2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bir anda da alabiliyorlar sanırım bide illa ultrasonla bire bir çıkmayabilir bakalım bende merakla bekliyorum nasıl bir şey olacak
valla surda kaldı 2 ay 2 kilo daha alsalar 3bucugu görürüz gibi geliyo ben hala beslenemiyorum iştahımda bi artış yok

valla surda kaldı 2 ay 2 kilo daha alsalar 3bucugu görürüz gibi geliyo ben hala beslenemiyorum iştahımda bi artış yok
1 buçuk ay kaldı bizimde bakalım benim 2800 flan olur diye düşünüyorum çok hızlı kilo almıyor bizimki benimde aynı iştahım pek yok karnımı doyuracak kadar yiyorum işte fazlası yok 6 buçuk kilo almışım

Saglikli iyi gunlerde giysin hepsini canim. Benimde kardesimin kızı var 1,5 yasinda. Butun herseyini saklamis ve bana verdi. O da çok almisti zaten. Bende o yuzden fazla bir sey almadim. Aldiklarimda hep 0-3 ay. Daha sonra kilosuna gore alirim diye dusundum.
Sende kardesinin gonderdiklerine gore eksiklerini alirsin canim.

Aynı şeyleri düşünmüşüz en çok fotoğraf ilk geldiğinde çekiliyor sadece biraz büyük geldi gözüme bizim hastane çıkışı kuzum erken doğarsa çok büyük gelebilir
Canım benim hiç öyle erken doğar diye düşünme şimdiden
İnşallah vakti zamanı gelince doğar evladın
Saglikla alirsin kucağina

canim benim kız da öyle aman aman çok hareketi yok yatınca arada hissediyorum yer değiştirmesini sırtı ni falan tekmeleri de çok kibar şuana kadar hiç canımi yakmadi. Gece de hiç uyanmadım doktora sordum hayet gayet hareketli sen hissetmiyorsun dedi
Kızlar hastane çantamı hazırladım ben size de atayım örnek olsn eksik bişey görürseniz söyleyin sizde
Canım sağlıkla sıhhatle doğumun olir insallah . Heveslendim valla benim daha eksiklerim var
Dolabımız bugün kuruldu şükür Yarın veya yarından sonrada kıyafetlerini yıkayıp ütülücez onların fotosunuda atmak nasip olur inşallah ☺
Çok güzel gözüküyor maşallah güzel günler de kullansın inşallah

Amin hepimizinkilere sağlıklı günlerde giydirelim inşAllah
Galiba Banada yeter 0_3 ay :)

Sağol canım benim Sen nasılsın nasıl gidiyor? Doğumun nasıl olucak belli mi benimkinin sırtı sağdaymış doktor dönmesi lazım dedi inşallah döner normal doğum istiyorum nasipse

Sağol canım benim Sen nasılsın nasıl gidiyor? Doğumun nasıl olucak belli mi benimkinin sırtı sağdaymış doktor dönmesi lazım dedi inşallah döner normal doğum istiyorum nasipse
Her hamilenin ki gibi ağırlastim 14 kilo aldım maşallah bana :)) cok yuruyup merdiven yokus cikmazsam iyiyim cok sukur isimi gucumu goruyorum . 30 hafta da doğum pozisyonun daydi değişmesi sanırım. Bol bol dikiş dikiyorum nevresim takımları battaniyeler tokalar lavanta keseleri vs. Çoğu şeyi el emeği yaptım hatıra kalır diye :) senin ki de inşallah en kısa zaman da düzelir normal doğum yaparsin sağlıkla inşallah. . Yazmaya çok zamanım olmuyor malesef bugün bütün perdeleri yıkadık onlarla uğraştım isim çok

Haklısın canım valla ne güzel elinden geliyor bende de baya bi kumaş var annem izmire gitmişti ordan almış ama terziler çok para istiyor dikiş için. Emzirme yastığı diktirmek istedim 30 lira istedi adam zaten 50-60 lira normalde emzirme yastığı kumaşı pamuğu bizden adam sadece dikicek. Lavanta keselerinide ben yapıcaktım acaba ona ne kadar isticekler dikmeye bide onu sorucam keşke benim elimdende gelse böyle işler

O minik elleri ayaklari yerim ama ya heyecan dorukta
Hiç sorma çok heyecanlıyız tabi bir de erken doğum riski stres de yarattı sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alalım da hayırlısıyla kendimi dinlemekten bir hal oldum sancım mı var suyum mu geldi diye son düzlükteyiz hepimiz ALLAH'ın izniyle

Bende birkenstock giyecegim hic abes olmaz bence kaymaz taban olsun diye yazmislar benim.listeye.havlu terliklerimi evde giyerim
Giyiyim ozaman bende cesaret verdin bana :))

tasarimcibayan
Harikasın canım ya nasıl özenle hazırlanmışsın.

Feeling07 iyi günlerde kullanın,çok hoş.

Giyiyim ozaman bende cesaret verdin bana :))

tasarimcibayan
Harikasın canım ya nasıl özenle hazırlanmışsın.

Feeling07 iyi günlerde kullanın,çok hoş.
Bazi doktorlar dus aldiriyor hastanede parmak arasi terligimi bile giyerim hic ayagima bakmasinlar yuruyecegim durmadan rahat olsun yeter ; )

Bugün bende endişeliyim aslinda biraz bebisin hareketleri kasıkta ve canim cok yaniyor vurdukca acaba bu durumu yaşayan varmi korkudanyataktan kalkamiyorum canim.yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…