2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben spor birsey alacagim havlu terlik giyemem zaten canim resmi bekliyorum

Bence zorlama nasi rahat ediyosan öyle yat
Bugüne kadar herkes ostedigi tarafa yatıp bebekelri oldu
Sol fantezisi nahvetti bizi

Yine uykusuz bi gece. Döndüm durdum yatakta sığamadım yatağa. 1 saat içinde tam 3 kere tuvalete kalktım şimdi salona geldim gerçi gene nefes alamıyorum ama hadi daha geniş daha soğuk az ferahlarım dedim ama nerdee. Daha 2 ay olduğunu düşününce daha da beter nefes alamıyorum

canım bu saatten sonra sen tasınmazsın herhalde cok zor olur artık bılmıyorum :/ keske hepsı halledılseydı kotu olmuş boylede
Bazi doktorlar dus aldiriyor hastanede parmak arasi terligimi bile giyerim hic ayagima bakmasinlar yuruyecegim durmadan rahat olsun yeter ; )
evet evet banada aldırmıstı ben herseyımı hazırlıklı gıdıcem Bende rahat terlık tercıh edıcem zaten süalü dantellı seyler gıymıcem :) normal pijamalar aldım rahat :)
Bence zorlama nasi rahat ediyosan öyle yat
Bugüne kadar herkes ostedigi tarafa yatıp bebekelri oldu
Sol fantezisi nahvetti bizi
aslında fantezi degılde sol her bakımdan iyi olan bır durum. Hem bebek ıcın hem bızım ıcın... odem ıcın bıle en uygun pozısyon sol yatış pozısyonudur... ben gecelerı en cok sol bıraz sag ama gun ıcınde ne zaman uzansam sol tarafıma yatıyorum...

Bütün malzemeler senden 30 tl istemesi fazla olmuş kucucuk şey için. Ben parayla yapmadigim için ne kadar isterler bilmiyorum ama biraz ufak ayrıntılı bir iş fazla isteyebilirler. Oysa dikişi cok basit doldurması az elyaf az lavanta dik ağzını kurdale yap2 ıstediği gibi silikonla yapıştır . Benim ki bunlar

Eklentiler

• 20190415_172312.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 20190407_171833.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 81
İçi kullanışlı evet bebek dolabı değildi ama bebeğe yeterli bence inşallah içini yerleştirmekte nasip olur ☺❤
İçini de atar mısın kuzuu ben se yaptırdım kuruldu dolabım şifonyerim akşam resmini atarım inş ben de kıyafetleri yarın yıkamayı düşünüyorum

Ben elbise altina terlik giyip ole giderim diye bile düşündüm : )
Ben bi tane elbise bavula koyacağm çıkışta giymek için bir de foto makinesi koyup kaparm heralde nasıl bi terlik alsakki hastane için peki bende parmak arası var aslnda
Çok hoş canım bence teslim edeceğin kişiye de şimdiden kabataslak anlat hemşireler yine anlamakta zorluk çekerse yardım etsinler
Aynen canım haftasonu göstericem ona da sonra da kaparım artk valizi

Ben işte böyle bir terlik giyorum,matlerde çalışıyoruz zaten .
Bunlar acayip rahat
Bi de 2 numara büyük almıştım daha rahat olsun diye
Şimdi hastaneye de bunu götürmeyi düşünüyorum havlu terliğin yanında
Bununla yürürüm daha kolay olur

Eklentiler

• B766931E-FEB9-43CF-AC18-33B99333B9B4.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 90
Günaydın kızlar ;
Benim gibi nefes tıkanması yaşayanlar doktoruma sordum ,buhara tutabilirsin ,okyonus suyu kullanabilirsin dedi
Hastane için gecelikli olarak ben böyle bir takım yaptım,daha pjama almadım,önden düğmeli pjama takımı arıyorum,onu da beyaz arıyorum

Eklentiler

• F278C9F9-74F4-43CA-AE7A-1621E4111431.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 93
aynen böyle bişey mantklı geldi bana da. benmde evde parmak arası var onu koyaym bari
ayy pembiş pembiş çok tatlı her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…