2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şampuan olarak 1 yıldır ben Halallles kullanıyorum kendim. Çok memnunum. Mühendisin oğlu da öneriyor, bebek olanını alacağım bebeğime de INŞALLAH.
Vücut losyonu ve yağı olarak da Nurse Harveys aldım. Mühendisin oğlu onu da öneriyor. Hem bu aralar hepsiburada da %50indirimde. E bebekte çok pahalıydı.
Bebek yağı ve losyonu alınca yanına minik deneme üstünleri gondermislerlerdi. Benim cildim çok hassas bebekten önce yağı da losyonu da beğendim çok güzeller.
Ama şampuanı saç derimde hemen dökülme yaptı ve bıraktım. O yüzden şampuanda da Halalles e karar kıldım :)

Bu gece cok belim agridi.: (
Dun saglik.ocagindan hemsire aradi ayni zamanda da arkadasimdir artik cantani hazirla yoksa gelip hazirlayacagim dedi.iyi annem geldi hazırlarız dedim aramis.onada soylemis.
Artik yorma.kendini biraz otur gezme kendinde tuhaf birsey hissedersen ara vsvs.
Ama hala cantami hazirlamiyorum.haftaya biraktim.sanki hazirlarsam.dogum.olacak gibi hissediyorum.birde gece bel.agrisi olunca korktum.
Ayrica o noktalara niye basiyorum.fikrim yok : ))

Heyecanla okudum mesajını acaba nasıl gelişcek diye çok şükür herşey yoluna girmiş.çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Sorma canim cok korktum. Alerji bebegi de etkiledi. Kalp atislari cok duzensizdi bi ara. Hem erken dogurma korkusu hem bebeğe bisey olacak korkusu. Gece boyu uyumadim. Allah kimseye yasatmasin

Bol bol dinlen canim. Ama cantani da hazir etmeye bak. Gerisi onemli degil

Aynı histen dolayı hazırlamıyorum sanırım ben de canım sanki valiz hazır olursa gelecek diye düşünüyorum :))) ama bu aralar benim de ağrılar baskılar arttı o yüzden hafta sonu hazırlamaya karar verdik nolur nolmaz özenle hazırladığımız şeylerden mahrum kalmasın miniklerimiz hazır olalım diye

Feeling07 benim de ürünlerim geldi çok güzeller gerçekten yumuşacık çok sevdim :) hafta sonu bebişin kıyafetleri yıkamaya karar verdik artık biz de 23 Nisanda da ütü yaparız valiz hazır olur inşallah

Kızlar Günaydın ;
Size birşey soracağım ,ben aslında Çatı Muayenesinden fark ettim.O da neden biliyomusunuz.Hep doğum yapan kişilerin Yanımda çatı muayenesi zor demelerinden,şimdi yaptırmayacam,Sezeryan olucam ,ama ya bebek erken gelirse çünkü benim tarihim 28 Mayıs ve o tarihte bebek 39.haftada

Canım herkese göre zor değil ki bazıları hissetmiyor bile bence yaptır nolur nolmaz

Çok geçmiş olsun canım yatanlar grubuna hoşgeldin. Annenin gelmesi iyi olur tabi. Ben 3 haftadır yatıyorum. Sancıları serum rahatlatmıştır korkma hiç. Inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz.

Yeter o zaman kardeşinden de gelecekse. Yıkayıp ütülemesi çok zevkli :)

Bana dustugum zaman devlette o muayeneyi yaptilar cok can yakıcı birsey degil tatsız ve baski hissettim ben büyük çoğunlukla yaptirabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…