Aa gercekten mi bende biraz uzanayim dussun diye yatiyorum kafam balon gibi oluyor.cok saol bak bilmiyordum : )Allah kolaylık versin şifa versin canım limon tüket bol bol birde tansiyonun yüksekligini hossedersen sakın yatma dahada yükselir oturur vaziyette kal düşiksede uzan ayaklaronın altına yikselti koy bazen birşey tüketmedende dengelenebiliyor birde yürüyüş iyi gelebilir sıvı bol tuketb
Hemde ne agri.nevresimleri degistirdim balkonda bir kahve iceyim dedim kalkarken canagi patlatmis gibi 1 saatte kalktim resmen kemik kirilmis gibi oluyor.Ayy evet çok uzunmuş kuzum özlersin tabi ama dediğin gibi az kaldı şükür
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda iki gündür çok ağrıyor özellikle oturup kalkarken kalkamıyorum( internette biraz araştırdım leğen kemiği arasında olduğu için doğuma hazırlık olarak ağrıması normalmiş başka yaşayan var mı merak ettim
Aynen canım ya şükürler olsun yinede o benim mucizem❤Internetten al canim.cikamiyorsan kendini zorlama baya zor gecti senin hamilelik cünkü son donemeclere geldik hepimiz kendimize dikkat etmeliyiz artik
Aynen canım çok haklısın benim iştahsızlık ve bulantı olduğu için çokkk halsizim 10 dk ayakta zor duruyorum vakti zamanında gelsin kuzular sağlıkla inşBizimde arabamız yok ve bikaç kez mağazaya gittim ve pert oldum. Mağazada da bişey alamadım. Kan değerlerim epey düşük olunca bayılacak gibi oldum. Kulaklarım çınlamaya başladı ve alışveriş yapmadan geri döndük. Bebek arabası beşik kıyafetler ıvır zıvırları bile hep internetten aldık.Hem çok uyguna geldi hem de yorulmadım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Alışverişe ayrılacak zamanı yürüyüş yaparak değerlendirirsiniz. 32. haftadan sonra ayakta çok kalınca ayaklar şişmeye başlıyor.
Ya sen süpersin bende valiz içine yerleştireyimBende cok yuruyemiyorum internetten aliyorum. Benimde tek eksigim dolap. Ankaraya dogum icin geldim burda yasamiyorum dolapsiz bir sure idare etcez. Valiz aldim oglusuma yikayip utuleyip yerlestircem. Bugun hastane cantami da hazirlarim. Oldugu kadar
Aynen ya sona kalıyoruzsana güveniyorummmmm
sona sız kalcaksınız kepenklerı kapatır cıkarsınız
Diyorsunki başınızın çaresine bakındoğuracağım gün hepinize ozelden mesaj adayımda rahatsiz edeyim bari
Eeeeee acelenız nee bekleyınAynen ya sona kalıyoruz
Bende sifonyer mi alsam mi diye dusunuyorum. Oda yapmicam simdilik yer yok. 6 cekmeceli sifonyerlere bakiyorum sadece ona yer var evdeAynen canım ya şükürler olsun yinede o benim mucizem❤
Çoğu şeyi internetten aldık zaten lcw civil çok yakın arada oralara gidiyorum indirimlere bakıyorum araba olduğu zamanlarda :)
Aynen canım çok haklısın benim iştahsızlık ve bulantı olduğu için çokkk halsizim 10 dk ayakta zor duruyorum vakti zamanında gelsin kuzular sağlıkla inş
Ya sen süpersin bende valiz içine yerleştireyimya da hurç içine doldurayım dolap ya hazır alcaz ya da yaptırcaz marangozda çünkü evim çokkk küçük bebişe oda yapamadım beşikle dolabı kendi odama yerleştircem
Ben de merak ediyorum ben bezi 1 tane koydum bir hastane çıkışının tamamını koydum azı hastane çıkışlarından bel kuşağı çıkmıştı 1 tane de bel kuşağı koydum belki 2 kat giydirirler diye 1 tane fazladan patikli alt koydum. Bilemedim şimdine eksik ne fazlaben sonunda hastane çantamı hazırladımminternetten keseler aldım onlara koydum her şeyi
bebek için ilk hemşireye verilecek kıyafetleri hazırladım, burada tecrübeli annelere sormak istiyorum,
ilk kıyafetlerini bi keseye koydum içine; alt üst takım, şapka, eldiven ve 2 adet bez koydum bu keseyi olduğu gibi hemşireye vereceğim
içine atlet fln koymam gerekir mi bu takımın ? ve kundak fln koymalı mıyım ilk vereceğim keseye ?
Hepsi burada dan aldım bende 2 günde geldi gayet güzel 28 lira mı neydi benim aldığımCok guzel canimgule gule kullan ben geçmi kaldim almaya iki haftaya kadar falan cantayi.hazirlarim diyordum fiyati neydi? Kaliteli mi ?
Ben de benimki uzun aralıkla çağırıyor sanıyordum genelde 4 haftada çağırıyor benim deBenim doktor hep uzun arapliklarla çağırıyor 5 haftada 7 haftada bir falan bebisi cok özlüyorum ama az kaldı hepimizin Allahin izniyle
Bizim miniko da doğum pozisyonunda ondan mı acaba ikimizin de öyle olunca bu çıkarımı yaptım hemen :))) hala çalışıyorum canım her zaman uzanamıyorum bakalım daha kaç hafta çalışabilicem bilemedimKuyruk sokumu agrisi bende de var. Ozellikle uzun sure oturursam kalkamiyorum. Uzaniyorum genelde. Sert bir yere de oturamiyorum. Bebegimde dogum pozisyonu almis kafa asagida ondan oluyor diye dusundum. Zaten Koca kafali oglum
Ayyy aynen aynen tam olarak ben de öyleyim bı saatte kalkamıyorum yerimden sanki ben kalkıyorum da orada 10 larca kilo ağırlığında bişey beni çekiyor gibiHemde ne agri.nevresimleri degistirdim balkonda bir kahve iceyim dedim kalkarken canagi patlatmis gibi 1 saatte kalktim resmen kemik kirilmis gibi oluyor.
Kizlar simdi benim herseyim tamam ya haftaya carsambada gelip duvarlari silecekler halilarimda geldi yıkamadan o zaman sericem bitecek.
Ama hastane cantami hazirlayamiyorum.
Toplanip gelseniz bir hazirlasaniz ne olurdu yani
Ya bende ilk giyecek diye en güzelini hazırladım içeri vermeyeKirlenecek hatta atılacak kalitesiz birsey olsun bazen kaybolabiliyormus cunku ilk verecegin kiyafette cok kaliteli olmasin kan lekesi oluyormusben alt üst takım deyince corapsiz sandim sen yine yanına al ilk.kiyafete ekleme ozaman canim isterlerse verirsin birde bizim hastanenin ebeleri ilk giydirmek icin tulum istediler alt üst yanınıza yedek alin dediler ben ona gore koycam mesela daha kullanisli oluyormus canim
3 ayliktan beri ağrıyo canım genelde erkek çocuklarda olurmuş ama benimki sadece yatarken ağrıyorAyy evet çok uzunmuş kuzum özlersin tabi ama dediğin gibi az kaldı şükür
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı bu haftalarda iki gündür çok ağrıyor özellikle oturup kalkarken kalkamıyorum( internette biraz araştırdım leğen kemiği arasında olduğu için doğuma hazırlık olarak ağrıması normalmiş başka yaşayan var mı merak ettim
Ben en güzel kiyafeti ikinci gün giydirecegim canım çünkü bebek kanlı oluyormuş aldığın ziyan olmasın ilk gün normal bir kıyafet giydirecegim kısmetseYa bende ilk giyecek diye en güzelini hazırladım içeri vermeye
Bende lcwdan 5li takım almıştım 30 liraya düşmüştü ama malı çok güzel yumuşacık onu vericem ilk baş sonra atsamda acımam en azındanBen en güzel kiyafeti ikinci gün giydirecegim canım çünkü bebek kanlı oluyormuş aldığın ziyan olmasın ilk gün normal bir kıyafet giydirecegim kısmetse
Canım iç zıbın(gömlek gibi olanlardan),ben sonunda hastane çantamı hazırladımminternetten keseler aldım onlara koydum her şeyi
bebek için ilk hemşireye verilecek kıyafetleri hazırladım, burada tecrübeli annelere sormak istiyorum,
ilk kıyafetlerini bi keseye koydum içine; alt üst takım, şapka, eldiven ve 2 adet bez koydum bu keseyi olduğu gibi hemşireye vereceğim
içine atlet fln koymam gerekir mi bu takımın ? ve kundak fln koymalı mıyım ilk vereceğim keseye ?
Nasıl güzel diyi mi ❤Bende bugun hastane cantasi icin kizimla benim kiyafetlerimizi yikadım
Hazırlıklar başladı sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?