2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde 27.haftamda olmuştu canım ilaçlar iyi geldi ondan sonra girdiğim nstlerde bişey çıkmadı arada kasılma ve ağrı hissediyorum ama artık normal herhalde diyorum herkes yasiyo bunları

Aaa evet iyi hatırlattın canım alt hiç almadım çorap çok aldım mendil falan aldım
Kollu zıb8nlarlada giydirebilirsin zaten sürekli değişecekler ye alt daha çok laz8m olacak ben üçtane patikli aldım ne olur ne oolmaz aslında bir ikitanede tulum almak istiyorum ama ikiz kardeşim ben aldimda birdefa giyditebildim diyor en cok altı değiştiginden takımlara ek alt almak daha mant8klı geldi banada geç okmadan alırsin

Sen 32 ye gelmişsin maşallah. Ben de gorururum inşallah o zamanları.
Inşallah görürsün canım benden sana tavsiye internette çok araştırma çünkü herkesin hikayesi farklı kendini korkutma olacağı varsa zaten olur bende çok üzüldüm ağladım ama napalim inşallah sağlıkla zamanında gelirler

Cok gecmis olsun canim. Dinlenerek insallah her sey yolunda gidecek. Saglikla acele etmeden gelsin bebislerimiz.

Geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebisler.Ben 34 biterse rahat bir nefes alırım diye dusunuyorum.

Evet haklısın patikli alt ikili almışım ama büyük biraz alayım yine inş

Kızlar bugün hiç iyi değilim yine sabah bulantı ilacımı içip uyumuşum öğlen kalktım kendime geldim dedim kahvaltı yaptım sonra çok kötü oldum yığıldım kaldım halada kendime gelmiş değilim bi sürü işim var mutfak aldı başını gidiyor. Çekmeceleri düzenliyordum içlerini boşalttım oda öyle göçüyor bi odamda çamaşırlık offffeşimde geç geldi aksi gibi neyse hayırlısı artık napim hiç bişeye gücüm yetmiyor

Heyecanla okudum mesajını acaba nasıl gelişcek diye çok şükür herşey yoluna girmiş.çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

destina_88 canım uzun uçak yolculuğu yapacağım demişsin bi mesajında, acaba kaç haftalıkken yapacaksın ve kaç saat? Bende 1 saat 10 dakkalık yapacağım ama karar veremiyorum 35 mi yoksa 35+6 damı gitsem diye. Uçağa anadolu jet 36.haftaya kadar raporlu alıyormuş ama işte ne biliyim son haftalar ya korkuyorum. Bi yandanda eşimi bırakıp gidemiyorum bi 3 hafta ayrı kalacağız. Doğumdan 2-3 gün önce gelecek

Eşten ayrı kalmak çok zor canım ya benim eşimde bedelli askerliğe gitti sanki zaman gecmiyo ne kadar baba evinde olsam da insan kendi evini, eşini istiyo

Eşten ayrı kalmak çok zor canım ya benim eşimde bedelli askerliğe gitti sanki zaman gecmiyo ne kadar baba evinde olsam da insan kendi evini, eşini istiyo
Çok iyi bilirim canım ben eşten ayrı kalmayı. Şuan duygularını çok iyi anlıyorum bide hamilesin. Bende çok ayrı kaldım bazı nedenlerden dolayı. Ama sonu güzel olacak öyle düşün ben çok kötü olunca öyle süşünüyodum biraz rahatlıyordum. Hem bedelliymiş hemencecik geçer gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…