- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 53
- 34
En iyisi canım bende ebebekten 5 li set aldım 30 liraya onu verebilirim yumuşacık kumaşı çok güzelBende lcwdan 5li takım almıştım 30 liraya düşmüştü ama malı çok güzel yumuşacık onu vericem ilk baş sonra atsamda acımam en azından
Calisanlara allah kolaylik versin cok zor. Uzun sureli oturma kalkip dolas arada canim iyi geliyor. Birde altina simit yastiklardan al kuyruk sokumuna yuklenmemis olursun.Bizim miniko da doğum pozisyonunda ondan mı acaba ikimizin de öyle olunca bu çıkarımı yaptım hemen :))) hala çalışıyorum canım her zaman uzanamıyorum bakalım daha kaç hafta çalışabilicem bilemedim
Bize de resimlerini atar mısın canımben sonunda hastane çantamı hazırladımminternetten keseler aldım onlara koydum her şeyi
bebek için ilk hemşireye verilecek kıyafetleri hazırladım, burada tecrübeli annelere sormak istiyorum,
ilk kıyafetlerini bi keseye koydum içine; alt üst takım, şapka, eldiven ve 2 adet bez koydum bu keseyi olduğu gibi hemşireye vereceğim
içine atlet fln koymam gerekir mi bu takımın ? ve kundak fln koymalı mıyım ilk vereceğim keseye ?
Ben de merak ediyorum ben bezi 1 tane koydum bir hastane çıkışının tamamını koydum azı hastane çıkışlarından bel kuşağı çıkmıştı 1 tane de bel kuşağı koydum belki 2 kat giydirirler diye 1 tane fazladan patikli alt koydum. Bilemedim şimdine eksik ne fazla
en tatlı kısımmmBende bugun hastane cantasi icin kizimla benim kiyafetlerimizi yikadım
Hazırlıklar başladı sonunda
teşekkürler canım iç zıbın atlet ve battaniye ekleyeym o zaman. çorap başka keseye koydm zaten patikli takım diyeCanım iç zıbın(gömlek gibi olanlardan),
çıt çıtli bady yada atlet külot takımın hangi parçası varsa.
Çorap ve battaniye.
Hemşireler temizleyip doktor kontrolünden sonra giydiriyorlar.
Nasıl güzel diyi mi ❤
Kolay gelsin canım bende bu hafta çantamı hazırlamak istiyorum bakalım.
canım akşam eve gidince çekip ataym her şeyiBize de resimlerini atar mısın canım
Hoşgeldin canım sağlıkla doğur bebeğini günlerimiz aynı sayılır o baskı bende de var yürüdükçe.yürüyüşüm bozulmasın diye dikkat ediyorumbende sizin haftanızdayım. bende 3 gündür filan rahim bölgemde bir baskı hissediyorum. ama ağrı şeklinde değil. dediğiniz gibi yürürken oturup kalkarken bi farklılık oluyor. sanki orada dikiş varmışta yürümemi kısıtlıyor gibi. hafif paytak bi yürüyüş. ağrı mı baskı mı olduğuna emin misiniz?
Ilk kıyafet için bende en güzelini vereceğim içeri melekli (isimsiz takım)Ya bende ilk giyecek diye en güzelini hazırladım içeri vermeye
Ahh hemde nasıl güzel❤Canım iç zıbın(gömlek gibi olanlardan),
çıt çıtli bady yada atlet külot takımın hangi parçası varsa.
Çorap ve battaniye.
Hemşireler temizleyip doktor kontrolünden sonra giydiriyorlar.
Nasıl güzel diyi mi ❤
Kolay gelsin canım bende bu hafta çantamı hazırlamak istiyorum bakalım.
Canım naptın nasılsın kontrole gittin miBebek baş aşağı pozisyondaymış bazen yürüyünce yine baskı hissediyorum.. evet ağırlarım olunca nst ye girdim düşük de olsa sancı çıkıyordu.. en son nst daha iyiydi ama yine de progestana devam ediyorum
Belim agriyor ama keyifle yaptım❤gebe okulunda hastane çıkışının tamamını koymayın dediler canım ne giyilecekse onu koyun dediler.
en tatlı kısımmm
teşekkürler canım iç zıbın atlet ve battaniye ekleyeym o zaman. çorap başka keseye koydm zaten patikli takım diye
canım akşam eve gidince çekip ataym her şeyi
Bence İyi yapmişsin canım ❤ bende ayni şekilde en güzellerini hazirladimYa bende ilk giyecek diye en güzelini hazırladım içeri vermeye
Ben daha hazırlamadım sanırım bı ben bu kadar rahatımHerkes hastane çantasını hazırlamış nerdeyse maşallah size kızlarBenimde dolap en sonunda yarın kuruluyor perşembe günüde dolabı silip kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip eşyalarını yerleştiricez aynı zamanda hastane çantasını hazırlıcaz bakalım iki gündürde annem bende yazlık kışlıkları değiştirdik yorgan battaniyeleri kaldırdık bi tane falan kaldı battaniye malum burası antalya haftaya yaz gelir öyle şimdilik bende ortalıkta dolanıyorum sadece ama o halde sırt ağrımdan duramıyorum
Benim yeni başladı canım önceden olmayıp şimdi bebiş doğum pozisyonundayken başlayınca bı sormak istedim:) geçmiş olsun sana da zor bı ağrı uzun zamandır da çekiyormuşsun3 ayliktan beri ağrıyo canım genelde erkek çocuklarda olurmuş ama benimki sadece yatarken ağrıyor
Amin hepinizin inşallah arada kalkıp yürüyorum evet baskıyı azaltmak için simit aklıma gelmemişti dur ben bı ona bakayım sağol canımCalisanlara allah kolaylik versin cok zor. Uzun sureli oturma kalkip dolas arada canim iyi geliyor. Birde altina simit yastiklardan al kuyruk sokumuna yuklenmemis olursun.
Ütü yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.Ahh hemde nasıl güzel❤
Çamaşır yıkamak keyifli hale geldi. Ütü kısmında da oyle olacaktir eminim.
Ilk ne giysin konusu kafami karistirdi biraz.
Hazırla sende canım keyifli keyifli
hastane çantasına koy ama hemşireye ilk verilecekleri ayrı bi kese poşet kutu artık neye olursa ayrı bişeye koy ver canım hepsini verince dağılıyormuş fln ordaBelim agriyor ama keyifle yaptım❤
Ben 10 lu takimin hepsini alacaktım
Ayrica bir tane 5'li takım ve tulum yıkadım. Abarttım mı acaba?
2 penye battaniye
1 tane müslin örtü
1 tane yelek
Çorap, eldiven, yedek önlük ve şapka
Agiz ve omuz mendili
Abartmadigima sevindimÜtü yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.
Bikaç eksigim var terlik falan onlarida alayım bu hafta.sonrası tamamdır.
Bahsettigin parçalarda çok değil canım bi okadar ben koycam hastane için.
Anladim canim. Onlari ayri hazirlayacagim.hastane çantasına koy ama hemşireye ilk verilecekleri ayrı bi kese poşet kutu artık neye olursa ayrı bişeye koy ver canım hepsini verince dağılıyormuş fln orda
Nasılsın canım?keyifler nasıl? prenses kızım ?Kızlar kıyafetler neden kan olsun kı? Ay sızden duydum vallahı zaten hemsıreler temızlıyor onu kan falan olmuyor sasırdımtabı sız normal takım verın ennnn guzelını degıl ama yıne de kan olcagını sanmıyorum
Aynen canım hatta geçen sene indirimden birkenstock almıştım hiç giymedim onu bile giymeyi düşündüm :)) ama geceliğin altına abes olur.Abartmadigima sevindim
Ben havlu terliklerden almadim. Cok rahat kullanamam gibi geldi. Hastanede giymek icin farkli bir sey bakacagim. Evde de normal giyerim diye düşündüm.
Canim bütün tecrübeliler ayni seyi soyledi bana hemşireler giydirirken leke yapıyorlarmış ondan ben ilk giyeceğini 5li bir takımım var onu koycam sonra giyeceğini isimli yaptirdigimi koyacagim ama tabi leke olsun farketmez ben ilk o kıyafetle gorucem diyorsan onu ver icinde kalmasın yıkarsın nasilsa cok parçalı olmasin amaYa bende ilk giyecek diye en güzelini hazırladım içeri vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?