Havlu terlikler hiç kullanışlı olmuyor,benim bornoz setimin içerisinde var ,evde bile rahat edemiyorum düşün yani ,Doğumdan sonra yürümemiz gerekecek o yüzden rahat birşey al bence,ben polaristen aldım,yarın sana atarım resmini
Malesef artık geceleri ben de yatamıyorum Acaba erken mi başladı bende bunlar bilemiyorum.
Şu ay şeklinde olan emzirme yastığını bacak arama koyuyorum,biraz rahat ediyorum sonra o da beni rahatsız ediyor.
Sola yatmak için direniyorum,gece bi kalkıyorum sırt üstü ya da sağdayım.
Tuvalete kalkıyorum,bida zor uyuyorum.
Allahımmm ne zaman gececek bunlar
Yine uykusuz bi gece. Döndüm durdum yatakta sığamadım yatağa. 1 saat içinde tam 3 kere tuvalete kalktım şimdi salona geldim gerçi gene nefes alamıyorum ama hadi daha geniş daha soğuk az ferahlarım dedim ama nerdee. Daha 2 ay olduğunu düşününce daha da beter nefes alamıyorum
Benim hala ev olayı belirsiz, canımı fazlasıyla sıkıyor bu durum da. Doğumdan önce perdelerimi değişmem gerek şimdi yaptıracağım sonra taşındığım yere olmayacak korkusu var :S bir sürü şey
Kılımı kıpırdatasım gelmiyor hal böyle olunca.
evet evet banada aldırmıstı ben herseyımı hazırlıklı gıdıcem Bende rahat terlık tercıh edıcem zaten süalü dantellı seyler gıymıcem :) normal pijamalar aldım rahat :)
aslında fantezi degılde sol her bakımdan iyi olan bır durum. Hem bebek ıcın hem bızım ıcın... odem ıcın bıle en uygun pozısyon sol yatış pozısyonudur... ben gecelerı en cok sol bıraz sag ama gun ıcınde ne zaman uzansam sol tarafıma yatıyorum...
Haklısın canım valla ne güzel elinden geliyor bende de baya bi kumaş var annem izmire gitmişti ordan almış ama terziler çok para istiyor dikiş için. Emzirme yastığı diktirmek istedim 30 lira istedi adam zaten 50-60 lira normalde emzirme yastığı kumaşı pamuğu bizden adam sadece dikicek. Lavanta keselerinide ben yapıcaktım acaba ona ne kadar isticekler dikmeye bide onu sorucam keşke benim elimdende gelse böyle işler
Bütün malzemeler senden 30 tl istemesi fazla olmuş kucucuk şey için. Ben parayla yapmadigim için ne kadar isterler bilmiyorum ama biraz ufak ayrıntılı bir iş fazla isteyebilirler. Oysa dikişi cok basit doldurması az elyaf az lavanta dik ağzını kurdale yap2 ıstediği gibi silikonla yapıştır . Benim ki bunlar
Ben bi tane elbise bavula koyacağm çıkışta giymek için bir de foto makinesi koyup kaparm heralde nasıl bi terlik alsakki hastane için peki bende parmak arası var aslnda
Ben bi tane elbise bavula koyacağm çıkışta giymek için bir de foto makinesi koyup kaparm heralde nasıl bi terlik alsakki hastane için peki bende parmak arası var aslnda
Aynen canım haftasonu göstericem ona da sonra da kaparım artk valizi
Ben işte böyle bir terlik giyorum,matlerde çalışıyoruz zaten .
Bunlar acayip rahat
Bi de 2 numara büyük almıştım daha rahat olsun diye
Şimdi hastaneye de bunu götürmeyi düşünüyorum havlu terliğin yanında
Bununla yürürüm daha kolay olur
Günaydın kızlar ;
Benim gibi nefes tıkanması yaşayanlar doktoruma sordum ,buhara tutabilirsin ,okyonus suyu kullanabilirsin dedi
Hastane için gecelikli olarak ben böyle bir takım yaptım,daha pjama almadım,önden düğmeli pjama takımı arıyorum,onu da beyaz arıyorum
Ben işte böyle bir terlik giyorum,matlerde çalışıyoruz zaten .
Bunlar acayip rahat
Bi de 2 numara büyük almıştım daha rahat olsun diye
Şimdi hastaneye de bunu götürmeyi düşünüyorum havlu terliğin yanında
Bununla yürürüm daha kolay olur
Günaydın kızlar ;
Benim gibi nefes tıkanması yaşayanlar doktoruma sordum ,buhara tutabilirsin ,okyonus suyu kullanabilirsin dedi
Hastane için gecelikli olarak ben böyle bir takım yaptım,daha pjama almadım,önden düğmeli pjama takımı arıyorum,onu da beyaz arıyorum