ama az kaldı hepimizin Allahin izniyleBenim doktor da 32 den sonra yine 3 haftada çağırdı bilmiyorum ki bu işin standardı da her doktorun stili farklı ama sık gitmek güzel olur ama ya ayyy çok heyecanlı
Cok guzel canimgule gule kullan ben geçmi kaldim almaya iki haftaya kadar falan cantayi.hazirlarim diyordum fiyati neydi? Kaliteli mi ?Aliexpressten aldığım bavul organizer ı geldi sizinle de paylaşayım dedim :) ben beğendim baya iş görür bunlar linkini de atıyorum emin değilim ama 20-25 günde geldi
LIYIMENG seyahat saklama çantası ev düzenleyici kutu giysi düzenli kılıfı bavul giyim bölücü açık kutuları 6 adet Set ambalaj - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
16 ile bitirirsem benim icin rekor olur cok sevinirimöfff o ara benı bayar suanhıc sanmıyorummmm aman bosver verırsın ben normalde hızlı alan hızlı veren bır ınsanım...
ama sen yıne de 30kg almasan iyi olur
Sen bence 16 kg ıle falan bıtıreceksın
Umarimbenim.istahimda biraz kapanır yoksa durum vahimGeçer umarım ya geçmezse durum fenailkinde hamileyken de bu kadar yemezdim, Doğumdan sonraki 40 günde iştahım epey kapalıydı. Bu da öyle olur umarım
Zıbın cocugu ilk saracaktı havlu ıslak mendil koymanı öneririrm son olarakta yaz ayında doğacaklar ama bir adet çorap ekleyebilirsin bence ilk doğduklarında üşüyorlarmışben sonunda hastane çantamı hazırladımminternetten keseler aldım onlara koydum her şeyi
bebek için ilk hemşireye verilecek kıyafetleri hazırladım, burada tecrübeli annelere sormak istiyorum,
ilk kıyafetlerini bi keseye koydum içine; alt üst takım, şapka, eldiven ve 2 adet bez koydum bu keseyi olduğu gibi hemşireye vereceğim
içine atlet fln koymam gerekir mi bu takımın ? ve kundak fln koymalı mıyım ilk vereceğim keseye ?
Ayy evet çok uzunmuş kuzum özlersin tabi ama dediğin gibi az kaldı şükürBenim doktor hep uzun arapliklarla çağırıyor 5 haftada 7 haftada bir falan bebisi cok özlüyorum ama az kaldı hepimizin Allahin izniyle
Rabbim.hepimize saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin kocaman olmus seninki.2200 maşallah mayıs.sonu mu dogum.?hemencik son durumumu dile getirmek istedim. salı gününe girdiğimiz için 33+1 günlük hamileyim.32. haftama kadar hiç geçmek bilmeyen mide ağrılarım vardı. gün içinde hiç geçtiğini hatırlamıyorum.kıvrım kıvrım kıvranırdım. fakat son 4 gündür midem çok rahatladı ve mide ağrılarım geçti. ve hafif hafif rahmime doğru bir baskı hissediyorum. kesinlikle bir ağrı değil. bu zorlu süreç bitiyor diye sevinmeye başladım. dün gittiğimiz doltor kontrolünde bebeğimiz 2200 grdı ve doktor durumunun baya iyi olduğunu söyledi. suyunun vs. son derece de hareketliiçimde bir ahtapot varmış gibi hissediyorum göbeğim resmen şekil değiştiriyor. sağa doğru büyük bir yığılma oluyor, ayakları o tarafta olduğu için sanırım.benim durumum ise bu süreçte şuana kadar 7 kg aldım. sanki vücutsal olarak zayıfladım ama göbekten gidiyoruz sanki
Dogurupta buralardan gitmeyin bizi de bekleyinAynı zamanlar bır gun aralarla dogurcaz desenızee❤❤❤
çok güzellermiş. güzel günlerde kullanın. bende bugün bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım. bi müddet neyle yıkasam diye düşünmüştümAliexpressten aldığım bavul organizer ı geldi sizinle de paylaşayım dedim :) ben beğendim baya iş görür bunlar linkini de atıyorum emin değilim ama 20-25 günde geldi
LIYIMENG seyahat saklama çantası ev düzenleyici kutu giysi düzenli kılıfı bavul giyim bölücü açık kutuları 6 adet Set ambalaj - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Internetten al canim.cikamiyorsan kendini zorlama baya zor gecti senin hamilelik cünkü son donemeclere geldik hepimiz kendimize dikkat etmeliyiz artikAh kuzum çıkamıyorum hiç arabamızda yok kayınpeder sağolsun onun arabayla idare ediyorduk aksi gibi arabanın camını patlatmışlar serviste araç şuanda bu haftaki planlar iptal. Benimde annem şehir dışında bu hafta buradaydı ama kıyamadım onada döndü zaten daha eksik çok o yüzden hepsi birden yıkansın istedim daha dolabımızda yok
Amin Amiin Amiiin. Evet doktor tombiş olacak diyor ama bakalım ne olacakRabbim.hepimize saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin kocaman olmus seninki.2200 maşallah mayıs.sonu mu dogum.?
bu ilk saracakları için kirlenecek bi kundak mı yoksa hastane çıkışının güzel kundağını mı eklemeliyim peki ? bir de takımlar zaten patikli ya yine de çorap ekleyeym mi ilk vereceğim kıyafetlere ?başka keseye ağız mendili çorap önlük vs koydm çnküZıbın cocugu ilk saracaktı havlu ıslak mendil koymanı öneririrm son olarakta yaz ayında doğacaklar ama bir adet çorap ekleyebilirsin bence ilk doğduklarında üşüyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?