2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de valla aynı. Kaşar için söylüyorum bazen kendimi. Tadı ağır olan Kars kasarindan yiyiyorum, o da bazen bayıyor,kendime olsa yemem
Ben hep marketlerdekilerden yiyordum sonra mandıra kaşarı ye dediler bu hafta ondan aldık kars kaşarı çok ağır oluyor yaaa

Ben progestanı içmiyorum hazneden kullanıyorum içince yan etkisi çok oluyor dedi doktorum

Ya kızlar aklıma bişey takıldı burda 35.haftanın sonuna kadar yazıyor ya hani. Yani 35+6 ya kadar uçağa kabul ediyorlar demek oluyor demi. Yoksa 35.haftanın sonu 34+6 mı oluyor. Bu bizim forumda herzaman içinde olduğumuz hafta yazıyor ya imza alanımızda,acaba budamı öyle hesaplanıyor. Of çok kafam karıştı saçmalamış olabilirim ama inşallah ne demek istediğimi anlatmayı başarmışımdır.

Eklentiler

• AD841AE0-40E8-479A-9D98-068592F7FCAF.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 41
Ya kızlar aklıma bişey takıldı burda 35.haftanın sonuna kadar yazıyor ya hani. Yani 35+6 ya kadar uçağa kabul ediyorlar demek oluyor demi. Yoksa 35.haftanın sonu 34+6 mı oluyor. Bu bizim forumda herzaman içinde olduğumuz hafta yazıyor ya imza alanımızda,acaba budamı öyle hesaplanıyor. Of çok kafam karıştı saçmalamış olabilirim ama inşallah ne demek istediğimi anlatmayı başarmışımdır.

Eklentiler

• CE987E4C-7D7A-462A-A589-E68801726AAA.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 39
Allahım kimseyi sevdiklerinden ayrı düşürmesin canım zormuş ama dediğin gibi sonu güzel olucak inşallah bende hep öyle avutuyorum kendimi sayılı zaman geçer herhalde
Ben progestanı içmiyorum hazneden kullanıyorum içince yan etkisi çok oluyor dedi doktorum
Ben içiyorum canım çok şükür yan etkileri geçti alıştım artık

35+6 ya kadar binebilirsin canim. Bana kimse rapor sormadi ucaga binene kadar sonra hostes farketti raporumu istedi. Mutlaka yaninda olsun dikkat ediyorlar.

Canını acıtıyor olması ilginç geldi serleşmede çok sık oluyorsa doktor kontrolü öneriliyor bi gitsen
Çok sık olmuyor sertleşme yazıyorum genelde iki kere falan oluyor canımıda bazen acıtıyor bsna da ilginc geldi bu aralar bir ssk uğrayayım olmazsa saol kuzum

35+6 ya kadar binebilirsin canim. Bana kimse rapor sormadi ucaga binene kadar sonra hostes farketti raporumu istedi. Mutlaka yaninda olsun dikkat ediyorlar.
Hadi ya..demekki çok dikkat etmiyorlar. Bi tanıdığım var bol salaş şeyler giyerek 35.haftasında yurtdışına uçuş yapmıştı. Kimse sormamış anlamamış demekki kimse ben çok şaşırmıştım. Peki x-ray cihazlarından geçtinmi? Ben 12 haftalıkken uçtuğumda raporumu gösterip x-ray cihazlarından geçmemiştim.

Onlar metal dedektoru normalde zararsiz zaten. Su cantalari koydugumuz cihaz teklikeli yaklasinca bile etkiliyor. Ben hic birinden gecmedim karnim kocamandi gorevliler farketti dedigin gibi salas bisey giysen ucakta bile farkedilmez. Yinede raporunu al riske atma.

V VIC
34+6 oluyor.

Kızlar Günaydın herkese. Şampuan ve vücut losyonu konusunu ne yaptınız acaba? Mustela almaya kararlıydım ama petrol türevli parfüm var içinde deniliyor. Evomere veya Trukid almayı düşünüyorum var mı bilen bunları?

günaydın ben de mustela düşünüyordum ama mühendisoğlunun yıldızlar listesinde vardı diye onu alıcam

geçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düşüyor acaba.. işleri boşver bol bol dinlen, ne kadar yapabiliyorsan o kadar

bende mustela alıcam hatta hastane hediye olarak vericekmiş, aksine petrol türevi yok mustelada bence en güvenilir bebek bakım ürünleri.. birde biobaby var onun losyonunda parfüm varmış çok önerilmiyor ama yağı çok güzel bitkisel içerikli, bebeğin gaz sorununada iyi geliyormuş.

ben mustela aldım canım. mühendisoğlunun yıldızlar listesindeydi güvenilir diye biliyorum. etrafımda kullananlarda memnun. diğer markalar hakkında bilgim yok malesef

Çok geçmiş olsun. Dikkat edin. Boşverin işi uzanın sadexe

Dediğim gibi bende Mustela almayo düşünüyordum mühendisinoğlu araştırmıştı ancak incelemenin yorumlarında bir çok yorumda itiraz edilmiş. EWG Diye bir uygulama var ve orada fragrance(parfüm) 8 puan verilmiş bu aklımı kurcalıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20190418-094339.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…