2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gecelik mi o ? Bebişine ne giydireceksin çıkınca ?

hepsi de çok güzel görünüyor valla sizi gördükçe ben heyecanlanıyorum henüz hastane çantası hazırlamadım

hepsi de çok güzel görünüyor valla sizi gördükçe ben heyecanlanıyorum henüz hastane çantası hazırlamadım
Ben de hazırlamadım canım ,şu an için çok erken değil mi ,bavulun içine koysam bile bavul kokusu siner çünkü ,15 mayıstan sonra yerleştiririm diye düşünüyorum

canım işyerinde youtube açamıyorum açsam sana doktor kağan kocatepenin videosunu atıcam.
Nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın diyor. sağ sol sırtüstü vs. hiçbişi olmaz bebeklerimiz anne karnında en güvenilir yerde zaten. sadece varis, basur, sağ yana yatınca tansiyon düşüyorsa sola yatmaya dikkat etmeli. veya bunların haricinde doktorunuz size özel bir uyarıda bulunduysa..
eğer 1-2 saatliğine uzanıyorsanız sol tarafa yatabilirsiniz ancak uyku esnasında sola yatıcam diye uğraşmanın hiçbir anlamı yok diyor.

Çok güzeller valla ellerine sağlık

Ben de hazırlamadım canım ,şu an için çok erken değil mi ,bavulun içine koysam bile bavul kokusu siner çünkü ,15 mayıstan sonra yerleştiririm diye düşünüyorum
ya bende de bi ağırlaşıcam son haftalarda korkusu var Ama daha tüm eksiklerini tamamlamadık. Bu hafta doktorumuza bi gidelim, erken doğum riski görmezse ben de acele etmiycem.

Sabahlıklı +gecelik takımı aldım ,bebeğe de e -bebekten 1 tane 10’lu takım 1 tane de 5’li takım almıştım onları giydiririm
Ben bitane 8li bitane 5li aldım penye battaniye iç zıbın takımını falan ayarladım hep. Şimdi bitane daha 5li alayım diyorum ama sonra bebeğin kilosu belli olsun sonra diyorum. Çünkü burdan birisi yedek kıyafet koyun benimki küçük geldi demişti sanki

Ya benim elim ayağım biraz şişti. Kaç gündür mobilya kuruluyor temizlik vardı falan diye ayakta çok durdum. Şimdi diyorum acaba ondan mı yoksa sola yatmalarım azaldı diye mi ödem başladı
Bi de birisi dedi ki ödemin çok olursa doğumun da zorlaşır,böyle bir şey var mı ki

Rahat ediyorsan parmak arasi ile al bence.

Dayanamayıp alıyorum sonra da çok küçük bunlar ,nasıl giydiricem diyorum kızlar biz eşimle evlendiğinizden beri kumbara biriktiririz,tatile gitmişliğimiz bile var hamile kaldığım gün ,hemen kumbara yaptım ,o kumbarasını da cumartesi günü açtık ,1 yaş kıyafetleri bile aldım,dayanamadım ,artık bez dışında hiçbir şey almıycam.Bir tek pişik kremi almadım o kaldı ,Sudocrem kullananlar efsane diyor,hiç Bebek pişik olmuyor diyorlar ,ama mühendisinoğlu önermiyor,ne alacağımı şaşırdım

Eklentiler

• 730206B6-D7AC-4E0E-A3F0-8AD60402DC9B.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 44
Yok canım alma ,2 tane alt üst takım koy yeterli olur ,hatta sen normal Doğum düşünüyorsun ,1 gün hastanede kalacaksın ,senin için çok bile olur

Allah'ın izniyle zamanında gelir inşallah. Enginarın faydalarını okurken gördüm, erken doğumu engellemede rol oynar yazıyor, tam mevsimi ya, benim öyle bir risk yok ama uzun uçak yolculuğu yapacağim, belki tetikler, o yüzden yiyiyorum bolca. Bir araştır istersen enginar konusunu.

Annem bebişe toka kutusu almış, onu kumbara yaptım ben de senin gibi, beşik parası çıktı . Ama ben haraç toplar gibi topluyorum . Pişiğe ben Hindistan cevizi yağı düşünüyorum, güle güle kullansın bebişin hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…