- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Bizde böyle düşünduk canımEsortmanla gelecekmis hastaneye valize koy kiyafetimi diyor mecburen koyacagiz
Renklere bayıldım güle güle giysin tavşanın:) çoraba gerek yok bence pijamalar zaten ayaklı. Zıbın alt pijama ve üst eldiven şapka battaniye ve mendil koyacağım ben. 1 adet de yedek takım götüreceğim o kadar.Kızlar şimdi benim böyle iki tane takım hastane çıkışım var...
İçerisinde ne eksik ? Ya da yaz için çok mu fazla ?
Birde ikisinide hastane çantasına koymalımıyım ?
Fotoğraf çekimleri için de bu tavşanlı tulumlardan alacağım..
Bir takımımız ayni aslanlı olan ben bir onu bir isimli cikisini birde 5li bir takım koyacagim bebis icin 10lu çıkışın saniyorum bütün parçaları koymama gerek yok demişlerdi eğitimde lazim olanlar ic zibin alttan citcitli zibin tulum veya alt üst takım eldiven şapka önlük ve ayaksizsa corapKızlar şimdi benim böyle iki tane takım hastane çıkışım var...
İçerisinde ne eksik ? Ya da yaz için çok mu fazla ?
Birde ikisinide hastane çantasına koymalımıyım ?
Fotoğraf çekimleri için de bu tavşanlı tulumlardan alacağım..
Hahahah aynen bende istemiyorum gitmesini ki oda gitmez zaten o yuzden ben alacagimBizde böyle düşünduk canımgece yanimda eşim kalsin istiyorum
rahat bişeyler giyicek üstüne bu yüzden
Çikarken valize koyduklarımı giyer üzerine temizce
Orda Beni bırakip eve gitmesin üzerini değıştirmeye
Cok begendim.Kızlar lcwden 3. Bi takım hazırladım sipariş ettim daha doğrusu henüz gelmedi bir boydan gecelik bi fotoğraf lık birde bu yeter herhalde gerçekten çok kilo aldığım için asla böyle ince şeylerle rahat edemicem biliyorum bu yüzden başka gecelik almıcam
Kuzucum onlar cok kullanissiz altı kayıyor falan rahat edemem fotoğrafçı ayağımı çekmesin napayimSadece ben mi almiyorum diyordum kendi kendimerahatladim.
Uni baby yenidogan aldim açmadığım sürece birsey olmuyor canim yani en azindan benim aldigim yerde son kullanma tarihine kadar açmazsınız bir sıkıntı olmaz denildi birini açtım kendim kullaniyorum diğerleri kolideArkadaşlar watsonsta ıslak mendil indirimi varmış. Islak mendil alan var mı ben kuru olur vs diye hiç almadım
Renklere bayıldım güle güle giysin tavşanın:) çoraba gerek yok bence pijamalar zaten ayaklı. Zıbın alt pijama ve üst eldiven şapka battaniye ve mendil koyacağım ben. 1 adet de yedek takım götüreceğim o kadar.
Bir takımımız ayni aslanlı olan ben bir onu bir isimli cikisini birde 5li bir takım koyacagim bebis icin 10lu çıkışın saniyorum bütün parçaları koymama gerek yok demişlerdi eğitimde lazim olanlar ic zibin alttan citcitli zibin tulum veya alt üst takım eldiven şapka önlük ve ayaksizsa corapboyle yazdirmislardi bize ebeler tabi istiyorsan hepsini al ayıklayıp bildiriyorlar zaten
Ben zıbın verdim diye hatirliyorumben sonunda hastane çantamı hazırladımminternetten keseler aldım onlara koydum her şeyi
bebek için ilk hemşireye verilecek kıyafetleri hazırladım, burada tecrübeli annelere sormak istiyorum,
ilk kıyafetlerini bi keseye koydum içine; alt üst takım, şapka, eldiven ve 2 adet bez koydum bu keseyi olduğu gibi hemşireye vereceğim
içine atlet fln koymam gerekir mi bu takımın ? ve kundak fln koymalı mıyım ilk vereceğim keseye ?
Ev için ameliyat olduğumda almıştım onları gelen çok olmaz zaten hastane için gecelik çoğu kişi gereksiz diyor normalde de sevmem gecelik bakalım iki takım pijama alırım sezaryen olacağı içinYaş 35
Bende pek süslü biri değilimdir oldum olası. Hastane icinde 1 tane gecelik 1 tane de alt ust takım aldim. Pamuklu olması onceligim oldu.
Evde giymek icinde 2 takim aldim. Onlar biraz daha güzelEve gelen daha cok olur.
Ay çorap bile koymuşum
benim takımda da vardı kışa denk gelse belki giydirilir de zaten sıcak olacak
Bebeğe odaklanınca oluyor o normalHayırlısı ile bir akıl sağlığım gitmeden doğuraydım
Bazen akıl tutulmaları yaşıyorum çocuğum herhalde anasının omegasını vitaminini ne varsa emiyor
Valla eli kolu kafası diye ben de tespit edemiyorum. Tok tok vuruyo bide bazen bi taraftan diğer tarafa geçtiğini hissediyorum. Ama öyle uyandıracak kadar bişey hissetmedim hiç bugüne kadar ama gündüz bazen canımı yakan hareketler de yapıyoArkadaşlar ya bir şey sormak istiyorum :) 30. Haftaya girdik biz tabi ki çoğunuzdan gerideyiz aynı olmamız mümkün değil ama burda 3-4 hafta önce 30. Haftadayken de aynı şeyler yazılıyordu:)) Hani diyorsunuz ya bebek gece uyandırdı, sağıma yatmama izin vermiyor, ayağı şurda eli burda kafası burda , çok hareketli bugün ...vs benim hiç böyle olmuyor yaevet hareketleri tekmeleri var çok şükür hissediyorum ama hiç böyle şeyler olmuyor :) hadi Benim gibi olanlar parmak kaldırsın Benim kızçem çok uslu olacak demek ki diyorum ❤
Ahh Canım bunu yazmak için 30.haftami bekliyodumArkadaşlar ya bir şey sormak istiyorum :) 30. Haftaya girdik biz tabi ki çoğunuzdan gerideyiz aynı olmamız mümkün değil ama burda 3-4 hafta önce 30. Haftadayken de aynı şeyler yazılıyordu:)) Hani diyorsunuz ya bebek gece uyandırdı, sağıma yatmama izin vermiyor, ayağı şurda eli burda kafası burda , çok hareketli bugün ...vs benim hiç böyle olmuyor yaevet hareketleri tekmeleri var çok şükür hissediyorum ama hiç böyle şeyler olmuyor :) hadi Benim gibi olanlar parmak kaldırsın Benim kızçem çok uslu olacak demek ki diyorum
Canım ben yaşlıCok begendim.gule gule kullanalim aldiklarimizi o değilde 1 gecelik mi alinmali 2 mi çekimde de kullanılacağı icin kirlenirmi gecelik cok kararsizim
Bile dedın ya :) hıckırık ıcın hemen yazmak ıstedım ben 20lerıden berı hıssedıyorum hık hıkhıkAhh Canım bunu yazmak için 30.haftami bekliyodum
Bende hiç öyle şeyler hissetmiyorum
bazı anneler bebeğinin hiçkırığinı bile hissettigini söylüyor
Bende sorun var diye düşünuyodum ama yanlız değilmişim
Demek ki benim oğlumda sessiz sakin bi minnoş olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?