2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bence burası kapnmaz gazı kakası sütü maması derken sorulara hazırım her zaman yazabılırsın canımcım

Eeeeee acelenız nee bekleyın
Hahahahsh yazicam yazicam bu arada hastaneden hastaneye fark ediyor canim bazi hemşireler leke yapiyor parçalarını unutuyor falan kan oluyor eltimde de ayni sey oldu mesela ondan dedim ama sorun yok yıkanır nasilsa

Onlar bizim mucizelerimiz

Aynen bende de var. Onu mu giysem diye düşündümEn rahat ettigim terlik.
Güzel bir taç yapacagim. Fotolarda da ayakları almasınlar

Evet senin başka bı sebebi vardı ama galiba dimi, zor bı ağrı normalse sıkıntı yok malum bu haftalar biraz daha tetikte oluyor insan
Canım herkesin suan biryerleri agriyor kiminin sırtı kiminin bacağı kiminin kasiklari normaldir.diyorum ben hamilelikte oluyormus kuyruk sokumu agrisi ama cok rahatsiz ediyorsa doktorunla konuş tabi muhtemelen simit al diyecek ama ona yapabilecekleri cok birsey olmuyor

Bilemedim ki bazen erken geliyor bazen geç :/ ben 3 mayısta Doğum iznine ayrılcam 32 de . İşte anca tüm eşyalarını yerleştirmem 33-34 bulur. Evde çok dolap işi var kışlık yazlık :/
Ben yatak.odasi yerleşsin suan salonda yatıyoruz ondan sonra yaşlık kışlık ayiracagim yerleştireceğim direk benim de mayısın 3 ü 4ü gibi 32. Haftam olacak bende o aralar anca yaparim mobilyası gelmedi henuź bebisin onun kokusu ciksin diye de beklemek.lazim malum

Abartmadigima sevindim
Ben havlu terliklerden almadim. Cok rahat kullanamam gibi geldi. Hastanede giymek icin farkli bir sey bakacagim. Evde de normal giyerim diye düşündüm.
Ben söyle bir liste yaptim bunlari alacagim yanima baya bir valiz gideceğim yani seninki benimkinin yanında az kalır ondan cok iyisin merak etme

Eklentiler

• 20190307_171810.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 65
ütü mu yapiyorsun ayy ne kadar güzel ben önümüzdeki ay yapacagim.ama simdiden o kadar heyecanlanıyorum ki

Ahh hemde nasıl güzel❤
Çamaşır yıkamak keyifli hale geldi. Ütü kısmında da oyle olacaktir eminim.
Ilk ne giysin konusu kafami karistirdi biraz.
Hazırla sende canım keyifli keyifli
Gonlunden ne geciyorsa onu ver canim en kötü yikanacak nasilsa

Benim yeni başladı canım önceden olmayıp şimdi bebiş doğum pozisyonundayken başlayınca bı sormak istedim:) geçmiş olsun sana da zor bı ağrı uzun zamandır da çekiyormuşsun
Saol canim sanada geçmiş olsun benimki neyle alakalı bilmiyorum Allahtan sadece yatarken ağrıyor

Hepsini koymayini bize de soylediler gebe okulunda gerekli olanlari koyun denildi onlari tek tek yazdirdilar bende oyle yapacagim

Ben söyle bir liste yaptim bunlari alacagim yanima baya bir valiz gideceğim yani seninki benimkinin yanında az kalır ondan cok iyisin merak etme
Tam aklimdaki liste süper.
havluyu dusunmemistim ama.
Tanidigim herkes koca bir valizle gitti doguma.
Fazla esyadan zarar gelmez alalim biz yanımıza

Aynen bende de var. Onu mu giysem diye düşündümEn rahat ettigim terlik.
Güzel bir taç yapacagim. Fotolarda da ayakları almasınlar
Hepimiz Giyelim çıkalım yeni bir akım yaratalım :))
ütü mu yapiyorsun ayy ne kadar güzel ben önümüzdeki ay yapacagim.ama simdiden o kadar heyecanlanıyorum ki
Ben geçen ay hallettim o işi.
Her parçasını dualarla ütüledim sağlıkla giydiği günleri görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…