Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın aklında kalmasın. Bende bebişin eksiklerini bugün tamamladım internetten aldım 5li hastane çıkışları indirime girmiş iki takım aldım. İki takımda daha önce 10lu almıştım 5tane çıtçıtlı badi aldım bakalım şimdilik yeter gibi görünüyor daha var mı acaba almam gereken bişey kızkardeşimde kendi bebeğinin küçülenlerini gönderecekmiş yaz bebeği sürekli banyo yapacağı için kıyafet çok gerekli olacak gibime geliyor
Canim bütün tecrübeliler ayni seyi soyledi bana hemşireler giydirirken leke yapıyorlarmış ondan ben ilk giyeceğini 5li bir takımım var onu koycam sonra giyeceğini isimli yaptirdigimi koyacagim ama tabi leke olsun farketmez ben ilk o kıyafetle gorucem diyorsan onu ver icinde kalmasın yıkarsın nasilsa cok parçalı olmasin ama
Ya ablam da diyo kirleniyor diye ya ben ona takılmam ama erken doğarsa minik olcak o takım büyük biraz en küçük takımım lcw den 3 lü almıştım o. Duruma göre belki onu veririz kuzum minik olursa.
Aynı şeyleri düşünmüşüz en çok fotoğraf ilk geldiğinde çekiliyor sadece biraz büyük geldi gözüme bizim hastane çıkışı kuzum erken doğarsa çok büyük gelebilir
Allah korumuş kız tansiyon yükselin beyin kanaması riski artıyor sakın bidaha yapma bak ciddi ben tedirgin oldum şuan senin adına keşke toktorlar bize jerşeyi anlatsalar bende tansiyonu y7ksek ve düşik olan kisilerle yasadığım icin biloyorum bayada araştırmışımdır
Ya cok tesekkur ederim.keske dedigin gibi su su durum.olunca bu sekilde davran diye bilinclendirseler kafamiza gore ne iyi gelir diye dusunup uygulamasak.
Aynen canım hatta geçen sene indirimden birkenstock almıştım hiç giymedim onu bile giymeyi düşündüm :)) ama geceliğin altına abes olur.
english home da bi ara güzel modeller vardı oraya bakacağım yine.
Ya ablam da diyo kirleniyor diye ya ben ona takılmam ama erken doğarsa minik olcak o takım büyük biraz en küçük takımım lcw den 3 lü almıştım o. Duruma göre belki onu veririz kuzum minik olursa.
Arkadaşlar ya bir şey sormak istiyorum :) 30. Haftaya girdik biz tabi ki çoğunuzdan gerideyiz aynı olmamız mümkün değil ama burda 3-4 hafta önce 30. Haftadayken de aynı şeyler yazılıyordu:)) Hani diyorsunuz ya bebek gece uyandırdı, sağıma yatmama izin vermiyor, ayağı şurda eli burda kafası burda , çok hareketli bugün ...vs benim hiç böyle olmuyor ya evet hareketleri tekmeleri var çok şükür hissediyorum ama hiç böyle şeyler olmuyor :) hadi Benim gibi olanlar parmak kaldırsın Benim kızçem çok uslu olacak demek ki diyorum ❤
Eli kolu nerde biliyorum. Vurdumu tam vuruyor.ayagini bobregime uzatip ordan u donusu ile kaburgama sokmaya calismisligida var ama gece hic uyanmadim.saga sola sirt ustu her sekilde uyuyorum.bazen carpintim oluyor dalana kadar donup duruyorum sonra miss uyku.gece tuvalete yarim saatte bir kalkmalarimda bitti bir defa belki kalkiyorum
Havlu terlikler hiç kullanışlı olmuyor,benim bornoz setimin içerisinde var ,evde bile rahat edemiyorum düşün yani ,Doğumdan sonra yürümemiz gerekecek o yüzden rahat birşey al bence,ben polaristen aldım,yarın sana atarım resmini