2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizimde arabamız yok ve bikaç kez mağazaya gittim ve pert oldum. Mağazada da bişey alamadım. Kan değerlerim epey düşük olunca bayılacak gibi oldum. Kulaklarım çınlamaya başladı ve alışveriş yapmadan geri döndük. Bebek arabası beşik kıyafetler ıvır zıvırları bile hep internetten aldık.Hem çok uyguna geldi hem de yorulmadım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Alışverişe ayrılacak zamanı yürüyüş yaparak değerlendirirsiniz. 32. haftadan sonra ayakta çok kalınca ayaklar şişmeye başlıyor.

Ben onu basından beri yaşıyordum ama benim.ekstrem.bir durumum vardi suan agrisi azaldı nerdeyse hissetmiyorum.ama 4 ay çektim resmen doktorum normal demisti bu arada canim.

Kirlenecek hatta atılacak kalitesiz birsey olsun bazen kaybolabiliyormus cunku ilk verecegin kiyafette cok kaliteli olmasin kan lekesi oluyormus ben alt üst takım deyince corapsiz sandim sen yine yanına al ilk.kiyafete ekleme ozaman canim isterlerse verirsin birde bizim hastanenin ebeleri ilk giydirmek icin tulum istediler alt üst yanınıza yedek alin dediler ben ona gore koycam mesela daha kullanisli oluyormus canim

Canı ne zaman isterse o zaman gelsin benim haziran sonu olacak kismetse tombs mi o boğumlardan isir o zaman olurmu

Cok guzel canimgule gule kullan ben geçmi kaldim almaya iki haftaya kadar falan cantayi.hazirlarim diyordum fiyati neydi? Kaliteli mi ?
40 lı bir rakamdı canım 6 parça böyle değişik bir malzemesi var kumaş plastik kağıt karışımı gibi Ama baya iş görür gibi geldi .Ben Mayıs'ta yapıcam zaten çanta işini

ben bi tane isimli takım yaptırdım bi tane de dün eşim gs store dan aldı ilk onu giysin diyor o da alt üst takım işte

40 lı bir rakamdı canım 6 parça böyle değişik bir malzemesi var kumaş plastik kağıt karışımı gibi Ama baya iş görür gibi geldi .Ben Mayıs'ta yapıcam zaten çanta işini
Bende mayısta yapicam. 32. Haftamda falan yaparim.sanirim yetisirmi ki ozamana bilemedim

Bende cok yuruyemiyorum internetten aliyorum. Benimde tek eksigim dolap. Ankaraya dogum icin geldim burda yasamiyorum dolapsiz bir sure idare etcez. Valiz aldim oglusuma yikayip utuleyip yerlestircem. Bugun hastane cantami da hazirlarim. Oldugu kadar

çok güzellermiş. güzel günlerde kullanın. bende bugün bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım. bi müddet neyle yıkasam diye düşünmüştüm sonunda karar verince daha fazla gecikmemeliyim dedim.
Aramızda 1 ay var ben anca yıkarım yerleştiririm :) iyi yapmışsın miss kokmuştur :))

bende sizin haftanızdayım. bende 3 gündür filan rahim bölgemde bir baskı hissediyorum. ama ağrı şeklinde değil. dediğiniz gibi yürürken oturup kalkarken bi farklılık oluyor. sanki orada dikiş varmışta yürümemi kısıtlıyor gibi. hafif paytak bi yürüyüş. ağrı mı baskı mı olduğuna emin misiniz?

Bende mayısta yapicam. 32. Haftamda falan yaparim.sanirim yetisirmi ki ozamana bilemedim
Bilemedim ki bazen erken geliyor bazen geç :/ ben 3 mayısta Doğum iznine ayrılcam 32 de . İşte anca tüm eşyalarını yerleştirmem 33-34 bulur. Evde çok dolap işi var kışlık yazlık :/

Ben onu basından beri yaşıyordum ama benim.ekstrem.bir durumum vardi suan agrisi azaldı nerdeyse hissetmiyorum.ama 4 ay çektim resmen doktorum normal demisti bu arada canim.
Evet senin başka bı sebebi vardı ama galiba dimi, zor bı ağrı normalse sıkıntı yok malum bu haftalar biraz daha tetikte oluyor insan

Evet aramız çok yakın :) normal demek ki :) benimki baskı gibi değil de bildiğin kemik ağrısı bı de adet olacakmışım gibi bı sancı giriyor arada bı haftadır kasıklarıma... O yürüyüş değişikliği bende bi süredir var kendime diyorum artık insan bu haftalarda da tedirgin oluyormuş ilk haftalar gibi bu analık cidden zor iş daha şimdiden nasıl kaygılı tipler olduk

Kuyruk sokumu agrisi bende de var. Ozellikle uzun sure oturursam kalkamiyorum. Uzaniyorum genelde. Sert bir yere de oturamiyorum. Bebegimde dogum pozisyonu almis kafa asagida ondan oluyor diye dusundum. Zaten Koca kafali oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…