Bizimde arabamız yok ve bikaç kez mağazaya gittim ve pert oldum. Mağazada da bişey alamadım. Kan değerlerim epey düşük olunca bayılacak gibi oldum. Kulaklarım çınlamaya başladı ve alışveriş yapmadan geri döndük. Bebek arabası beşik kıyafetler ıvır zıvırları bile hep internetten aldık.Hem çok uyguna geldi hem de yorulmadım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Alışverişe ayrılacak zamanı yürüyüş yaparak değerlendirirsiniz. 32. haftadan sonra ayakta çok kalınca ayaklar şişmeye başlıyor.Ah kuzum çıkamıyorum hiç arabamızda yok kayınpeder sağolsun onun arabayla idare ediyorduk aksi gibi arabanın camını patlatmışlar serviste araç şuanda bu haftaki planlar iptal. Benimde annem şehir dışında bu hafta buradaydı ama kıyamadım onada döndü zaten daha eksik çok o yüzden hepsi birden yıkansın istedim daha dolabımızda yok
Ben onu basından beri yaşıyordum ama benim.ekstrem.bir durumum vardiAyy evet çok uzunmuş kuzum özlersin tabi ama dediğin gibi az kaldı şükür
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda iki gündür çok ağrıyor özellikle oturup kalkarken kalkamıyorum( internette biraz araştırdım leğen kemiği arasında olduğu için doğuma hazırlık olarak ağrıması normalmiş başka yaşayan var mı merak ettim
Kirlenecek hatta atılacak kalitesiz birsey olsun bazen kaybolabiliyormus cunku ilk verecegin kiyafette cok kaliteli olmasin kan lekesi oluyormusbu ilk saracakları için kirlenecek bi kundak mı yoksa hastane çıkışının güzel kundağını mı eklemeliyim peki ? bir de takımlar zaten patikli ya yine de çorap ekleyeym mi ilk vereceğim kıyafetlere ?başka keseye ağız mendili çorap önlük vs koydm çnkü
aaa evet benim doktorumda 32. haftada 3 hafta sonra gel demiştiBenim doktor da 32 den sonra yine 3 haftada çağırdı bilmiyorum ki bu işin standardı da her doktorun stili farklı ama sık gitmek güzel olur ama ya ayyy çok heyecanlı
Canı ne zaman isterse o zaman gelsinAmin Amiin Amiiin. Evet doktor tombiş olacak diyor ama bakalım ne olacakbende merakla bekliyorum. normalde 3 haziran ama kontrol için gittiğimiz zaman bize verilen ultrason kağıdında 20 mayıstan itibaren doğum olabileceği söyleniyor. Doktorda 3 hazirandan 10 gün önce veya 1 hafta sonrada olabilir dedi
40 lı bir rakamdı canım 6 parça böyle değişik bir malzemesi var kumaş plastik kağıt karışımı gibiCok guzel canimgule gule kullan ben geçmi kaldim almaya iki haftaya kadar falan cantayi.hazirlarim diyordum fiyati neydi? Kaliteli mi ?
ben bi tane isimli takım yaptırdım bi tane de dün eşim gs store dan aldıKirlenecek hatta atılacak kalitesiz birsey olsun bazen kaybolabiliyormus cunku ilk verecegin kiyafette cok kaliteli olmasin kan lekesi oluyormusben alt üst takım deyince corapsiz sandim sen yine yanına al ilk.kiyafete ekleme ozaman canim isterlerse verirsin birde bizim hastanenin ebeleri ilk giydirmek icin tulum istediler alt üst yanınıza yedek alin dediler ben ona gore koycam mesela daha kullanisli oluyormus canim
Bende mayısta yapicam. 32. Haftamda falan yaparim.sanirim yetisirmi ki ozamana bilemedim40 lı bir rakamdı canım 6 parça böyle değişik bir malzemesi var kumaş plastik kağıt karışımı gibiAma baya iş görür gibi geldi .Ben Mayıs'ta yapıcam zaten çanta işini
Bende cok yuruyemiyorum internetten aliyorum. Benimde tek eksigim dolap. Ankaraya dogum icin geldim burda yasamiyorum dolapsiz bir sure idare etcez. Valiz aldim oglusuma yikayip utuleyip yerlestircem. Bugun hastane cantami da hazirlarim. Oldugu kadarAh kuzum çıkamıyorum hiç arabamızda yok kayınpeder sağolsun onun arabayla idare ediyorduk aksi gibi arabanın camını patlatmışlar serviste araç şuanda bu haftaki planlar iptal. Benimde annem şehir dışında bu hafta buradaydı ama kıyamadım onada döndü zaten daha eksik çok o yüzden hepsi birden yıkansın istedim daha dolabımızda yok
Isimliyi giydirme iste fotoğraf çekimine sakla gs store olani giydir ozaman bizimde gsstorelu olacak sanirim babası cok istiyorben bi tane isimli takım yaptırdım bi tane de dün eşim gs store dan aldıilk onu giysin diyor o da alt üst takım işte
sana güveniyorummmmm16 ile bitirirsem benim icin rekor olur cok sevinirimdeneyecegim
sona sız kalcaksınız kepenklerı kapatır cıkarsınızDogurupta buralardan gitmeyin bizi de bekleyin
Aramızda 1 ay var ben anca yıkarım yerleştiririm :) iyi yapmışsın miss kokmuştur :))çok güzellermiş. güzel günlerde kullanın. bende bugün bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım. bi müddet neyle yıkasam diye düşünmüştümsonunda karar verince daha fazla gecikmemeliyim dedim.
bende sizin haftanızdayım. bende 3 gündür filan rahim bölgemde bir baskı hissediyorum. ama ağrı şeklinde değil. dediğiniz gibi yürürken oturup kalkarken bi farklılık oluyor. sanki orada dikiş varmışta yürümemi kısıtlıyor gibi. hafif paytak bi yürüyüş. ağrı mı baskı mı olduğuna emin misiniz?Ayy evet çok uzunmuş kuzum özlersin tabi ama dediğin gibi az kaldı şükür
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda iki gündür çok ağrıyor özellikle oturup kalkarken kalkamıyorum( internette biraz araştırdım leğen kemiği arasında olduğu için doğuma hazırlık olarak ağrıması normalmiş başka yaşayan var mı merak ettim
Diyorsunki başınızın çaresine bakınsana güveniyorummmmm
sona sız kalcaksınız kepenklerı kapatır cıkarsınız
Bilemedim ki bazen erken geliyor bazen geç :/ ben 3 mayısta Doğum iznine ayrılcam 32 de . İşte anca tüm eşyalarını yerleştirmem 33-34 bulur. Evde çok dolap işi var kışlık yazlık :/Bende mayısta yapicam. 32. Haftamda falan yaparim.sanirim yetisirmi ki ozamana bilemedim
Ben de anlamadım çok ilginçEvet 2-3 kez bende de oldu nedir acaba sebebi
Evet senin başka bı sebebi vardı ama galiba dimi, zor bı ağrı normalse sıkıntı yok malum bu haftalar biraz daha tetikte oluyor insanBen onu basından beri yaşıyordum ama benim.ekstrem.bir durumum vardisuan agrisi azaldı nerdeyse hissetmiyorum.ama 4 ay çektim resmen doktorum normal demisti bu arada canim.
Evet aramız çok yakın :) normal demek ki :) benimki baskı gibi değil de bildiğin kemik ağrısı bı de adet olacakmışım gibi bı sancı giriyor arada bı haftadır kasıklarıma... O yürüyüş değişikliği bende bi süredir var kendimebende sizin haftanızdayım. bende 3 gündür filan rahim bölgemde bir baskı hissediyorum. ama ağrı şeklinde değil. dediğiniz gibi yürürken oturup kalkarken bi farklılık oluyor. sanki orada dikiş varmışta yürümemi kısıtlıyor gibi. hafif paytak bi yürüyüş. ağrı mı baskı mı olduğuna emin misiniz?
tabiii. seve seveCanı ne zaman isterse o zaman gelsinbenim haziran sonu olacak kismetse tombs mi o boğumlardan isir o zaman olurmu
Kuyruk sokumu agrisi bende de var. Ozellikle uzun sure oturursam kalkamiyorum. Uzaniyorum genelde. Sert bir yere de oturamiyorum. Bebegimde dogum pozisyonu almis kafa asagida ondan oluyor diye dusundum. Zaten Koca kafali oglumAyy evet çok uzunmuş kuzum özlersin tabi ama dediğin gibi az kaldı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?