Kizlar pazartesi cok kotu bir gun gecirdim
Sabah banyo yaptim sonra bi akinti hissettim ama ciddiye almadim. Baya zaman gecti. Lavaboya gittigimde cok acik kahve lekenlenme gordum. Apar topar dr a gittik. Nstde sanci cikti. Ama acilma falan yoktu. Rahim boyu da iyiydi.
Yatisim yapıldı bir gece hastanede kaldim. Gece boyu belli araliklarla nst cekildi. Ciğer gelistirici igne yapildi. Bi ton serum yedim. Penisilin alerjim var. Ona gore bi antibiyotik verdiler ama nasil olduysa penisilin grubu olmamasına ragmen o da alerji yapti. Heryerim kizardi. Bu sefer onu halletmek icin bir serum daha. Bir ara kolumda dört serum birden bagliydi. Karnimda nst. Heryerimden bir kablo cikiyordu sanki.
Neyse sabaha hersey yoluna girdi. Taburcu olduk
Ben de doguma kadar yaticam artik.
Annemi cagirdim. Bakmaya gelecek
Cok korktum erkenden dogurucam diye. Kendinizi cok yormayin. Cok dikkat edin. hazirliklarinizi bitirin bi an önce. Erken dogum riskim olmamasına ragmen yasadim bunlari. Tedbirli olmakta fayda var
Merhaba annisler birsey danışacağım? Bizim ufaklık cok canımı acıtıyor bunu yaşayan var mı? Bir sıkıntı yoktur degilmi fazla hareketliyse ? Birde arada sertleşiyor gunde 1 2 kere en fazla bu normal mi ? 30. Haftamızdayız
Kizlar pazartesi cok kotu bir gun gecirdim
Sabah banyo yaptim sonra bi akinti hissettim ama ciddiye almadim. Baya zaman gecti. Lavaboya gittigimde cok acik kahve lekenlenme gordum. Apar topar dr a gittik. Nstde sanci cikti. Ama acilma falan yoktu. Rahim boyu da iyiydi.
Yatisim yapıldı bir gece hastanede kaldim. Gece boyu belli araliklarla nst cekildi. Ciğer gelistirici igne yapildi. Bi ton serum yedim. Penisilin alerjim var. Ona gore bi antibiyotik verdiler ama nasil olduysa penisilin grubu olmamasına ragmen o da alerji yapti. Heryerim kizardi. Bu sefer onu halletmek icin bir serum daha. Bir ara kolumda dört serum birden bagliydi. Karnimda nst. Heryerimden bir kablo cikiyordu sanki.
Neyse sabaha hersey yoluna girdi. Taburcu olduk
Ben de doguma kadar yaticam artik.
Annemi cagirdim. Bakmaya gelecek
Cok korktum erkenden dogurucam diye. Kendinizi cok yormayin. Cok dikkat edin. hazirliklarinizi bitirin bi an önce. Erken dogum riskim olmamasına ragmen yasadim bunlari. Tedbirli olmakta fayda var
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin ıyi olmana sevindim . Böyle birden bire olunca insan da panik yapar inşallah bir daha tekrarlanmaz . Imkanin varsa yat dinlen bol bol
Çok geçmiş olsun canım işte ben o kendini yorma kısmını yapamıyorum okulda yoruluyorum evde yoruluyorum her şey bana bakıyor akşam yatınca belim kopuyor resmen. Çok haklısın dikkat etmek lazım. Sen de bol bol dinlen kalbini temiz tut zamanında gelsin kuzular
Çok geçmiş olsun canım şükür ki ikiniz de iyisiniz çok haklısın hepimiz için her an herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım bütün bebisler sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Benim dün ilkinde beş kere 50-55 çıktı sonra iki kere 40 i gordu. Doktor da taburcu etti beni . Günde üç kere progestan iki kere nidicard verdi. Korktum. Senin ne kdr zaman önce sancin olmuştu canım. İyi geldi mi kasılmaları önleyici haplar
Kızlar ben magnet yaptırdım 2.50 kurustan alçı olanlardan düşünen olursa vereyim instagramını bayanın kaç yere sordum hep pahalı çok uyguna yaptırdım ben
40i çıktığında şişlikleri de gitmişti kuzum sadece ayakları 1 numara büyük kaldi hep en korktuğum şeydi benim cok cok az var sadece ayaklarimda ve sadece cok yürüdüğünde yoruldugumda benim doktorum hicbirsey yok bu şişlik sayılmaz dedi iyi gidiyorsun dedi tuzu cikar hayatindan ben hic kullanmam mesela tuz suyu tutuyormuş vücutta oda ödem yapiyor
İnş benimki de hemen geçer ya tuzu baştan beri azaltmıştım ben,ama bi meyve var böyle tuzlanıp yeniliyor onu yedim üst üste belki de ondan arttı bir anda
Merhaba annisler birsey danışacağım? Bizim ufaklık cok canımı acıtıyor bunu yaşayan var mı? Bir sıkıntı yoktur degilmi fazla hareketliyse ? Birde arada sertleşiyor gunde 1 2 kere en fazla bu normal mi ? 30. Haftamızdayız
İnş benimki de hemen geçer ya tuzu baştan beri azaltmıştım ben,ama bi meyve var böyle tuzlanıp yeniliyor onu yedim üst üste belki de ondan arttı bir anda
Bacaklarimin arasi kopuyor.gerci 3 aylikken basladi hala ayni yer azcik yorulsam cikacak gibi agriyor.annem geldi bugun ohh mis hersey ayagima hazir geliyor ama yinede bu agri bu saatlerde baslamaktan vazgecmiyor
Canım alt daha cok lazım olur küçülenlerle idare edebilirsen olur çi şkaçırır falan daha minik oldukları için bezi tam dolduramıyorlar bir ikitanede alt al patiklide olur patiksizde patiksiz olursa çorap falanda al daha eksiğin kalmasın mendil falanda aldınmı varmı gerçi eskilerden bile yapılabilirde marifet ister :)