normal olacaksa eğer fazlalaşmasın zatenMaşallah senin kuzuya da :))) fazlası çıkmaz benden
ay ne güzel o zaman tosuncuk olsunlar ya tabi önce sağlıkNormal canım hatta çok güzel.
Benimki de 30 haftalıkken 1700 gramdı doktor tosuncuk dedi hatta
4 kilo aldım ya ondan tereddüt ediyorum az mı alıyor diye masallah kızçene canımCanim masallah kilosu cok iyi. Bizim kız 30+0 da 1550 gr dı. Hic az deme
yediklerin yarasın inşallah canım bol bol et olsunBEnce çok iyi canım 30+6 da 1500 dü benmki
Normal canım 31+4 teyim 1800 benimde bugündü kontrolümkızlar bugün gittim doktora kontrol vardı boyunu sormayı unuttum en son 41 cmdi ama kilosunu söyledi 1.700 gr olmusuz 30+0'ız bana mı az geliyo yoksa normal mi kilosu ?
Zaten buraya baktım , göremeseydim bulacağım yeri iyi biliyorum :)Benı baska yerden bulabılırsn
Idare eder bugun sen nasılsın canımmm
İlki normaldi , bunu da normal istiyorum zaten baş gelişli şu an son dakika golü yemezsem böyle gider inşallahnormal olacaksa eğer fazlalaşmasın zaten
Cektirmeyeceksen hic gerek yok kuzum zaten bana fotoğrafcı al hoş durur dedi ama ben istemiyorumBen fotograf cekimi yaptirmayacagim zaten. Ama yaptiracak olan varsa hoş durur tabi
Tacı da kendim yapacağım modele karar veremedim.
bir anda da alabiliyorlar sanırım bide illa ultrasonla bire bir çıkmayabilir bakalım bende merakla bekliyorum nasıl bir şey olacakoğluş 3.600 doğdu da dur bakalım kızımız yetişecek mi abisine
Benımde oyle son gunlerde agrılarım arttı... yok canım ya nerdeee daha badana yapılcaklar sonra temızlık ben ellemıcem ama olsunZaten buraya baktım , göremeseydim bulacağım yeri iyi biliyorum :)
Bende nasıl olayım vücut ağırlaştıkça her yerim ağrıyor artık zor oturup kalkıyorum toplm da 9 kilo almama rağmen ama bundan sonrası zor geçer gibi
Senin hazırlıklar bitti mi kuzum?
Bizimki uyumuyor ya gece uyandırıyor hele bazen oyle vuruyorki cikacak saniyorumBEn iki tane aldım çnkü birincisi kan fln olbiliyormuş bi tane de çekim için aldm temiz temiz dursun diye
Canım ben 34 e geldm hala gece uyandırdığı olmuyor ama eşime arkdan sarılsam fln o uyumadıysa baya rahatsız ediyor onuonun dışında eli ayağı burda diyemiyorm sadece yamuluyor karnım ve bi taraflar daha sert oluyo
Hiç hevesim yok aksine ama iki tane gecelik lazim olur diyorlar ondan alsammı dedimCanım ben yaşlıve 2. Gebelik ☺olduğundan 1 aldım hevesin varsa al 2. Gebeliktede giyersin
Beşiği aldigim yer hediye verdi bana aslanliyiYa ben çok severek aldım Aslanlı takımı dokusuda hoşuma gitti..
Dediğin gibi yaparım bende haklısın ayıklarlar diye düşündüm bende ☺
Allah korumuş kız tansiyon yükselin beyin kanaması riski artıyor sakın bidaha yapma bak ciddi ben tedirgin oldum şuan senin adına keşke toktorlar bize jerşeyi anlatsalar bende tansiyonu y7ksek ve düşik olan kisilerle yasadığım icin biloyorum bayada araştırmışımdırAa gercekten mi bende biraz uzanayim dussun diye yatiyorum kafam balon gibi oluyor.cok saol bak bilmiyordum : )
Evet esim limonlu su icirip duruyor bide sarimsak yutsun demişler ama yapamadim onu
Cok güzel olmuşKızlar hastane çantamı hazırladım bensize de atayım örnek olsn eksik bişey görürseniz söyleyin sizde
Benim hala ev olayı belirsiz, canımı fazlasıyla sıkıyor bu durum da. Doğumdan önce perdelerimi değişmem gerek şimdi yaptıracağım sonra taşındığım yere olmayacak korkusu var :S bir sürü şeyBenımde oyle son gunlerde agrılarım arttı... yok canım ya nerdeee daha badana yapılcaklar sonra temızlık ben ellemıcem ama olsunınce iç dolapların içi yorucu yetıyor zaten.... daha hıc bısey bıtmedıı hersey bıtınce ramazanda ohhhh beee dıye gırıcem ınsallah
Sen naptın ev işini?
Dün 1550 gram çıktı bebeğim kizkızlar bugün gittim doktora kontrol vardı boyunu sormayı unuttum en son 41 cmdi ama kilosunu söyledi 1.700 gr olmusuz 30+0'ız bana mı az geliyo yoksa normal mi kilosu ?
Canım lökosit için doktorun bişey dedi miDün 1550 gram çıktı bebeğim kiz
Valla eli kolu kafası diye ben de tespit edemiyorum. Tok tok vuruyo bide bazen bi taraftan diğer tarafa geçtiğini hissediyorum. Ama öyle uyandıracak kadar bişey hissetmedim hiç bugüne kadar ama gündüz bazen canımı yakan hareketler de yapıyo
Ahh Canım bunu yazmak için 30.haftami bekliyodum
Bende hiç öyle şeyler hissetmiyorum
bazı anneler bebeğinin hiçkırığinı bile hissettigini söylüyor
Bende sorun var diye düşünuyodum ama yanlız değilmişim
Demek ki benim oğlumda sessiz sakin bi minnoş olucak
Canım bende bazen ellerini ayaklarını hissediyorum yani neresi bilmiyorum ama böyle yanımdan bi tarafını çıkarıyor gibi oluyo ama buda normal onun dışında da genelde yatarken hissediyorum hareketlerini gün içinde çok sakin hareketler hissediyorum bende diyorum acaba oğluşum uslumu olucak bazıları hiç durmuyor falan diyoya benimki hiç öyle değil
Benimde oglum cok uslu. Hareketleri cok sakin. Ilk zamanlar bende endiseleniyordum sorun mu var diye ama doktorum her bebek hareketli olmaz dedi. Insallah dogduktan sonra da boyle devam eder❤
Evet yalnız olmamak güzel uslu bebişler geliyor o zamanO sanırım bebeğe ve annenin yapısına göre fark ediyor biraz. Benim oğluşum da şimdiye kadar hiç uykudan uyandırmadı beni. Ben ne zaman uyusam o da uyuyor sanki ya da ben nasıl uyuyosam artıkuyanıkken de tekmeleri canımı yakmaz hiç yumuşacık kaydırıyo ayaklarını bikaç kez kaburgama vurmuşluğu var ama onları saymayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?