2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Esortmanla gelecekmis hastaneye valize koy kiyafetimi diyor mecburen koyacagiz
Bizde böyle düşünduk canım gece yanimda eşim kalsin istiyorum
rahat bişeyler giyicek üstüne bu yüzden
Çikarken valize koyduklarımı giyer üzerine temizce
Orda Beni bırakip eve gitmesin üzerini değıştirmeye

Renklere bayıldım güle güle giysin tavşanın:) çoraba gerek yok bence pijamalar zaten ayaklı. Zıbın alt pijama ve üst eldiven şapka battaniye ve mendil koyacağım ben. 1 adet de yedek takım götüreceğim o kadar.

Bir takımımız ayni aslanlı olan ben bir onu bir isimli cikisini birde 5li bir takım koyacagim bebis icin 10lu çıkışın saniyorum bütün parçaları koymama gerek yok demişlerdi eğitimde lazim olanlar ic zibin alttan citcitli zibin tulum veya alt üst takım eldiven şapka önlük ve ayaksizsa corap boyle yazdirmislardi bize ebeler tabi istiyorsan hepsini al ayıklayıp bildiriyorlar zaten

Hahahah aynen bende istemiyorum gitmesini ki oda gitmez zaten o yuzden ben alacagim

Cok begendim. gule gule kullanalim aldiklarimizi o değilde 1 gecelik mi alinmali 2 mi çekimde de kullanılacağı icin kirlenirmi gecelik cok kararsizim

Sadece ben mi almiyorum diyordum kendi kendime rahatladim.
Kuzucum onlar cok kullanissiz altı kayıyor falan rahat edemem fotoğrafçı ayağımı çekmesin napayim taci da en sadesinden alacagim hem.cekim icin hemde adettendir diye napayim mecburen yoksa onu da almazdım

Arkadaşlar watsonsta ıslak mendil indirimi varmış. Islak mendil alan var mı ben kuru olur vs diye hiç almadım
Uni baby yenidogan aldim açmadığım sürece birsey olmuyor canim yani en azindan benim aldigim yerde son kullanma tarihine kadar açmazsınız bir sıkıntı olmaz denildi birini açtım kendim kullaniyorum diğerleri kolide

Ya ben çok severek aldım Aslanlı takımı dokusuda hoşuma gitti..
Dediğin gibi yaparım bende haklısın ayıklarlar diye düşündüm bende

Ben zıbın verdim diye hatirliyorum

Yaş 35
Bende pek süslü biri değilimdir oldum olası. Hastane icinde 1 tane gecelik 1 tane de alt ust takım aldim. Pamuklu olması onceligim oldu.
Evde giymek icinde 2 takim aldim. Onlar biraz daha güzel Eve gelen daha cok olur.
Ev için ameliyat olduğumda almıştım onları gelen çok olmaz zaten hastane için gecelik çoğu kişi gereksiz diyor normalde de sevmem gecelik bakalım iki takım pijama alırım sezaryen olacağı için

Arkadaşlar ya bir şey sormak istiyorum :) 30. Haftaya girdik biz tabi ki çoğunuzdan gerideyiz aynı olmamız mümkün değil ama burda 3-4 hafta önce 30. Haftadayken de aynı şeyler yazılıyordu:)) Hani diyorsunuz ya bebek gece uyandırdı, sağıma yatmama izin vermiyor, ayağı şurda eli burda kafası burda , çok hareketli bugün ...vs benim hiç böyle olmuyor ya evet hareketleri tekmeleri var çok şükür hissediyorum ama hiç böyle şeyler olmuyor :) hadi Benim gibi olanlar parmak kaldırsın Benim kızçem çok uslu olacak demek ki diyorum

Valla eli kolu kafası diye ben de tespit edemiyorum. Tok tok vuruyo bide bazen bi taraftan diğer tarafa geçtiğini hissediyorum. Ama öyle uyandıracak kadar bişey hissetmedim hiç bugüne kadar ama gündüz bazen canımı yakan hareketler de yapıyo

Ahh Canım bunu yazmak için 30.haftami bekliyodum
Bende hiç öyle şeyler hissetmiyorum
bazı anneler bebeğinin hiçkırığinı bile hissettigini söylüyor
Bende sorun var diye düşünuyodum ama yanlız değilmişim
Demek ki benim oğlumda sessiz sakin bi minnoş olucak

Cok yakınımm sabahtan yatısı yapılmıştı dogum yaptıııı..... fotosu sımdı geldı Ay nasıl duygulandım agladımmmm cırkınnnnnn Benım kızım nasıl acaba ne garippp yaa karnındaydı sımdı dunyada kocaman bır bebek
Rabbım hepımıze saglıkla dogurmayı nasip eder ınsallah

Bile dedın ya :) hıckırık ıcın hemen yazmak ıstedım ben 20lerıden berı hıssedıyorum hık hıkhık hatta buyudugu ıcın 30lara yaklasınca asırı hıssedıyordum... sımdı mesela yemek yıyorum bazen su ıcınce baslıyo hık hık hık bır sure resmen kasıklarımda net sekılde hıssedılıyor..
Bende gece uyananlardayım cok hoplattıgı zamanlar uykumdan kalktım benım kız bıraz hareketlı ablasına benzıyor doktorun usg cıhazını bıle hoplatıyor... hatta vurdugu zaman karnıma baksan net sekılde ınıp cıktıgını bazende karnımın calkalandıgını gorursuncılgın cocuk benımkı.. sizinkıler coook uslu olacak hadı ıyısınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…