2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kontrolüm vardı az önce 31+4 1.800 gr 42 cm olmuş sabahları sırt üstü uyanıyorum bişi olur mu dedim yok hiç bişi olmaz sürekli yatmada sıkıntı olur dedi yatmayla bebeğe bişi olsaydı birinin başında nöbet tutması gerekirdi dedi. Baş aşağı pozisyondaydı. yüzünü yine göstermedi bişiler ye iç 15-20 dk sonra yine gel dedi bişiler yiyorum şimdi inş gösterir girdiimde

Aa gercekten mi bende biraz uzanayim dussun diye yatiyorum kafam balon gibi oluyor.cok saol bak bilmiyordum : )
Evet esim limonlu su icirip duruyor bide sarimsak yutsun demişler ama yapamadim onu

Hemde ne agri.nevresimleri degistirdim balkonda bir kahve iceyim dedim kalkarken canagi patlatmis gibi 1 saatte kalktim resmen kemik kirilmis gibi oluyor.

Kizlar simdi benim herseyim tamam ya haftaya carsambada gelip duvarlari silecekler halilarimda geldi yıkamadan o zaman sericem bitecek.
Ama hastane cantami hazirlayamiyorum.
Toplanip gelseniz bir hazirlasaniz ne olurdu yani

Internetten al canim.cikamiyorsan kendini zorlama baya zor gecti senin hamilelik cünkü son donemeclere geldik hepimiz kendimize dikkat etmeliyiz artik
Aynen canım ya şükürler olsun yinede o benim mucizem❤
Çoğu şeyi internetten aldık zaten lcw civil çok yakın arada oralara gidiyorum indirimlere bakıyorum araba olduğu zamanlarda :)
Aynen canım çok haklısın benim iştahsızlık ve bulantı olduğu için çokkk halsizim 10 dk ayakta zor duruyorum vakti zamanında gelsin kuzular sağlıkla inş
Bende cok yuruyemiyorum internetten aliyorum. Benimde tek eksigim dolap. Ankaraya dogum icin geldim burda yasamiyorum dolapsiz bir sure idare etcez. Valiz aldim oglusuma yikayip utuleyip yerlestircem. Bugun hastane cantami da hazirlarim. Oldugu kadar
Ya sen süpersin bende valiz içine yerleştireyim ya da hurç içine doldurayım dolap ya hazır alcaz ya da yaptırcaz marangozda çünkü evim çokkk küçük bebişe oda yapamadım beşikle dolabı kendi odama yerleştircem

Bende sifonyer mi alsam mi diye dusunuyorum. Oda yapmicam simdilik yer yok. 6 cekmeceli sifonyerlere bakiyorum sadece ona yer var evde super degilimde caresizlikten yaratici oldum diyelim

Ben de merak ediyorum ben bezi 1 tane koydum bir hastane çıkışının tamamını koydum azı hastane çıkışlarından bel kuşağı çıkmıştı 1 tane de bel kuşağı koydum belki 2 kat giydirirler diye 1 tane fazladan patikli alt koydum. Bilemedim şimdine eksik ne fazla

Kuyruk sokumu agrisi bende de var. Ozellikle uzun sure oturursam kalkamiyorum. Uzaniyorum genelde. Sert bir yere de oturamiyorum. Bebegimde dogum pozisyonu almis kafa asagida ondan oluyor diye dusundum. Zaten Koca kafali oglum
Bizim miniko da doğum pozisyonunda ondan mı acaba ikimizin de öyle olunca bu çıkarımı yaptım hemen :))) hala çalışıyorum canım her zaman uzanamıyorum bakalım daha kaç hafta çalışabilicem bilemedim

Ayyy aynen aynen tam olarak ben de öyleyim bı saatte kalkamıyorum yerimden sanki ben kalkıyorum da orada 10 larca kilo ağırlığında bişey beni çekiyor gibi ay ne güzel maşallah herşey bitmiş ben bı yapamıyorum ya yorgun oluyorum hafta sonu yada plan yapmış oluyoruz işler dağ gibi evde beni bekliyor

Herkes hastane çantasını hazırlamış nerdeyse maşallah size kızlar Benimde dolap en sonunda yarın kuruluyor perşembe günüde dolabı silip kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip eşyalarını yerleştiricez aynı zamanda hastane çantasını hazırlıcaz bakalım iki gündürde annem bende yazlık kışlıkları değiştirdik yorgan battaniyeleri kaldırdık bi tane falan kaldı battaniye malum burası antalya haftaya yaz gelir öyle şimdilik bende ortalıkta dolanıyorum sadece ama o halde sırt ağrımdan duramıyorum

Beni doktor 33te çağırdı nst için kısmetse dönüşte başlamayı düşünüyorum yıkama ütüleme işine. Zaten çok kıyafet almadım 1 tane 10lu 2 tane 5li takım var bi de tek parça tulumlar var. Çok uzun değil iş sonra 1 paket de bez alıp çantayı yapar kapatırım kısmetse

Ya bende ilk giyecek diye en güzelini hazırladım içeri vermeye

3 ayliktan beri ağrıyo canım genelde erkek çocuklarda olurmuş ama benimki sadece yatarken ağrıyor

Ben en güzel kiyafeti ikinci gün giydirecegim canım çünkü bebek kanlı oluyormuş aldığın ziyan olmasın ilk gün normal bir kıyafet giydirecegim kısmetse
Bende lcwdan 5li takım almıştım 30 liraya düşmüştü ama malı çok güzel yumuşacık onu vericem ilk baş sonra atsamda acımam en azından

Canım iç zıbın(gömlek gibi olanlardan),
çıt çıtli bady yada atlet külot takımın hangi parçası varsa.
Çorap ve battaniye.
Hemşireler temizleyip doktor kontrolünden sonra giydiriyorlar.
Bende bugun hastane cantasi icin kizimla benim kiyafetlerimizi yikadım
Hazırlıklar başladı sonunda
Nasıl güzel diyi mi ❤
Kolay gelsin canım bende bu hafta çantamı hazırlamak istiyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…