2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım bende bazen ellerini ayaklarını hissediyorum yani neresi bilmiyorum ama böyle yanımdan bi tarafını çıkarıyor gibi oluyo ama buda normal onun dışında da genelde yatarken hissediyorum hareketlerini gün içinde çok sakin hareketler hissediyorum bende diyorum acaba oğluşum uslumu olucak bazıları hiç durmuyor falan diyoya benimki hiç öyle değil

Cok begendim. gule gule kullanalim aldiklarimizi o değilde 1 gecelik mi alinmali 2 mi çekimde de kullanılacağı icin kirlenirmi gecelik cok kararsizim
BEn iki tane aldım çnkü birincisi kan fln olbiliyormuş bi tane de çekim için aldm temiz temiz dursun diye
Canım ben 34 e geldm hala gece uyandırdığı olmuyor ama eşime arkdan sarılsam fln o uyumadıysa baya rahatsız ediyor onu onun dışında eli ayağı burda diyemiyorm sadece yamuluyor karnım ve bi taraflar daha sert oluyo

kızlar bugün gittim doktora kontrol vardı boyunu sormayı unuttum en son 41 cmdi ama kilosunu söyledi 1.700 gr olmusuz 30+0'ız bana mı az geliyo yoksa normal mi kilosu ?
Bence gayet iyi canım , bende dün gittim 30+1 di , usg de 31+2 çıktı ama 1615 gr, 40 cm dedi doktorum

Benimde oglum cok uslu. Hareketleri cok sakin. Ilk zamanlar bende endiseleniyordum sorun mu var diye ama doktorum her bebek hareketli olmaz dedi. Insallah dogduktan sonra da boyle devam eder❤

Bence gayet iyi canım , bende dün gittim 30+1 di , usg de 31+2 çıktı ama 1615 gr, 40 cm dedi doktorum
maşallah bebeğine canım
bizim boyumuz sanki biraz önde gidiyo
geçen 3 kilo doğmuş bi bebek gördüm korktum minnacıktı heralde bi 5 kilo doğurmam lazım korkmamak için

Kuzucum onlar cok kullanissiz altı kayıyor falan rahat edemem fotoğrafçı ayağımı çekmesin napayim taci da en sadesinden alacagim hem.cekim icin hemde adettendir diye napayim mecburen yoksa onu da almazdım
Ben fotograf cekimi yaptirmayacagim zaten. Ama yaptiracak olan varsa hoş durur tabi
Tacı da kendim yapacağım modele karar veremedim.

Ev için ameliyat olduğumda almıştım onları gelen çok olmaz zaten hastane için gecelik çoğu kişi gereksiz diyor normalde de sevmem gecelik bakalım iki takım pijama alırım sezaryen olacağı için
Bana da 1 tane önden dugmeli gecelik iyi olur dediler. Herkesin görüşü farkli oluyor. Yaşayıp gorecegiz bizde insallah canim.

maşallah bebeğine canım
bizim boyumuz sanki biraz önde gidiyo
geçen 3 kilo doğmuş bi bebek gördüm korktum minnacıktı heralde bi 5 kilo doğurmam lazım korkmamak için
Maşallah senin kuzuya da :))) fazlası çıkmaz benden

kızlar bugün gittim doktora kontrol vardı boyunu sormayı unuttum en son 41 cmdi ama kilosunu söyledi 1.700 gr olmusuz 30+0'ız bana mı az geliyo yoksa normal mi kilosu ?
Normal canım hatta çok güzel.
Benimki de 30 haftalıkken 1700 gramdı doktor tosuncuk dedi hatta

O sanırım bebeğe ve annenin yapısına göre fark ediyor biraz. Benim oğluşum da şimdiye kadar hiç uykudan uyandırmadı beni. Ben ne zaman uyusam o da uyuyor sanki ya da ben nasıl uyuyosam artık uyanıkken de tekmeleri canımı yakmaz hiç yumuşacık kaydırıyo ayaklarını bikaç kez kaburgama vurmuşluğu var ama onları saymayalım

Canim masallah kilosu cok iyi. Bizim kız 30+0 da 1550 gr dı. Hic az deme

Bi kac haftadir arada bi uyaniyorum ben bi elliyorum karnimi tepiniyor resmen
Yaramaz bi ogluş gelicek sanirim... bi haftadir da cok dayaniyor karnim yamuluyor resmen rahatsizlik veriyor ins. Normale doner :))

31+6 1777 gr çıktık bizde bana da az geliyor zayıf bir bebek olacak sanırım 3 ü bulamayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…