- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 36
Ben hep marketlerdekilerden yiyordum sonra mandıra kaşarı ye dediler bu hafta ondan aldık kars kaşarı çok ağır oluyor yaaaBen de valla aynı. Kaşar için söylüyorum bazen kendimi. Tadı ağır olan Kars kasarindan yiyiyorum, o da bazen bayıyor,kendime olsa yemem
Ben progestanı içmiyorum hazneden kullanıyorum içince yan etkisi çok oluyor dedi doktorumBenimde erken doğum riski vardı canım 27.haftada sancı çıktı o zamandan beri progestan ve nidicard kullanıyorum. Ama seninki de çok kısa değil bence senin bebeğin de dayanır hep dinlen bide ilacı düzenli iç bende günde 400 mg progestan içiyorum onunda etkisi vardır
Canım nereden aldın acaba ? Tadı nasıl ?Ben hep marketlerdekilerden yiyordum sonra mandıra kaşarı ye dediler bu hafta ondan aldık kars kaşarı çok ağır oluyor yaaa
Allahım kimseyi sevdiklerinden ayrı düşürmesin canım zormuş ama dediğin gibi sonu güzel olucak inşallah bende hep öyle avutuyorum kendimi sayılı zaman geçer herhaldeÇok iyi bilirim canım ben eşten ayrı kalmayı. Şuan duygularını çok iyi anlıyorum bide hamilesin. Bende çok ayrı kaldım bazı nedenlerden dolayı. Ama sonu güzel olacak öyle düşün ben çok kötü olunca öyle süşünüyodum biraz rahatlıyordum. Hem bedelliymiş hemencecik geçer gelir inşallah ☺
Ben içiyorum canım çok şükür yan etkileri geçti alıştım artıkBen progestanı içmiyorum hazneden kullanıyorum içince yan etkisi çok oluyor dedi doktorum
He valla ya ben bide bu sefer çok doktor degistirdim olmazsa dediğin gibi sağlık ocağına gideyimBu doktor konusu çok sıkıntı ya hepsi farklı şeyler söylüyor kime güvencez bilmiyorumsağlık ocağına gitme şansın varsa hemen bakarlar canım için de rahat eder
35+6 ya kadar binebilirsin canim. Bana kimse rapor sormadi ucaga binene kadar sonra hostes farketti raporumu istedi. Mutlaka yaninda olsun dikkat ediyorlar.Ya kızlar aklıma bişey takıldı burda 35.haftanın sonuna kadar yazıyor ya hani. Yani 35+6 ya kadar uçağa kabul ediyorlar demek oluyor demi. Yoksa 35.haftanın sonu 34+6 mı oluyor. Bu bizim forumda herzaman içinde olduğumuz hafta yazıyor ya imza alanımızda,acaba budamı öyle hesaplanıyor. Of çok kafam karıştı saçmalamış olabilirim ama inşallah ne demek istediğimi anlatmayı başarmışımdır.
Çok sık olmuyor sertleşme yazıyorum genelde iki kere falan oluyor canımıda bazen acıtıyor bsna da ilginc geldi bu aralar bir ssk uğrayayım olmazsa saol kuzumCanını acıtıyor olması ilginç geldi serleşmede çok sık oluyorsa doktor kontrolü öneriliyor bi gitsen
Hadi ya..demekki çok dikkat etmiyorlar. Bi tanıdığım var bol salaş şeyler giyerek 35.haftasında yurtdışına uçuş yapmıştı. Kimse sormamış anlamamış demekki kimse35+6 ya kadar binebilirsin canim. Bana kimse rapor sormadi ucaga binene kadar sonra hostes farketti raporumu istedi. Mutlaka yaninda olsun dikkat ediyorlar.
Onlar metal dedektoru normalde zararsiz zaten. Su cantalari koydugumuz cihaz teklikeli yaklasinca bile etkiliyor. Ben hic birinden gecmedim karnim kocamandi gorevliler farkettiHadi ya..demekki çok dikkat etmiyorlar. Bi tanıdığım var bol salaş şeyler giyerek 35.haftasında yurtdışına uçuş yapmıştı. Kimse sormamış anlamamış demekki kimseben çok şaşırmıştım. Peki x-ray cihazlarından geçtinmi? Ben 12 haftalıkken uçtuğumda raporumu gösterip x-ray cihazlarından geçmemiştim.
34+6 oluyor.Ya kızlar aklıma bişey takıldı burda 35.haftanın sonuna kadar yazıyor ya hani. Yani 35+6 ya kadar uçağa kabul ediyorlar demek oluyor demi. Yoksa 35.haftanın sonu 34+6 mı oluyor. Bu bizim forumda herzaman içinde olduğumuz hafta yazıyor ya imza alanımızda,acaba budamı öyle hesaplanıyor. Of çok kafam karıştı saçmalamış olabilirim ama inşallah ne demek istediğimi anlatmayı başarmışımdır.
Doktorunuz kim acabaYakin zaman degilde canim mayis 30 gibi gun verdi doktorum. Sanirim tobb da yapicam dogumu..
günaydın ben de mustela düşünüyordum ama mühendisoğlunun yıldızlar listesinde vardı diye onu alıcamKızlar Günaydın herkese. Şampuan ve vücut losyonu konusunu ne yaptınız acaba? Mustela almaya kararlıydım ama petrol türevli parfüm var içinde deniliyor. Evomere veya Trukid almayı düşünüyorum var mı bilen bunları?
geçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düşüyor acaba.. işleri boşver bol bol dinlen, ne kadar yapabiliyorsan o kadarKızlar bugün hiç iyi değilim yine sabah bulantı ilacımı içip uyumuşum öğlen kalktım kendime geldim dedim kahvaltı yaptım sonra çok kötü oldum yığıldım kaldım halada kendime gelmiş değilim bi sürü işim var mutfak aldı başını gidiyor. Çekmeceleri düzenliyordum içlerini boşalttım oda öyle göçüyor bi odamda çamaşırlık offffeşimde geç geldi aksi gibi neyse hayırlısı artık napim hiç bişeye gücüm yetmiyor
bende mustela alıcam hatta hastane hediye olarak vericekmiş, aksine petrol türevi yok mustelada bence en güvenilir bebek bakım ürünleri.. birde biobaby var onun losyonunda parfüm varmış çok önerilmiyor ama yağı çok güzel bitkisel içerikli, bebeğin gaz sorununada iyi geliyormuş.Kızlar Günaydın herkese. Şampuan ve vücut losyonu konusunu ne yaptınız acaba? Mustela almaya kararlıydım ama petrol türevli parfüm var içinde deniliyor. Evomere veya Trukid almayı düşünüyorum var mı bilen bunları?
ben mustela aldım canım. mühendisoğlunun yıldızlar listesindeydi güvenilir diye biliyorum. etrafımda kullananlarda memnun. diğer markalar hakkında bilgim yok malesefKızlar Günaydın herkese. Şampuan ve vücut losyonu konusunu ne yaptınız acaba? Mustela almaya kararlıydım ama petrol türevli parfüm var içinde deniliyor. Evomere veya Trukid almayı düşünüyorum var mı bilen bunları?
Çok geçmiş olsun. Dikkat edin. Boşverin işi uzanın sadexeKizlar pazartesi cok kotu bir gun gecirdim
Sabah banyo yaptim sonra bi akinti hissettim ama ciddiye almadim. Baya zaman gecti. Lavaboya gittigimde cok acik kahve lekenlenme gordum. Apar topar dr a gittik. Nstde sanci cikti. Ama acilma falan yoktu. Rahim boyu da iyiydi.
Yatisim yapıldı bir gece hastanede kaldim. Gece boyu belli araliklarla nst cekildi. Ciğer gelistirici igne yapildi. Bi ton serum yedim. Penisilin alerjim var. Ona gore bi antibiyotik verdiler ama nasil olduysa penisilin grubu olmamasına ragmen o da alerji yapti. Heryerim kizardi. Bu sefer onu halletmek icin bir serum daha. Bir ara kolumda dört serum birden bagliydi. Karnimda nst. Heryerimden bir kablo cikiyordu sanki.
Neyse sabaha hersey yoluna girdi. Taburcu olduk
Ben de doguma kadar yaticam artik.
Annemi cagirdim. Bakmaya gelecek
Cok korktum erkenden dogurucam diye. Kendinizi cok yormayin. Cok dikkat edin. hazirliklarinizi bitirin bi an önce. Erken dogum riskim olmamasına ragmen yasadim bunlari. Tedbirli olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?