2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım alma ,2 tane alt üst takım koy yeterli olur ,hatta sen normal Doğum düşünüyorsun ,1 gün hastanede kalacaksın ,senin için çok bile olur
Aynen normal doğum istiyorum nasip olursa hayırlısı ile
Zaten merkezdeyiz yahu olmadı eşim bi koşu alıp gelir evden mağazadan.
Bana zaten başka hastane çıkışı alma diye baskı yaptılar hep,takım al dedler aslında haklılar

Hepsi çok güzel. Geceliğine bayıldım, nerden?

Sağol canim araştırayım bakalım bebek kilo alsin diye surekli kaşar muz yiyorum

Bugün bende endişeliyim aslinda biraz bebisin hareketleri kasıkta ve canim cok yaniyor vurdukca acaba bu durumu yaşayan varmi korkudanyataktan kalkamiyorum canim.yaniyor
Pozisyonundandir herhalde hep dinlenmeye çalış ben yatarsam sorun yok birazcık ayakta kalıp iş yaparsam hemen sertleşiyor ağrı başlıyor

Canım çok sık rengi çok tatlıymış. Güle güle git inşallah taclarinada bayildim

Hepsi çok güzel. Geceliğine bayıldım, nerden?
Ankara’da Soysal Pasajından aldım canım ,sen de bilirsin zaten bizim buraları ,penyesi çok güzel ,iç filan göstermiyor.Bir de erkek olunca mavi,kız olunca pembe gecelik olayına karşıyım.Rengi çok hoşuma gitti,gül kurusu rengi o yüzden aldım.Bir takım da beyaz alırım yeter,
Kumbara olayına gelince ,ben de eşime dedim ki koridora koyuyum,eve gelen herkesten isteyim dedim de izin vermedi ,gönülsüz atan olur ,boşver dedi.Siz de beşiğini iyi günlerde kullanın ,uçakla nereye gideceksiniz?

fiyatlari ne kadar

tasarimcibayan Ayy ayyy bavul içi düzenlemene bayıldım,anne beverikli olunca ,böyle güzel sonuçlar çıkıyor ortaya bir de Uras Bebek benim için çok ayrı

Benimkinin de gündüz hareket ettiği yok gece çok hissettiriyor bana

Biz de bu hafta 31 olduk. Hareketli benim kızım ama oy hoc canımı acıtacak bir durum olmadı. Kendi çapında eğleniyor. Gerçi ilk gebelik neye göre kime göre hareketli kıyaslayamıyorum ama tatli yersem ya da birseyi çok severek yersem anında başlıyor hareket etmeye obur olacak sanırım.

tasarimcibayan Ayy ayyy bavul içi düzenlemene bayıldım,anne beverikli olunca ,böyle güzel sonuçlar çıkıyor ortaya bir de Uras Bebek benim için çok ayrı
yaa canım teşekkür ederizz buarada ben de tüm gecelikleri fln soysaldan aldm çok iyi oldu 2 gecelik 2 pijama takımı aldım bi mavi bi beyaz olacak şekilde en azından pazarlık fln yapıyorsun orda o iyi oluyor

Ben koydum koridora her gelenden de aliyorum kistan beri 3 tane doldu 4.yu dolduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…