2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Calisanlara allah kolaylik versin cok zor. Uzun sureli oturma kalkip dolas arada canim iyi geliyor. Birde altina simit yastiklardan al kuyruk sokumuna yuklenmemis olursun.

Bize de resimlerini atar mısın canım

gebe okulunda hastane çıkışının tamamını koymayın dediler canım ne giyilecekse onu koyun dediler.

Bende bugun hastane cantasi icin kizimla benim kiyafetlerimizi yikadım
Hazırlıklar başladı sonunda
en tatlı kısımmm

teşekkürler canım iç zıbın atlet ve battaniye ekleyeym o zaman. çorap başka keseye koydm zaten patikli takım diye
Bize de resimlerini atar mısın canım
canım akşam eve gidince çekip ataym her şeyi

Hoşgeldin canım sağlıkla doğur bebeğini günlerimiz aynı sayılır o baskı bende de var yürüdükçe.yürüyüşüm bozulmasın diye dikkat ediyorumbazen unutursam paytak yürümeye başlıyorum
Ya bende ilk giyecek diye en güzelini hazırladım içeri vermeye
Ilk kıyafet için bende en güzelini vereceğim içeri melekli (isimsiz takım)
Ilk kıyafet ömürlük saklanıyor çünkü.

Ahh hemde nasıl güzel❤
Çamaşır yıkamak keyifli hale geldi. Ütü kısmında da oyle olacaktir eminim.
Ilk ne giysin konusu kafami karistirdi biraz.
Hazırla sende canım keyifli keyifli

Kızlar alıntım gıttı dogumda hemsırelere ne verıcez demıssınız
Ustu ıcın ıclık
(ben ıclık gıydırıyorum ılk gunler zıbın gıydırmıyorum)
Alt ust takım
Ayagı patıklı olsada corap eldıven sapka ve bez vermenız yeterlıdır...

Belim agriyor ama keyifle yaptım❤
Ben 10 lu takimin hepsini alacaktım
Ayrica bir tane 5'li takım ve tulum yıkadım. Abarttım mı acaba?
2 penye battaniye
1 tane müslin örtü
1 tane yelek
Çorap, eldiven, yedek önlük ve şapka
Agiz ve omuz mendili

Bence İyi yapmişsin canım ❤ bende ayni şekilde en güzellerini hazirladim

Şimdiye kadar hastaneye çok gittim bebek görmeye
hiç bi bebek kirli gelmiyor zaten siliyolar güzelce kuzularımızı

Ablamlar 5 çocuk dogurdu hiç birininde bişeyi kaybolmadı hastanede tertemiz giydirip getirdiler yavruları

Bence ilk bebegimizi getirdikleri an çok önemli bissürü resim çekilcek videoya alıncak hatıra kalıcak bunlar bebeğimiz en güzel cicileriyle olmalı

Ben daha hazırlamadım sanırım bı ben bu kadar rahatım şimdiden güle güle kullansın minik

3 ayliktan beri ağrıyo canım genelde erkek çocuklarda olurmuş ama benimki sadece yatarken ağrıyor
Benim yeni başladı canım önceden olmayıp şimdi bebiş doğum pozisyonundayken başlayınca bı sormak istedim:) geçmiş olsun sana da zor bı ağrı uzun zamandır da çekiyormuşsun

Kızlar kıyafetler neden kan olsun kı? Ay sızden duydum vallahı zaten hemsıreler temızlıyor onu kan falan olmuyor sasırdım tabı sız normal takım verın ennnn guzelını degıl ama yıne de kan olcagını sanmıyorum

Calisanlara allah kolaylik versin cok zor. Uzun sureli oturma kalkip dolas arada canim iyi geliyor. Birde altina simit yastiklardan al kuyruk sokumuna yuklenmemis olursun.
Amin hepinizin inşallah arada kalkıp yürüyorum evet baskıyı azaltmak için simit aklıma gelmemişti dur ben bı ona bakayım sağol canım

Ahh hemde nasıl güzel❤
Çamaşır yıkamak keyifli hale geldi. Ütü kısmında da oyle olacaktir eminim.
Ilk ne giysin konusu kafami karistirdi biraz.
Hazırla sende canım keyifli keyifli
Ütü yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.
Bikaç eksigim var terlik falan onlarida alayım bu hafta.sonrası tamamdır.
İçinden hangisi geçiyorsa ilk hangisi ile görmek istiyorsan bebeğini onu gydir canim.
Bahsettigin parçalarda çok değil canım bi okadar ben koycam hastane için.

hastane çantasına koy ama hemşireye ilk verilecekleri ayrı bi kese poşet kutu artık neye olursa ayrı bişeye koy ver canım hepsini verince dağılıyormuş fln orda

Ütü yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.
Bikaç eksigim var terlik falan onlarida alayım bu hafta.sonrası tamamdır.
Bahsettigin parçalarda çok değil canım bi okadar ben koycam hastane için.
Abartmadigima sevindim
Ben havlu terliklerden almadim. Cok rahat kullanamam gibi geldi. Hastanede giymek icin farkli bir sey bakacagim. Evde de normal giyerim diye düşündüm.

Nasılsın canım?keyifler nasıl? prenses kızım ?

Abartmadigima sevindim
Ben havlu terliklerden almadim. Cok rahat kullanamam gibi geldi. Hastanede giymek icin farkli bir sey bakacagim. Evde de normal giyerim diye düşündüm.
Aynen canım hatta geçen sene indirimden birkenstock almıştım hiç giymedim onu bile giymeyi düşündüm :)) ama geceliğin altına abes olur.
english home da bi ara güzel modeller vardı oraya bakacağım yine.

Canim bütün tecrübeliler ayni seyi soyledi bana hemşireler giydirirken leke yapıyorlarmış ondan ben ilk giyeceğini 5li bir takımım var onu koycam sonra giyeceğini isimli yaptirdigimi koyacagim ama tabi leke olsun farketmez ben ilk o kıyafetle gorucem diyorsan onu ver icinde kalmasın yıkarsın nasilsa cok parçalı olmasin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…