2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benı baska yerden bulabılırsn
Idare eder bugun sen nasılsın canımmm
Zaten buraya baktım , göremeseydim bulacağım yeri iyi biliyorum :)
Bende nasıl olayım vücut ağırlaştıkça her yerim ağrıyor artık zor oturup kalkıyorum toplm da 9 kilo almama rağmen ama bundan sonrası zor geçer gibi
Senin hazırlıklar bitti mi kuzum?

Benımde oyle son gunlerde agrılarım arttı... yok canım ya nerdeee daha badana yapılcaklar sonra temızlık ben ellemıcem ama olsun ınce iç dolapların içi yorucu yetıyor zaten.... daha hıc bısey bıtmedıı hersey bıtınce ramazanda ohhhh beee dıye gırıcem ınsallah
Sen naptın ev işini?

Bizimki uyumuyor ya gece uyandırıyor hele bazen oyle vuruyorki cikacak saniyorum bas aşağı olduğunu elinin kolunun yerini doktor gösterdi buralara baya vurur demisti ayni sekilde vuruyor valla ben hastaneye bebek icin 3 takim alacagim saniyorum emin olmamakla beraber

Kızlar hastane çantamı hazırladım ben size de atayım örnek olsn eksik bişey görürseniz söyleyin sizde

Eklentiler

• C3F06EBC-09C4-4316-802C-54ADED077999.webp
    62 KB · Görüntüleme: 133
  • 66390254-F716-4555-BD12-EEA08EF14AE2.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 131
  • D639A88A-0AB2-4DE5-BB38-6D93DCFE0723.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 132
  • 0A0535BC-93AB-47FF-BF79-1C93E82AD9DB.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 137
Aa gercekten mi bende biraz uzanayim dussun diye yatiyorum kafam balon gibi oluyor.cok saol bak bilmiyordum : )
Evet esim limonlu su icirip duruyor bide sarimsak yutsun demişler ama yapamadim onu
Allah korumuş kız tansiyon yükselin beyin kanaması riski artıyor sakın bidaha yapma bak ciddi ben tedirgin oldum şuan senin adına keşke toktorlar bize jerşeyi anlatsalar bende tansiyonu y7ksek ve düşik olan kisilerle yasadığım icin biloyorum bayada araştırmışımdır

Benim hala ev olayı belirsiz, canımı fazlasıyla sıkıyor bu durum da. Doğumdan önce perdelerimi değişmem gerek şimdi yaptıracağım sonra taşındığım yere olmayacak korkusu var :S bir sürü şey
Kılımı kıpırdatasım gelmiyor hal böyle olunca.

Benimde oglum cok uslu. Hareketleri cok sakin. Ilk zamanlar bende endiseleniyordum sorun mu var diye ama doktorum her bebek hareketli olmaz dedi. Insallah dogduktan sonra da boyle devam eder❤
Evet yalnız olmamak güzel uslu bebişler geliyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…