2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa canım inanmıyorum çok geçmşş olsn Allah bidaha yaşatmasn inşallah çok şükür şimdi bebişte sende iyisin artk dinlen iyice ..
Sertleşmeler kasılma olabilir canım, bazen benmde canımı acıtıyor tekmeleri

Kızlar bunlarda benim hazırlıklarım;
Tacım ve terliğim
Kapı süsüm
Melek kanatlı tulumumuz
Organik hastane çıkışımız ❤
Canım cok güzel gözüküyorlar güzel günler de giyinsin inşallah.

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin ıyi olmana sevindim . Böyle birden bire olunca insan da panik yapar inşallah bir daha tekrarlanmaz . Imkanin varsa yat dinlen bol bol

Amin canım sagol.cok panik oldum inan. Vaktiyle gelsin yavrularimiz

Ondan sonra nst ye girdim sancim çıkmadı . O zaman en fazla 70-75 oldu o da bi kere öyle cıktı. Senin kaç cıktı?
Benim dün ilkinde beş kere 50-55 çıktı sonra iki kere 40 i gordu. Doktor da taburcu etti beni . Günde üç kere progestan iki kere nidicard verdi. Korktum. Senin ne kdr zaman önce sancin olmuştu canım. İyi geldi mi kasılmaları önleyici haplar

Kızlar ben magnet yaptırdım 2.50 kurustan alçı olanlardan düşünen olursa vereyim instagramını bayanın kaç yere sordum hep pahalı çok uyguna yaptırdım ben
Beeen bunlardan istiyorum bana da sayfayı atar mısın

Eklentiler

• 71FF603A-AE4B-423B-BA31-4FF6E10ED2DD.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 62
  • C6C52099-0B35-4F63-9DBE-113F2FDF1BEB.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 61
  • A5D5839E-A5F9-4BBC-B3E0-0C9FCE0DCBE2.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 58
İnş benimki de hemen geçer ya tuzu baştan beri azaltmıştım ben,ama bi meyve var böyle tuzlanıp yeniliyor onu yedim üst üste belki de ondan arttı bir anda

Ben Bugün canımı çok acıttı kızım Ayaklarıyla bence kaburgama kaburgama karnıma falan ohh

Benimkde çok hıçkırıyor hergün en az 2 kere hıçkırıo gelişsin ciğercikleri

Bacaklarimin arasi kopuyor.gerci 3 aylikken basladi hala ayni yer azcik yorulsam cikacak gibi agriyor.annem geldi bugun ohh mis hersey ayagima hazir geliyor ama yinede bu agri bu saatlerde baslamaktan vazgecmiyor

Aaa evet iyi hatırlattın canım alt hiç almadım çorap çok aldım mendil falan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…