2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana da 1 tane önden dugmeli gecelik iyi olur dediler. Herkesin görüşü farkli oluyor. Yaşayıp gorecegiz bizde insallah canim.
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın aklında kalmasın. Bende bebişin eksiklerini bugün tamamladım internetten aldım 5li hastane çıkışları indirime girmiş iki takım aldım. İki takımda daha önce 10lu almıştım 5tane çıtçıtlı badi aldım bakalım şimdilik yeter gibi görünüyor daha var mı acaba almam gereken bişey kızkardeşimde kendi bebeğinin küçülenlerini gönderecekmiş yaz bebeği sürekli banyo yapacağı için kıyafet çok gerekli olacak gibime geliyor

Ya ablam da diyo kirleniyor diye ya ben ona takılmam ama erken doğarsa minik olcak o takım büyük biraz en küçük takımım lcw den 3 lü almıştım o. Duruma göre belki onu veririz kuzum minik olursa.

Aynı şeyleri düşünmüşüz en çok fotoğraf ilk geldiğinde çekiliyor sadece biraz büyük geldi gözüme bizim hastane çıkışı kuzum erken doğarsa çok büyük gelebilir

Ya cok tesekkur ederim.keske dedigin gibi su su durum.olunca bu sekilde davran diye bilinclendirseler kafamiza gore ne iyi gelir diye dusunup uygulamasak.

Bende birkenstock giyecegim hic abes olmaz bence kaymaz taban olsun diye yazmislar benim.listeye.havlu terliklerimi evde giyerim

Eli kolu nerde biliyorum. Vurdumu tam vuruyor.ayagini bobregime uzatip ordan u donusu ile kaburgama sokmaya calismisligida var ama gece hic uyanmadim.saga sola sirt ustu her sekilde uyuyorum.bazen carpintim oluyor dalana kadar donup duruyorum sonra miss uyku.gece tuvalete yarim saatte bir kalkmalarimda bitti bir defa belki kalkiyorum

Haklisin gündelik spor birsey bakayim ben ozaman
Havlu terlikler hiç kullanışlı olmuyor,benim bornoz setimin içerisinde var ,evde bile rahat edemiyorum düşün yani ,Doğumdan sonra yürümemiz gerekecek o yüzden rahat birşey al bence,ben polaristen aldım,yarın sana atarım resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…