2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok geçmiş olsun şu an iyi olmanıza sevindim. Hamilelik gerçekten tahmin edilemez bir süreç, inşallah tüm Bebişler zamanında sağlıkla gelir

Cok cok gecmis olsun rabbim birdaha yasatmasin insallah kuzum

İnş alakası yoktur doğumdan ne kadar süre sonra geçmişti peki şişlikler
40i çıktığında şişlikleri de gitmişti kuzum sadece ayakları 1 numara büyük kaldi hep en korktuğum şeydi benim cok cok az var sadece ayaklarimda ve sadece cok yürüdüğünde yoruldugumda benim doktorum hicbirsey yok bu şişlik sayılmaz dedi iyi gidiyorsun dedi tuzu cikar hayatindan ben hic kullanmam mesela tuz suyu tutuyormuş vücutta oda ödem yapiyor

Kızlar ben magnet yaptırdım 2.50 kurustan alçı olanlardan düşünen olursa vereyim instagramını bayanın kaç yere sordum hep pahalı çok uyguna yaptırdım ben
Ben kararsızım canım Yasin jel mum magnet hepsini değerlendiriyorum atarsan sevinirim adresi

Çok geçmiş olsun

Merhaba annisler birsey danışacağım? Bizim ufaklık cok canımı acıtıyor bunu yaşayan var mı? Bir sıkıntı yoktur degilmi fazla hareketliyse ? Birde arada sertleşiyor gunde 1 2 kere en fazla bu normal mi ? 30. Haftamızdayız

Benim de dün nst de sancim çıktı canım. Bana da nidicard verdi günde iki kez. Bir daha kasılmaların oldu mu nstye girdin mi. Bir de en yüksek kaç çıktı sancin. Endiseleniyorum ben de saha 28+1 im.

geçmiş olsun allah şifa versin, iyi olmanıza sevindim. bir sonraki yatışınız zamanında gelen bebeğinizle olur inşallah

Yorulma kısmına ben de katılamıyorum ,sabahtan anneme gittim kahvaltıya ,annemle otururuz rahat rahat dedim.Sonra yiyenim ateşlenmiş annem apar topar hastaneye gitti.Bir de annemin evini topladım,şimdi kendi evime geldim,ütü yapıcam,her iş bana bakıyor
F Foxi geçmiş olsun

Canını acıtıyor olması ilginç geldi serleşmede çok sık oluyorsa doktor kontrolü öneriliyor bi gitsen

Canım çok geçmiş olsun Allah korusun vaktinde gelsin inş kuzucuk

Kızlar bende dün akşam e bebekten bişeyler sipariş verdim. Civilden iki takım 10'lu takım almıştım. Dünde e bebekten iki takım 5li hastane çıkışı aldım birde 5tane çıtçıtlı badi aldım şimdilik yeterli mi kızlar? Siparişler gelsede artık yıkayıp kaldırsam. Kardeşimde kızından küçülenlerden verecek

Benim de dün nst de sancim çıktı canım. Bana da nidicard verdi günde iki kez. Bir daha kasılmaların oldu mu nstye girdin mi. Bir de en yüksek kaç çıktı sancin. Endiseleniyorum ben de saha 28+1 im.
Ondan sonra nst ye girdim sancim çıkmadı . O zaman en fazla 70-75 oldu o da bi kere öyle cıktı. Senin kaç cıktı?

Canım alt daha cok lazım olur küçülenlerle idare edebilirsen olur çi şkaçırır falan daha minik oldukları için bezi tam dolduramıyorlar bir ikitanede alt al patiklide olur patiksizde patiksiz olursa çorap falanda al daha eksiğin kalmasın mendil falanda aldınmı varmı gerçi eskilerden bile yapılabilirde marifet ister :)

Çok geçmiş olsun canım şükür herşey yolundaymış evet ne olur ne olmaz hazırlıkları bitirsek çok iyi olacak Allahım bir daha yaşatmasın bol bol dinlen

Benimde çok canımı yakıyo ya biryerimi delicel diye korkuyorum sertleşme düzenli olması lazım canım korkulacak bişi yok yani

Ben de bugün 2 tane 5li hastane çıkışı gibi set sipariş verdim 27tlye çok da güzel görünüyorlar. E bebeğin sayfasında outlet kısmı varmış ordan sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…