valla surda kaldı 2 ay 2 kilo daha alsalar 3bucugu görürüz gibi geliyo ben hala beslenemiyorum iştahımda bi artış yokbir anda da alabiliyorlar sanırım bide illa ultrasonla bire bir çıkmayabilir bakalım bende merakla bekliyorum nasıl bir şey olacak
sağlık olsun canım inşallah doğumdan sonra gider. ben doğumdan sonra sıkı bir diyete girecem 2 çocuklu fit bir anne olmak istiyorumSagol canim
Aldigin kilolarda bebise gitmis ne guzel. Ben 10 kilo aldım.
maşallah canımDün 1550 gram çıktı bebeğim kiz
1 buçuk ay kaldı bizimde bakalım benim 2800 flan olur diye düşünüyorum çok hızlı kilo almıyor bizimki benimde aynı iştahım pek yok karnımı doyuracak kadar yiyorum işte fazlası yok 6 buçuk kilo almışımvalla surda kaldı 2 ay 2 kilo daha alsalar 3bucugu görürüz gibi geliyo ben hala beslenemiyorum iştahımda bi artış yok
Saglikli iyi gunlerde giysin hepsini canim. Benimde kardesimin kızı var 1,5 yasinda. Butun herseyini saklamis ve bana verdi. O da çok almisti zaten. Bende o yuzden fazla bir sey almadim. Aldiklarimda hep 0-3 ay. Daha sonra kilosuna gore alirim diye dusundum.Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın aklında kalmasın. Bende bebişin eksiklerini bugün tamamladım internetten aldım 5li hastane çıkışları indirime girmiş iki takım aldım. İki takımda daha önce 10lu almıştım 5tane çıtçıtlı badi aldım bakalım şimdilik yeter gibi görünüyor daha var mı acaba almam gereken bişeykızkardeşimde kendi bebeğinin küçülenlerini gönderecekmiş yaz bebeği sürekli banyo yapacağı için kıyafet çok gerekli olacak gibime geliyor ☺
Canım benim hiç öyle erken doğar diye düşünme şimdidenAynı şeyleri düşünmüşüz en çok fotoğraf ilk geldiğinde çekiliyor sadece biraz büyük geldi gözüme bizim hastane çıkışı kuzum erken doğarsa çok büyük gelebilir
canim benim kız da öyle aman aman çok hareketi yok yatınca arada hissediyorum yer değiştirmesini sırtı ni falan tekmeleri de çok kibar şuana kadar hiç canımi yakmadi. Gece de hiç uyanmadım doktora sordum hayet gayet hareketli sen hissetmiyorsun dediArkadaşlar ya bir şey sormak istiyorum :) 30. Haftaya girdik biz tabi ki çoğunuzdan gerideyiz aynı olmamız mümkün değil ama burda 3-4 hafta önce 30. Haftadayken de aynı şeyler yazılıyordu:)) Hani diyorsunuz ya bebek gece uyandırdı, sağıma yatmama izin vermiyor, ayağı şurda eli burda kafası burda , çok hareketli bugün ...vs benim hiç böyle olmuyor yaevet hareketleri tekmeleri var çok şükür hissediyorum ama hiç böyle şeyler olmuyor :) hadi Benim gibi olanlar parmak kaldırsın Benim kızçem çok uslu olacak demek ki diyorum ❤
Canım sağlıkla sıhhatle doğumun olir insallah . Heveslendim valla benim daha eksiklerim varKızlar hastane çantamı hazırladım bensize de atayım örnek olsn eksik bişey görürseniz söyleyin sizde
Çok güzel gözüküyor maşallah güzel günler de kullansın inşallahDolabımız bugün kuruldu şükürYarın veya yarından sonrada kıyafetlerini yıkayıp ütülücez onların fotosunuda atmak nasip olur inşallah ☺
Iki cocukla kesin olursun. Diyete bile gerek kalmaz belki merak etmesağlık olsun canım inşallah doğumdan sonra gider. ben doğumdan sonra sıkı bir diyete girecem 2 çocuklu fit bir anne olmak istiyorum
Amin hepimizinkilere sağlıklı günlerde giydirelim inşAllahSaglikli iyi gunlerde giysin hepsini canim. Benimde kardesimin kızı var 1,5 yasinda. Butun herseyini saklamis ve bana verdi. O da çok almisti zaten. Bende o yuzden fazla bir sey almadim. Aldiklarimda hep 0-3 ay. Daha sonra kilosuna gore alirim diye dusundum.
Sende kardesinin gonderdiklerine gore eksiklerini alirsin canim.
bende 41 buçuk ay kaldı bizimde bakalım benim 2800 flan olur diye düşünüyorum çok hızlı kilo almıyor bizimki benimde aynı iştahım pek yok karnımı doyuracak kadar yiyorum işte fazlası yok 6 buçuk kilo almışım
Sağol canım benimcanim benim kız da öyle aman aman çok hareketi yok yatınca arada hissediyorum yer değiştirmesini sırtı ni falan tekmeleri de çok kibar şuana kadar hiç canımi yakmadi. Gece de hiç uyanmadım doktora sordum hayet gayet hareketli sen hissetmiyorsun dedi
Canım sağlıkla sıhhatle doğumun olir insallah . Heveslendim valla benim daha eksiklerim var
Çok güzel gözüküyor maşallah güzel günler de kullansın inşallah
Her hamilenin ki gibi ağırlastim 14 kilo aldım maşallah bana :)) cok yuruyup merdiven yokus cikmazsam iyiyim cok sukur isimi gucumu goruyorum . 30 hafta da doğum pozisyonun daydi değişmesi sanırım. Bol bol dikiş dikiyorum nevresim takımları battaniyeler tokalar lavanta keseleri vs. Çoğu şeyi el emeği yaptım hatıra kalır diye :) senin ki de inşallah en kısa zaman da düzelir normal doğum yaparsin sağlıkla inşallah. . Yazmaya çok zamanım olmuyor malesef bugün bütün perdeleri yıkadık onlarla uğraştım isim çokSağol canım benimSen nasılsın nasıl gidiyor? Doğumun nasıl olucak belli mi benimkinin sırtı sağdaymış doktor dönmesi lazım dedi inşallah döner normal doğum istiyorum nasipse
Ayyy maşallah canım nasıl imrendim valla çok güzel hazırlamışsın ben de haftaya hazırlayacağım inşallahKızlar hastane çantamı hazırladım bensize de atayım örnek olsn eksik bişey görürseniz söyleyin sizde
İnşallah çok bekletti bizi şimdi de acele ediyor gibiCanım benim hiç öyle erken doğar diye düşünme şimdiden
İnşallah vakti zamanı gelince doğar evladın
Saglikla alirsin kucağina
Haklısın canım valla ne güzel elinden geliyor bende de baya bi kumaş var annem izmire gitmişti ordan almış ama terziler çok para istiyor dikiş için. Emzirme yastığı diktirmek istedim 30 lira istedi adam zaten 50-60 lira normalde emzirme yastığı kumaşı pamuğu bizden adam sadece dikicek. Lavanta keselerinide ben yapıcaktım acaba ona ne kadar isticekler dikmeye bide onu sorucam keşke benim elimdende gelse böyle işlerHer hamilenin ki gibi ağırlastim 14 kilo aldım maşallah bana :)) cok yuruyup merdiven yokus cikmazsam iyiyim cok sukur isimi gucumu goruyorum . 30 hafta da doğum pozisyonun daydi değişmesi sanırım. Bol bol dikiş dikiyorum nevresim takımları battaniyeler tokalar lavanta keseleri vs. Çoğu şeyi el emeği yaptım hatıra kalır diye :) senin ki de inşallah en kısa zaman da düzelir normal doğum yaparsin sağlıkla inşallah. . Yazmaya çok zamanım olmuyor malesef bugün bütün perdeleri yıkadık onlarla uğraştım isim çok
Hiç sorma çok heyecanlıyız tabi bir de erken doğum riski stres de yarattı sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alalım da hayırlısıyla kendimi dinlemekten bir hal oldum sancım mı var suyum mu geldi diye son düzlükteyiz hepimiz ALLAH'ın izniyleO minik elleri ayaklari yerim ama yaheyecan dorukta
Giyiyim ozaman bende cesaret verdin bana :))Bende birkenstock giyecegim hic abes olmaz bence kaymaz taban olsun diye yazmislar benim.listeye.havlu terliklerimi evde giyerim
Bazi doktorlar dus aldiriyor hastanede parmak arasi terligimi bile giyerim hic ayagima bakmasinlar yuruyecegim durmadan rahat olsun yeter ; )Giyiyim ozaman bende cesaret verdin bana :))
tasarimcibayan
Harikasın canım ya nasıl özenle hazırlanmışsın.
Feeling07 iyi günlerde kullanın,çok hoş.
Bugün bende endişeliyim aslinda biraz bebisin hareketleri kasıkta ve canim cok yaniyor vurdukca acaba bu durumu yaşayan varmi korkudanyataktan kalkamiyorum canim.yaniyorHiç sorma çok heyecanlıyız tabi bir de erken doğum riski stres de yarattı sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alalım da hayırlısıyla kendimi dinlemekten bir hal oldum sancım mı var suyum mu geldi diye son düzlükteyiz hepimiz ALLAH'ın izniyle
İki numara kaprili olanı ben de aldım tiril tiril yaBunlari almistim geldi bugun.yazin evde rahatca giyerim.emzirme yerleri cok kullanisli.Eki Görüntüle 2259323 Eki Görüntüle 2259326
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?