2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim doktor hep bir ayda bir çağıracak heralde oyle bir izlenim.veriyor şimdilik genelde 32. Haftadan sonra 2 hafta bir oluyormus saniyorum bakalim oteli randevuda ne diyecek
Benim doktor da 32 den sonra yine 3 haftada çağırdı bilmiyorum ki bu işin standardı da her doktorun stili farklı ama sık gitmek güzel olur ama ya ayyy çok heyecanlı

Dimi ama bilmiyorum o zaman 3 tane büyük yemem gerekebilir gözümün doyması için
Ya bu gözün doymamasına nasıl çözüm bulacağız hamilelikten sonra geçer inşallah asla 1 tabak yemekle gözüm doymuyor az da olsa mutlaka ikinci tabağı yemem lazım yoksa gözüm kalıyor

Hoş geldin diyelim öyleyse :)

Ya bu gözün doymamasına nasıl çözüm bulacağız hamilelikten sonra geçer inşallah asla 1 tabak yemekle gözüm doymuyor az da olsa mutlaka ikinci tabağı yemem lazım yoksa gözüm kalıyor
Geçer umarım ya geçmezse durum fena ilkinde hamileyken de bu kadar yemezdim, Doğumdan sonraki 40 günde iştahım epey kapalıydı. Bu da öyle olur umarım

Benimde tam tersi iştahim kesildi son iki üç haftadır.

Eklentiler

• IMG_1761.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1762.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 54
ben sonunda hastane çantamı hazırladımm internetten keseler aldım onlara koydum her şeyi
bebek için ilk hemşireye verilecek kıyafetleri hazırladım, burada tecrübeli annelere sormak istiyorum,
ilk kıyafetlerini bi keseye koydum içine; alt üst takım, şapka, eldiven ve 2 adet bez koydum bu keseyi olduğu gibi hemşireye vereceğim
içine atlet fln koymam gerekir mi bu takımın ? ve kundak fln koymalı mıyım ilk vereceğim keseye ?

Benim doktor da 32 den sonra yine 3 haftada çağırdı bilmiyorum ki bu işin standardı da her doktorun stili farklı ama sık gitmek güzel olur ama ya ayyy çok heyecanlı
Benim doktor hep uzun arapliklarla çağırıyor 5 haftada 7 haftada bir falan bebisi cok özlüyorum ama az kaldı hepimizin Allahin izniyle

Cok guzel canimgule gule kullan ben geçmi kaldim almaya iki haftaya kadar falan cantayi.hazirlarim diyordum fiyati neydi? Kaliteli mi ?

öfff o ara benı bayar suan hıc sanmıyorummmm aman bosver verırsın ben normalde hızlı alan hızlı veren bır ınsanım...
ama sen yıne de 30kg almasan iyi olur
Sen bence 16 kg ıle falan bıtıreceksın
16 ile bitirirsem benim icin rekor olur cok sevinirim deneyecegim

Zıbın cocugu ilk saracaktı havlu ıslak mendil koymanı öneririrm son olarakta yaz ayında doğacaklar ama bir adet çorap ekleyebilirsin bence ilk doğduklarında üşüyorlarmış

Benim doktor hep uzun arapliklarla çağırıyor 5 haftada 7 haftada bir falan bebisi cok özlüyorum ama az kaldı hepimizin Allahin izniyle
Ayy evet çok uzunmuş kuzum özlersin tabi ama dediğin gibi az kaldı şükür

Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda iki gündür çok ağrıyor özellikle oturup kalkarken kalkamıyorum ( internette biraz araştırdım leğen kemiği arasında olduğu için doğuma hazırlık olarak ağrıması normalmiş başka yaşayan var mı merak ettim

Rabbim.hepimize saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin kocaman olmus seninki.2200 maşallah mayıs.sonu mu dogum.?

çok güzellermiş. güzel günlerde kullanın. bende bugün bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım. bi müddet neyle yıkasam diye düşünmüştüm sonunda karar verince daha fazla gecikmemeliyim dedim.

Internetten al canim.cikamiyorsan kendini zorlama baya zor gecti senin hamilelik cünkü son donemeclere geldik hepimiz kendimize dikkat etmeliyiz artik

Rabbim.hepimize saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin kocaman olmus seninki.2200 maşallah mayıs.sonu mu dogum.?
Amin Amiin Amiiin. Evet doktor tombiş olacak diyor ama bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum. normalde 3 haziran ama kontrol için gittiğimiz zaman bize verilen ultrason kağıdında 20 mayıstan itibaren doğum olabileceği söyleniyor. Doktorda 3 hazirandan 10 gün önce veya 1 hafta sonrada olabilir dedi

Zıbın cocugu ilk saracaktı havlu ıslak mendil koymanı öneririrm son olarakta yaz ayında doğacaklar ama bir adet çorap ekleyebilirsin bence ilk doğduklarında üşüyorlarmış
bu ilk saracakları için kirlenecek bi kundak mı yoksa hastane çıkışının güzel kundağını mı eklemeliyim peki ? bir de takımlar zaten patikli ya yine de çorap ekleyeym mi ilk vereceğim kıyafetlere ?başka keseye ağız mendili çorap önlük vs koydm çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…