2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok guzel canimgule gule kullan ben geçmi kaldim almaya iki haftaya kadar falan cantayi.hazirlarim diyordum fiyati neydi? Kaliteli mi ?
Canim bi arkadas burada link atmisti. Hepsiburadada vardi. Bu organizerlerden. 27 tl falandi. Ben de aldim 2 takim. 1 gunde geldi şok oldum. Ben begendim bi bak istersen

Benim elçimin elleri ayaklari hobbit gibi olmustu 6.ayda şişmeye başladı artarak sisti cok çekti o durumdan bilirim ama yine de normal doğurdu onla alakali oldugunu sanmiyorum ama emin degilim tabi

Cok guzeller sudocrem efsane ama yenidogan icin bende kullanmayacağım gebelik eğitiminde mor desitin verdiler oda en az sudocrem kadar iyi bir arastir istersen yıldızlar listesinde

Ayyy hic sevmem nasil yiyorsunuz onu ya deneyeyim dicem de bir kereviz bir bu agzima suremiyorum

Onu iyi bir arastir kuzum yenidogan hindistan cevizi yagi onermiyorlar hem emilmiyor bebisi rahatsiz ediyormuş hemde saglik acısından önerilmiyor tabiki içeriğini bilmediğimiz bir pişik.kreminden daha iyidir ama iyi araştırmadan kullanma sen yine

Canim bi arkadas burada link atmisti. Hepsiburadada vardi. Bu organizerlerden. 27 tl falandi. Ben de aldim 2 takim. 1 gunde geldi şok oldum. Ben begendim bi bak istersen
Yaaa biliyorum alacaktim alamadim ondan su siralar birtek bu saatlerde boşum sonra aksama kadar hep ayaktayım

Ben atmıştım hala çantayı hazırlandığım için kullanışlı mı yeterli mi tam bilemiyorum ama fiyatına göre iyi bı ürün olduğu kesin

Aynı videoyu bende izlemiştim cok tatli bir doktor ya artı ben saga dönük yatiyorum cogu zaman baska turlu uyuyamiyorum sorun etmiyorum ama

Rengi modeli cok guzelmis gule gule giy

Aynı videoyu bende izlemiştim cok tatli bir doktor ya artı ben saga dönük yatiyorum cogu zaman baska turlu uyuyamiyorum sorun etmiyorum ama
ya ben istanbulda olsam kesin düşünürdüm. Adam çok rahat ya benim ilk 3 ay kanamam vardı, düşük riskim vardı hep onun videolarıyla rahatladım.

ya ben istanbulda olsam kesin düşünürdüm. Adam çok rahat ya benim ilk 3 ay kanamam vardı, düşük riskim vardı hep onun videolarıyla rahatladım.
Beni de birçok.konuda cok rahatlattı yalan söyleyemem birseye takıldığımda ilk onun videolarına bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…