2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bu hediyeliklere bakıyordum canım kavanozu az bi daha büyük 7.5lira dediler çok gelmişti sen nerede yaptırdın

Burada yaptirdim dizaynini etiketini icinde ki boncugu falan hep ben sectim.kafanda birsey varsa soyle sende ona gore yaptir nereye yaptirirsan icine sinen olsun : )

Bilemedim yaa doktora özellikle vurguladım sorun yok dedi bende bi rahatsizlik hissetmiyorum onun rahatligi var biraz
Doktoruna güveniyorsan doğrudur canım benimde lökosit değerim 23 dü kültür istedi bide suya katilan tozlardan verdi çok şükür kültürüm temiz cıktı.

Benim elçimin elleri ayaklari hobbit gibi olmustu 6.ayda şişmeye başladı artarak sisti cok çekti o durumdan bilirim ama yine de normal doğurdu onla alakali oldugunu sanmiyorum ama emin degilim tabi
İnş alakası yoktur doğumdan ne kadar süre sonra geçmişti peki şişlikler

Ben de sana yazacaktım nasılsın diye cnm... son kontrolüm iyi geçti şükürler olsun nst de sancım çıkmadı ağrın olursa progestan kullan dedi haftaya yine kontrol
Çok sevindim canım bende cumartesi günü gittim rahim ağzını 4.2 ölçtü %99 erken doğum riski yok herhangi bi şikayetin olmadan da daha nst istemicem dedi bende rahatladım. Ama ben biraz pimpirikliyim ilaç kullanmaya devam ediyorum eşim askerden gelene kadar

Aynen progestan da kasılmaları azaltıyormuş en kötü ona devam et canım çok şükür atlattık şimdilik ama tedirginlik hep oluyor.. bana da 36-37 haftalarda çatı muayenesi yapıp duruma karar veririz dedi... Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun

Oooo ölçüm çok iyi benim günden üne kısalıyor 28 haftalıkken 2.5 ti senin bebişin zamanını bekler o zaman bakalım bizimki ne kadar duracak

Amin canım sağlıkla zamanında kucagimiza alalım inşallah. O tedirginlik hep var ama burayı da okuyunca rahatlıyorum hemen hemen herkes ağrı da yasiyo kasılma da demekki normal diyip kendimi rahatlatıyorum.

Oooo ölçüm çok iyi benim günden üne kısalıyor 28 haftalıkken 2.5 ti senin bebişin zamanını bekler o zaman bakalım bizimki ne kadar duracak
Benimde erken doğum riski vardı canım 27.haftada sancı çıktı o zamandan beri progestan ve nidicard kullanıyorum. Ama seninki de çok kısa değil bence senin bebeğin de dayanır hep dinlen bide ilacı düzenli iç bende günde 400 mg progestan içiyorum onunda etkisi vardır

Hiç olmıcak biryerden düğün çıktı şu elbisenin içine girebilmem için dua zinciri falan mı oluştursak kızlar akşama almaya gidicem hamile elbisesi almak istemiyorum lastikli kısmı goöbeeemin üstüne çekip denicem

Eklentiler

• D9703A43-6CDD-4324-8CAC-7608FB2E502B.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar bunlarda benim hazırlıklarım;
Tacım ve terliğim
Kapı süsüm
Melek kanatlı tulumumuz
Organik hastane çıkışımız

Eklentiler

• D8123AB2-5328-4DD0-8CC1-B270BD212C95.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 94
  • AFFFF63B-795C-49F9-A64C-EAAF614BC5FA.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 93
  • B5567BF5-DD05-42EC-80C4-C8145640C4B7.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 103
  • 49F1989E-1DEA-49CE-8C6B-2F0E92A8F899.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bunlarda benim hazırlıklarım;
Tacım ve terliğim
Kapı süsüm
Melek kanatlı tulumumuz
Organik hastane çıkışımız ❤
Güzel günlerde kullansın inşallah canım hastane çıkışından birisi Tuğba kuğu dimi kumaş kalitesi nasıl ben de sipariş verdim de bugün yarın gelir benimki de

Güzel günlerde kullansın inşallah canım hastane çıkışından birisi Tuğba kuğu dimi kumaş kalitesi nasıl ben de sipariş verdim de bugün yarın gelir benimki de
Evet canım gayet güzel ben beğendim 5li aldım ben bide yastık aldım sen kaçlı aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…