2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben söyle bir liste yaptim bunlari alacagim yanima baya bir valiz gideceğim yani seninki benimkinin yanında az kalır ondan cok iyisin merak etme
Canım eş kıyafetini yük yapma kendine giyinsin gelsin yahu ne giyecek bu adam bizim hastane çok yakın bide sezeryan olucam için anlayamıyorum galiba sizin uzun sürebilir

Kızlar selam ;
Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı.Doğum tarihimi 28 Mayıs ,33+3 günlüğüz 2.200 olmuşuz çok şükür
Gözünaydın hayırlısıyla inşallah çok şükür bu günlere ulaştık herkesin adına ayrı seviniyorum zaten duygusallıkta var gözlerim doluyor hep

Kızlar lcwden 3. Bi takım hazırladım sipariş ettim daha doğrusu henüz gelmedi bir boydan gecelik bi fotoğraf lık birde bu yeter herhalde gerçekten çok kilo aldığım için asla böyle ince şeylerle rahat edemicem biliyorum bu yüzden başka gecelik almıcam

Eklentiler

• 3F442013-DE68-4622-A6DF-F0C642EC064B.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 63290A3A-303C-473E-A980-CE9310EF57EF.webp
    15 KB · Görüntüleme: 68
Şifonyerde çok mantıklı ama dolap alırsam kendi komidin ve şifonyerimden vazgeçicem
Oğlum okula gittiği halde odasındaki dolap boş duruyor canım birkaç gömlek pantolon birkaçta montu falan ancak biraz daha büyüyünce kullanır bu yüzden Şifonyer çok daha kullanışlı şifonyeri dopdolu

Ben bi daha düşüneyim bu dolap işini çok sağol

Gözünaydın hayırlısıyla inşallah çok şükür bu günlere ulaştık herkesin adına ayrı seviniyorum zaten duygusallıkta var gözlerim doluyor hep
Masallah
Geri sayım başlasın
ooyy maşallah kuzuya tarihte belli oldu vee çok az kaldıı
Çok teşekkür ederim kızlar ,çok şükür sağlıkla ,sıhhatle kucaklarımıza alalım bebişlerimizi,bugünlere de geldik

Bende almicam korkma yalnız değilsin ii yaşla mı alakalı bilmiyorum çok süsü sevmiyorum sade bi pijama takımı da aldık mı tamamdır inş
Yaş 35
Bende pek süslü biri değilimdir oldum olası. Hastane icinde 1 tane gecelik 1 tane de alt ust takım aldim. Pamuklu olması onceligim oldu.
Evde giymek icinde 2 takim aldim. Onlar biraz daha güzel Eve gelen daha cok olur.

idareee ederrrr bugun cok fena kıvrandım sabah ılacı degıstırdı doktor ama o bıle dokundu Kendıme geldımde kışlıkları kaldırıyorummmm daha fazla beklersem hıc ugrasamıcam bu hafta badana da var temızlık varr hersey bıtınce bır ohhh cekerımmmm sen nasılsınnnnn
Hahahahsh yazicam yazicam bu arada hastaneden hastaneye fark ediyor canim bazi hemşireler leke yapiyor parçalarını unutuyor falan kan oluyor eltimde de ayni sey oldu mesela ondan dedim ama sorun yok yıkanır nasilsa
Hadı yaa hıc duymadım cıdden oda onların ozensızlıgı demekkı yıne cıkar zatennn :))) sorun yok :))

Canım eş kıyafetini yük yapma kendine giyinsin gelsin yahu ne giyecek bu adam bizim hastane çok yakın bide sezeryan olucam için anlayamıyorum galiba sizin uzun sürebilir ☺
Esortmanla gelecekmis hastaneye valize koy kiyafetimi diyor mecburen koyacagiz

Kızlar şimdi benim böyle iki tane takım hastane çıkışım var...
İçerisinde ne eksik ? Ya da yaz için çok mu fazla ?
Birde ikisinide hastane çantasına koymalımıyım ?
Fotoğraf çekimleri için de bu tavşanlı tulumlardan alacağım..

Eklentiler

• F400FE9A-C761-4A0F-8FA8-5844803A9D2C.webp
    40 KB · Görüntüleme: 85
  • 9E7C6F28-278B-4705-98E9-78A68DA7C2DF.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 91
  • B02674CB-0AE9-4AB3-A460-7DD5E4FE8451.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…