2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım gayet güzel ben beğendim 5li aldım ben bide yastık aldım sen kaçlı aldın?
Ay ben de çok merak ediyorum güzel görünüyor evet sen de beğendiğine göre güzel demek ki gerçekten:) ben 10 lu aldım canım senin gibi 5 li artı yastık alacaktım aslında ama 10 lu alınca yastık hediye oluyor diye hem de bı tulumla bı de alt ustle iki takım gibi kullanırım diye düşünerek 10 lu almaya karar verdim

Yenidoğana onermediklerini duymamıştır, bir bakayım kuzu, sağol.

Ayh Soysal çok güzel, severim, gulkurusu harika bir renk. Ben sadece anne ,babalardan ,kardeşlerden alıyorum. Diğeri olmaz evet. Beşiği henüz almadım ama ücreti hazır. Benim doğum kismetse yurtdışında olacak, Kanada. Uçak 9 sa 45 dk.

Ayyy kızımız Kanada doğumlu olacak

Bu arada kızlar lansinoh biberon acayip hoşuma gitti cam vede anne göğsine en yakın biberon olarak geçiyor gaz içinde özel delik yapılmış eşim oynayıp durdu aldıklaromla ama baya uyguna aldom biberonu 35 tl ye aldom chicco göğüs pompasınoda 77 tl ye aldım bakalom gelecek olanlardan umutluyum :) çok heyrcanlı beklemesi ya

Kızlar ben magnet yaptırdım 2.50 kurustan alçı olanlardan düşünen olursa vereyim instagramını bayanın kaç yere sordum hep pahalı çok uyguna yaptırdım ben

Adresinden baktır özellikle. Ptt nin sitesinde bende de görünmüyordu hiçbişey
Yok canım be de sipariş verdim ülkeyi terkettiden baska birşey yok :) sen git ptt ye bak bend eöyle yapıcam benimkinin siresi daha 14 gün var normaldw mağazanın verdiği teslimak zamanı geçti bende bakmaya gidicem
bugün gittim baktım ptt ye ürünler yok gelmemiş zaten tartışma da sona erdi yazıyor para iadesi olacakmış sonradan gelirse ne olacak belki de gelir

Kizlar pazartesi cok kotu bir gun gecirdim
Sabah banyo yaptim sonra bi akinti hissettim ama ciddiye almadim. Baya zaman gecti. Lavaboya gittigimde cok acik kahve lekenlenme gordum. Apar topar dr a gittik. Nstde sanci cikti. Ama acilma falan yoktu. Rahim boyu da iyiydi.
Yatisim yapıldı bir gece hastanede kaldim. Gece boyu belli araliklarla nst cekildi. Ciğer gelistirici igne yapildi. Bi ton serum yedim. Penisilin alerjim var. Ona gore bi antibiyotik verdiler ama nasil olduysa penisilin grubu olmamasına ragmen o da alerji yapti. Heryerim kizardi. Bu sefer onu halletmek icin bir serum daha. Bir ara kolumda dört serum birden bagliydi. Karnimda nst. Heryerimden bir kablo cikiyordu sanki.
Neyse sabaha hersey yoluna girdi. Taburcu olduk
Ben de doguma kadar yaticam artik.
Annemi cagirdim. Bakmaya gelecek
Cok korktum erkenden dogurucam diye. Kendinizi cok yormayin. Cok dikkat edin. hazirliklarinizi bitirin bi an önce. Erken dogum riskim olmamasına ragmen yasadim bunlari. Tedbirli olmakta fayda var

Çok geçmiş olsun canım işte ben o kendini yorma kısmını yapamıyorum okulda yoruluyorum evde yoruluyorum her şey bana bakıyor akşam yatınca belim kopuyor resmen. Çok haklısın dikkat etmek lazım. Sen de bol bol dinlen kalbini temiz tut zamanında gelsin kuzular

Çok geçmiş olsun canım şükür ki ikiniz de iyisiniz çok haklısın hepimiz için her an herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım bütün bebisler sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…